Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Of maşallah sana banu sen bitirdin kafada ya ben olsam

Cok sevindim esinle duzelmene canim.
O gun cok uzulmustum.
Yine esinle iyi olursunuz hersey hallolur.

Kamera sifrelerini iste istedigin zaman ne yapiyorlar seyret bizim burda arkadaslar telefondan hep cocuklarini seyrediyor. Gecen gun tursu yapmislar suslemis eve getirmis hediye. Hepsi annesine hediye tursu yapmis cok tatlilardi tum sube seyrettik o kadar komikler ki tabi arkadasim haberi yok.us gibi aksam cocugun surprizini bozmadi cok sasirmis gibi yapti.

@Sherrysherrylady canım kreş tabii ki de artık senin için dönülmez karar .... bir daha yatmalı kalmalı , sizde bulunmamalı .
Eşine bir şey diyemeyeceğim .... yani ağzından çıkan sözler ne bilmiyorum tabii ama öfke ile her birimiz kavga anında aslında hissetmediğimiz , can acıtmak için konuşabiliyor , sonra da pişman olabiliyoruz .
O pişmanlığı hissetti isen eşinde ..daha da kurcalama der aus :)
Mutlu idiniz çünkü ... şu kabus gelmedennn

Ya senin akşam ki karışımı benim de canım çekti heee .... portakal ceviz badem hımmmm yulafla ... ayyy yapayım yarın ..çok tokum şimdi

ay aslında portakal ve yogurt aynı anda yemezmiş ausum ikiside assit ya ben yedim ama
sende ye : )

Çok hoş senin model daha farklı. Bence çok olmaz güzel olur. Renk bu mu?

evet cnm ben beyaz seviyorum
diger tabakalrla renk veriyorum :)

cnm pişman olmazsın
bizim arkadaş oglunu 14 aylıkken verdi
seninki daha büyük , eşinlede zamnala düzelir inşş canım

İyi ki doğmuş değnek enişte de senin yarin olmuş yusufa maşallah yerim onun ince ruhunu kalbini
Canım sular durulmuş başlamış bile çok sevindim. Yine hatırladıkları için özür dilemiş bende önemli. Asla annesi tekrar olmamalı asla. Kreşi de sen halledersin eminim

Nice seneleriniz olsun kaptanicem.
Dogum gunu kutlu olsun enistenin.

Of maşallah sana banu sen bitirdin kafada ya ben olsam

canımm yediigmde mutlu degilim ki inan daha mutsuzumm
bugüne has degil ofis hep öle
bir gün merisnden cezerye
birgün anetpten baklava
öglen yemekleri pideler, lahmacunlar,pizzalarrrr
napalım buda bizim kaderimiz

Banu bende tartılmadım ve kesinlikle her gün tartılmak beni strese sokup şişiriyordu

Ayyy bi süprüzlü de senden heee ...cuma çok aksiyonlu

evet canım hızlı alıyorum gider gider ya :)
Teşekkürler güzel dileklerin için

Sende inan var olan rehavet , 50 li rakamları gördü diye ..hani kiloluyum ..eyvaaaaah kısmı yok ya ... o yüzden .

sen o akşam kaçamakları kesmeye devam et ... yeter benc e

Ausencia nice seneleriniz olsun birlikte insallah ♡

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallaaaaaaah

Ayyyy arada burdaki mesajlarına denk geliyor acayip iyi gelen enerjin var yazmadan geçemeyeceğim

deli deliyi hemen çeker işte nasıl anladın enerjisini di miii

yicem

Sağolasın eflalim

Nice seneleriniz olsun kaptanicem.
Dogum gunu kutlu olsun enistenin.

Teşekkürler nisacım

Ev mis gibi tarcinli havuclu cevizli kek koktu...

Aaaaa bana da komşu getirdi .... ben cız dedim üstü kapalı .... sen bi de tarif ver de okuyanın iyice canı çeksin

ye valla bende ananslısını yapıcamm yarınn

ayyy şimdi çıkıyorum ofisten kurtuluyorum az hava alam
iki bankamatik yapamm biraz alışveriş sonra ev

ahahhahha valla az bana benziyor çatlak zarar gelmez bu tiplerden sinsi tehlikeli deliden bişey olmaz şekil A JELESEC

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…