yok yoook geçti onlar artık ..harika gidiyorsun ... hem bu Cumaya ellerim kopana kadar alkış pon pon var unutmaaaaaa
Ayy ben o paraya neler alırım neler mutfak eşyası
kafam çok rahatladı eflalÇok güzel olmuş böyle banu menün
ya reelax sın , ben zehir ediyorum kendime dünyayı :8
benim yaptıgımda hiç dogru degill işte
Ne diyim bilemedim allah sanada nasip etsin benim rahatligimdan gamsizligimdan.
Cok hassas narin oldugumuzu bu yuzden hayati kendimize zehir ettigimizi zannederken kirip doktugumuzu farketmiyoruz bazen.
Herkesin hassasiyeti farkli.
Aynı şeyi istiyoruz bende alıcam o kalpli tabaklardan. Burda tanesi 5 lira
ya bende çok seviyorum mutfak eşyası
şimdi kalpli bir servis tabagına taktım onları alıcammm
kafam çok rahatladı eflal
kendimi daha iyi hissediyorum
gebe olunca cıss larına da bişey diyemiyoruz ya la
heee afiyet olsun afiyet bal şeker olsun diyek.. illaki o doğum yapılacak cıss lara sopalar çıkacak
Ne güzel tarifmis öyle yaa emzirenlere de olur gibi ne dersinNare83
Tavsiye ederim ben çayı içmeye başladığımdan beri wc olayımı çözdüm
Sabah kalkarkalkmaz 2 kuru kayısı+1 tarçın çubuğu +4-5 karanfil+iki üç dilim zencefil kaynatıyorum(spor yaparken kaynatırsın) aç karnına içiyorum, çok işe yaradı
Aynı şeyi istiyoruz bende alıcam o kalpli tabaklardan. Burda tanesi 5 lira
Nare83
Tavsiye ederim ben çayı içmeye başladığımdan beri wc olayımı çözdüm
Sabah kalkarkalkmaz 2 kuru kayısı+1 tarçın çubuğu +4-5 karanfil+iki üç dilim zencefil kaynatıyorum(spor yaparken kaynatırsın) aç karnına içiyorum, çok işe yaradı
seninle konuşmak çok zor bonus ya , olayı hep başka bir yere çekiyorsun buda sana son mesajım artık sana asla birşey yazmayacagm
özür dilerim.
ivettttttt banada süpriz hiç tartılmıyorum
eskiden her dk tepesindeydim
wc öncesi,sonrası
duş öncesi, sonrasııı
bi ctesi sabah baktım okaaa
başka çıkmadım tartıya
çok iyi olur senii krize sokmuştu o tartı hak etti bunuYenisini alıyorum, kendisini de çöp kamyonuyla güzel bir tatile gönderiyorum, emeklilik hayatı yaşasın azıcık dimi?
evet eve alma canım evde olmayınca yemezsin de.. kestane çok masum bir şey değil .Doğru tabiki de öyle önceki diyetlerimde hep ara öğünüm kuru üzüm leblebi olmuştur heyecanla beklerdim o Saati onu yemek için mutlu ediyordu beni bu şekilde 2.5 ayda 14 kilo vermiştim
Ama evet kestane o kadar çok olmamalıydı benden başka yiyen Yok zaten evde bi daha almam
yerim seni çiğ çiğ
erken girdin listeye beni bekleyeydinneyse Şubatta mezun olsan Ağustosta bi daha girersin ... eeee bende
evet canım bakliyat şişkinliğidir.. takılma geçecek o..Ben kendimi cok sisgin hiss ediyorum. Cok ta yemiyorum zaten. 2 gun ard-arda nohut ve fasulyeden mi old acaba ?Bu kadar spor yapmam ramen Boyle sis olmak hic hos degil
@MiuLego
Kızlar diyet gerçekten yorucu birşey, hem fiziksel hem de psikolojik yorgunluğu var, hep kendimize eziyet ediyoruz, hep bir suçluluk duygusuyla elimiz yemeğe gidiyor, herkes için bunun seviyesi farklı ama az ama çok herkeste var be hepimiz yoruluyoruz.
Hepimiz aynı gemideyiz :)
Birbirimizin desteğiyle bazen iyi destek bazen kötü desteğiyle hepimiz hedeflerimize ulaşacağız eminim, hepimiz yazdıklarımızı iyi niyetle yazıyoruz ben eminim..
O yüzden sevgiyle ve bol yağsız kalalım
hayatta yapmamam illa çıkarım ben
cuma sabahı müthiş süpriz olacaaak ya .. hiç çıkma bence de ... anaaaam belki de ucundan 64 falaaaan
bu akşam servis dışı olicim beeen
ders sunum sunuma çalışma prova yapmauykusuz geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?