kız senin mesai bitmiş olması gerekmiyor muydu?
bende güya 6 da çıkıp eş kişisi gelene kadar
banka-market yapacaktım ofis dolu
Yarın güzel bir gün
Eşimin doğum günü ... Yusufla süprizlerimizi hazırladık ... Hediyeler de tamam . Yarın bir de yemeğe çıkarız ...
Paşam kumbarasını getirdi , anne anahtarını çıkar da açalım , bende para vereyim ..ben para vermezsem nasıl benim hediyem olacak diyorhiiiiiiiiiiiiiç benim çocukluğuma çekmemişşş
Pasta da alacakmışız ..Yusuf paşa emri ... 3 gün git gel yerim artık kalanı
Yarın güzel bir gün
Eşimin doğum günü ... Yusufla süprizlerimizi hazırladık ... Hediyeler de tamam . Yarın bir de yemeğe çıkarız ...
Paşam kumbarasını getirdi , anne anahtarını çıkar da açalım , bende para vereyim ..ben para vermezsem nasıl benim hediyem olacak diyorhiiiiiiiiiiiiiç benim çocukluğuma çekmemişşş
Pasta da alacakmışız ..Yusuf paşa emri ... 3 gün git gel yerim artık kalanı
ama spor yapılacak değil miBugun cooook yorgunum sabirim ustumden tir gecti
kız senin mesai bitmiş olması gerekmiyor muydu?
Hasas durulama ya da kolay utu modunda yikayip kirismayacak sekilde asip nemliyken utu kolaymis ama ben hic denemedim cunku gece calistirip sabah astigim icin hepsi kiris kiris cikiyor mucadele ediyomPratik ütu nasıl yapılır bilen var yada bunun bir yolu yokmu
Ben kullaniyorum coj memnunumkızlar tupper hakkında ne düşünüyorsunuz bana saçma geliyor ya
onca para
Ben de istiyorum ve tartinin rengini cok sevdimmmm
Yusuf yaaa
iyi ki doğmuş değnek eniştemiz bol keyif yapın bizim yerimize de
mutlu yaşları olsun degnek enişteninnnn
seneye 4 kişi kutluycaksınız deseneee
yusufunda inceliği maşallahhh
aus ben yaşpasta sevmedim, artık benim bile canım çekiyor yaaaa yutkunuyorum
bugün ofise antepten geldi bir tepsi tatlı , millet gömüldü
bendeee porikelli yogurt yedim
Çok hoş senin model daha farklı. Bence çok olmaz güzel olur. Renk bu mu?
eflal dur resim atayım
bunun büyük bi servis tabagı var 6 adette pasta tabagı
birde bir tık mibnikleri var iki takım alsam çokmu fazla olur sence ?
nar cicekim beni sormuş, durum şudur merak edenlere hanımlar.Kedibochi napti ne etti hic goremedim onu.
@Candysugar 3 kiloyu sen 3 gunde verirsi. Bebeam biseycik olmaz
Favorim bu olduBaşkasına kakala
kim bilir neler yedin de toksun
Ya senin akşam ki karışımı benim de canım çekti heee .... portakal ceviz badem hımmmm yulafla ... ayyy yapayım yarın ..çok tokum şimdi
Banu bende tartılmadım ve kesinlikle her gün tartılmak beni strese sokup şişiriyordu
ya saplantı oluyor yaaa, iyiceee ben eskiden kilo veridigm dönemde cumadan cumaya çıkardım tartıya
biterdiii bu ne anam işkence oldu her dk her dk, valla cuma banada süpriz
İyiyim kaptanicem sagol asın hafta sonu anı bısı cıktı hataya gittik ve gercekten tercih edebileceğim cıssız bısı yoktu ogunlerde his olsada onlar tercih eder mıydım emin degilim hala toparlayamadım iradem cok guclu bu günlerde aslında o bi ara olan gece yeme ayaklarım geçti ama ara ara cıslar var hala kafamda bi oturtamadım Bı diyorum bunu koruyalım Bı diyorum 4 5 kilo daha vereyim bu yuzden oluyor herhalde Öyle işteCutemom007 makbulem beğenilerin geliyor :) nasılsın canım ? artık geçmişi pek okuyamıyorum , nerden tutarsam ... o yüzden denk gelemediklerimden pek haberim olmuyor
Emin değilim ama görmüş olabilirim38 beden isen tabi ki acelesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?