Of maşallah sana banu sen bitirdin kafada ya ben olsammutlu yaşları olsun degnek enişteninnnn
seneye 4 kişi kutluycaksınız deseneee
yusufunda inceliği maşallahhh
aus ben yaşpasta sevmedim, artık benim bile canım çekiyor yaaaa yutkunuyorum
bugün ofise antepten geldi bir tepsi tatlı , millet gömüldü
bendeee porikelli yogurt yedim
Cok sevindim esinle duzelmene canim.selam kızlar nasılsınız?
nar cicekim beni sormuş, durum şudur merak edenlere hanımlar.
etmeyenlerden de özür dilerim, kalabalık yaptığımı düşünenler okumayabilir. en dogal haklarıdır.
1. eşim söylediği agır lafların cogunu hatırlamıyor. hatırladıkları için sinirle söyledim özür dilerim diyor. epey bi pişman görünüyor. ben yine de yardım alması gerektiğini düşünüyorum. gerçi annesinin etkisi de bu konuda büyük.
2. annem bize gelsin kıza o baksın. kreş masraflı olacak diyor. hemde bebeğimiz kücük diyor. ben kesinlikle ikinci hataya düşmem dedim.
bugün gittim kreşe baktım. iç kısımlara girmeme müsade etmediler. cocukların uyku saatiymiş. yarın 10 gibi yeniden gidip yöneticileri ile görüşeceğim. insan faktörü benim için fiziki şartlar kadar önemli. ilk hafta zaten oryantasyon gibi bir şey olacak. ilk günler de kızımla beraber katılacağım sonrasında günde 1 saat 2 saat yarım gün tam gün şeklinde ilerleyeceğiz. ögretmeni de öyle söyledi zaten kızımın. bir kaç soru sordum oldukça ikna edici konuştu. umarım yanılmam. olmadı alternatiflere de bakarım.
Kamera sifrelerini iste istedigin zaman ne yapiyorlar seyret bizim burda arkadaslar telefondan hep cocuklarini seyrediyor. Gecen gun tursu yapmislar suslemis eve getirmis hediye. Hepsi annesine hediye tursu yapmis cok tatlilardi tum sube seyrettik o kadar komikler ki tabi arkadasim haberi yok.us gibi aksam cocugun surprizini bozmadi cok sasirmis gibi yapti.selam kızlar nasılsınız?
etmeyenlerden de özür dilerim, kalabalık yaptığımı düşünenler okumayabilir. en dogal haklarıdır.
1. eşim söylediği agır lafların cogunu hatırlamıyor. hatırladıkları için sinirle söyledim özür dilerim diyor. epey bi pişman görünüyor. ben yine de yardım alması gerektiğini düşünüyorum. gerçi annesinin etkisi de bu konuda büyük.
2. annem bize gelsin kıza o baksın. kreş masraflı olacak diyor. hemde bebeğimiz kücük diyor. ben kesinlikle ikinci hatata düşmem dedim.
bugün gittim kreşe baktım. iç kısımlara girmeme müsade etmediler. cocukların uyku saatiymiş. yarın 10 gibi yeniden gidip yöneticileri ile görüşeceğim. insan faktörü benim için fiziki şartlar kadar önemli. ilk hafta zaten oryantasyon gibi bir şey olacak. ilk günler de kızımla beraber katılacağım sonrasında günde 1 saat 2 saat yarım gün tam gün şeklinde ilerleyeceğiz. ögretmeni de öyle söyledi zaten kızımın. bir kaç soru sordum oldukça ikna edici konuştu. umarım yanılmam. olmadı alternatiflere de bakarım.
Heyecanlandım şimdi haaaa
Ya senin akşam ki karışımı benim de canım çekti heee .... portakal ceviz badem hımmmm yulafla ... ayyy yapayım yarın ..çok tokum şimdi
Çok hoş senin model daha farklı. Bence çok olmaz güzel olur. Renk bu mu?
selam kızlar nasılsınız?
2. annem bize gelsin kıza o baksın. kreş masraflı olacak diyor. hemde bebeğimiz kücük diyor. ben kesinlikle ikinci hataya düşmem dedim.
İyi ki doğmuş değnek enişte de senin yarin olmuşYarın güzel bir gün
Eşimin doğum günü ... Yusufla süprizlerimizi hazırladık ... Hediyeler de tamam . Yarın bir de yemeğe çıkarız ...
Paşam kumbarasını getirdi , anne anahtarını çıkar da açalım , bende para vereyim ..ben para vermezsem nasıl benim hediyem olacak diyorhiiiiiiiiiiiiiç benim çocukluğuma çekmemişşş
Pasta da alacakmışız ..Yusuf paşa emri ... 3 gün git gel yerim artık kalanı
Canım sular durulmuş başlamış bile çok sevindim. Yine hatırladıkları için özür dilemiş bende önemli. Asla annesi tekrar olmamalı asla. Kreşi de sen halledersin eminimselam kızlar nasılsınız?
Katiliyorum her hafta en az 2 saat utum var gomlek utulemekten nefret ediyorum kumas pantalondan neuseki esim hep spor gomlek cikmiyorKeşke yapacagım ütü adeti kadar spor puanı alsam 1 haftaya yeterHadi ben kactîm
Nice seneleriniz olsun kaptanicem.Yarın güzel bir gün
Eşimin doğum günü ... Yusufla süprizlerimizi hazırladık ... Hediyeler de tamam . Yarın bir de yemeğe çıkarız ...
Paşam kumbarasını getirdi , anne anahtarını çıkar da açalım , bende para vereyim ..ben para vermezsem nasıl benim hediyem olacak diyorhiiiiiiiiiiiiiç benim çocukluğuma çekmemişşş
Pasta da alacakmışız ..Yusuf paşa emri ... 3 gün git gel yerim artık kalanı
Of maşallah sana banu sen bitirdin kafada ya ben olsam
Banu bende tartılmadım ve kesinlikle her gün tartılmak beni strese sokup şişiriyordu
İyiyim kaptanicem sagol asın hafta sonu anı bısı cıktı hataya gittik ve gercekten tercih edebileceğim cıssız bısı yoktu ogunlerde his olsada onlar tercih eder mıydım emin degilim hala toparlayamadım iradem cok guclu bu günlerde aslında o bi ara olan gece yeme ayaklarım geçti ama ara ara cıslar var hala kafamda bi oturtamadım Bı diyorum bunu koruyalım Bı diyorum 4 5 kilo daha vereyim bu yuzden oluyor herhalde Öyle işte
Degnek eniştenin de dogum gunu kutlu olsun canım allah size mutlu huzurlu sağlıklı ve birlikte nice nice seneler versin fasulyemızı de al kucağına da gel sende biraz hızlı ilerliyor sanki kilo alımın ama halledersin sen
Ausencia nice seneleriniz olsun birlikte insallah ♡
Ayyyy arada burdaki mesajlarına denk geliyor acayip iyi gelen enerjin var yazmadan geçemeyeceğim
ay aslında portakal ve yogurt aynı anda yemezmiş ausum ikiside assit ya ben yedim ama
sende ye : )
evet cnm ben beyaz seviyorum
diger tabakalrla renk veriyorum :)
cnm pişman olmazsın
bizim arkadaş oglunu 14 aylıkken verdi
seninki daha büyük , eşinlede zamnala düzelir inşş canım
İyi ki doğmuş değnek enişte de senin yarin olmuşyusufa maşallah yerim onun ince ruhunu kalbini
Canım sular durulmuş başlamış bile çok sevindim. Yine hatırladıkları için özür dilemiş bende önemli. Asla annesi tekrar olmamalı asla. Kreşi de sen halledersin eminim
Nice seneleriniz olsun kaptanicem.
Dogum gunu kutlu olsun enistenin.
Ev mis gibi tarcinli havuclu cevizli kek koktu...
Ayyy bi süprüzlüde senden heee ...cuma çok aksiyonlu
evet canım hızlı alıyorumgider gider ya :)
Teşekkürler güzel dileklerin için
Sende inan var olan rehavet , 50 li rakamları gördü diye ..hani kiloluyum ..eyvaaaaah kısmı yok ya ... o yüzden .
sen o akşam kaçamakları kesmeye devam et ... yeter benc e
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallaaaaaaah
deli deliyi hemen çeker iştenasıl anladın enerjisini di miii
yicem
Ayyy bi süprüzlüde senden heee ...cuma çok aksiyonlu
evet canım hızlı alıyorumgider gider ya :)
Teşekkürler güzel dileklerin için
Sende inan var olan rehavet , 50 li rakamları gördü diye ..hani kiloluyum ..eyvaaaaah kısmı yok ya ... o yüzden .
sen o akşam kaçamakları kesmeye devam et ... yeter benc e
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallaaaaaaah
deli deliyi hemen çeker iştenasıl anladın enerjisini di miii
yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?