Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarın güzel bir gün
Eşimin doğum günü ... Yusufla süprizlerimizi hazırladık ... Hediyeler de tamam . Yarın bir de yemeğe çıkarız ...
Paşam kumbarasını getirdi , anne anahtarını çıkar da açalım , bende para vereyim ..ben para vermezsem nasıl benim hediyem olacak diyor hiiiiiiiiiiiiiç benim çocukluğuma çekmemişşş

Pasta da alacakmışız ..Yusuf paşa emri ... 3 gün git gel yerim artık kalanı

Yusuf yaaa

iyi ki doğmuş değnek eniştemiz bol keyif yapın bizim yerimize de

mutlu yaşları olsun degnek enişteninnnn
seneye 4 kişi kutluycaksınız deseneee
yusufunda inceliği maşallahhh

aus ben yaşpasta sevmedim, artık benim bile canım çekiyor yaaaa yutkunuyorum
bugün ofise antepten geldi bir tepsi tatlı , millet gömüldü
bendeee porikelli yogurt yedim

Pratik ütu nasıl yapılır bilen var yada bunun bir yolu yokmu
Hasas durulama ya da kolay utu modunda yikayip kirismayacak sekilde asip nemliyken utu kolaymis ama ben hic denemedim cunku gece calistirip sabah astigim icin hepsi kiris kiris cikiyor mucadele ediyom

Yusuf yaaa

iyi ki doğmuş değnek eniştemiz bol keyif yapın bizim yerimize de

Ya senin akşam ki karışımı benim de canım çekti heee .... portakal ceviz badem hımmmm yulafla ... ayyy yapayım yarın ..çok tokum şimdi

eflal dur resim atayım
bunun büyük bi servis tabagı var 6 adette pasta tabagı

birde bir tık mibnikleri var iki takım alsam çokmu fazla olur sence ?

Çok hoş senin model daha farklı. Bence çok olmaz güzel olur. Renk bu mu?

selam kızlar nasılsınız?
Kedibochi napti ne etti hic goremedim onu.
@Candysugar 3 kiloyu sen 3 gunde verirsi. Bebeam biseycik olmaz
nar cicekim beni sormuş, durum şudur merak edenlere hanımlar.
etmeyenlerden de özür dilerim, kalabalık yaptığımı düşünenler okumayabilir. en dogal haklarıdır.
1. eşim söylediği agır lafların cogunu hatırlamıyor. hatırladıkları için sinirle söyledim özür dilerim diyor. epey bi pişman görünüyor. ben yine de yardım alması gerektiğini düşünüyorum. gerçi annesinin etkisi de bu konuda büyük.
2. annem bize gelsin kıza o baksın. kreş masraflı olacak diyor. hemde bebeğimiz kücük diyor. ben kesinlikle ikinci hataya düşmem dedim.
bugün gittim kreşe baktım. iç kısımlara girmeme müsade etmediler. cocukların uyku saatiymiş. yarın 10 gibi yeniden gidip yöneticileri ile görüşeceğim. insan faktörü benim için fiziki şartlar kadar önemli. ilk hafta zaten oryantasyon gibi bir şey olacak. ilk günler de kızımla beraber katılacağım sonrasında günde 1 saat 2 saat yarım gün tam gün şeklinde ilerleyeceğiz. ögretmeni de öyle söyledi zaten kızımın. bir kaç soru sordum oldukça ikna edici konuştu. umarım yanılmam. olmadı alternatiflere de bakarım.

ya saplantı oluyor yaaa, iyiceee ben eskiden kilo veridigm dönemde cumadan cumaya çıkardım tartıya
biterdiii bu ne anam işkence oldu her dk her dk, valla cuma banada süpriz
Banu bende tartılmadım ve kesinlikle her gün tartılmak beni strese sokup şişiriyordu

Cutemom007 makbulem beğenilerin geliyor :) nasılsın canım ? artık geçmişi pek okuyamıyorum , nerden tutarsam ... o yüzden denk gelemediklerimden pek haberim olmuyor
İyiyim kaptanicem sagol asın hafta sonu anı bısı cıktı hataya gittik ve gercekten tercih edebileceğim cıssız bısı yoktu ogunlerde his olsada onlar tercih eder mıydım emin degilim hala toparlayamadım iradem cok guclu bu günlerde aslında o bi ara olan gece yeme ayaklarım geçti ama ara ara cıslar var hala kafamda bi oturtamadım Bı diyorum bunu koruyalım Bı diyorum 4 5 kilo daha vereyim bu yuzden oluyor herhalde Öyle işte

Degnek eniştenin de dogum gunu kutlu olsun canım allah size mutlu huzurlu sağlıklı ve birlikte nice nice seneler versin fasulyemızı de al kucağına da gel sende biraz hızlı ilerliyor sanki kilo alımın ama halledersin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…