Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Perşembe sabah tartılırım riske atmıyım duruma göre detoks patlatırım

ahahhahha valla az bana benziyor çatlak zarar gelmez bu tiplerden sinsi tehlikeli deliden bişey olmaz şekil A JELESEC

Hep bi laf sokmalı her an banlanmalı jelo tabiii takipçilerin okuyordur falan ..sokuşturalım hemen

Şeri eşinle olanları bilmiyordum ... bencede kreş en iyi seçim senin için

Ausum enişte sizinle mutlu huzurlu bir ömür geçirsin inş ...

Amin canım bemin sağolasınnnnnnnn

gelmişken menü de yazacan di mi

haydi baş baş ben kaçtım
evden görüşürüüzzzz
temizim, temizsin ,temizizz

@ada81 @begum75 @Triplimelek Megi @Makbule007 @Sarayca @Shut Up

En TEMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ TERTEMİZZZZZZZZZZZZZZ benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Menüm

Sabah :
1 dl ekmek
Menemen
Peynir
2 zeytin
1 kayısı

Kursta : 2 çatal muhlama

Öğlen
Menemen
Yogurt
1 dl ekmek

Akşam
Sebze yemegi ( kabak ,semizotu ,kabak gülü)
Yogurt
1 dl ekmek kadar yufka ...

Oo gelmiş bile menü ...
Anaaaaam o kursta iki çatal yediğinden dün ben 1 çatal yedim diye yerden yere vurdular beni bacımmmmmmm
ben beğendim ..dünkü mesajını da okudum .. o mantıkta ilerlemek en doğrusu ... önemli olan hızla inmek değil ... o hzlı çıkışı durdurmak ve minnak minnak eksilmek

Ya sen ne zeki kadınsın valla okuyor 7/24 takip ettiği başlıktan ben buraya yazınca damladı bazı bünyelere lafı sokacan onla besleniyorlar kocaya da arada yapıyorum iyi oluyor

4 aralık menüsü sporu

Kahvaltı : Çavdar ekmeğine tost, zeytin, dom, sal, bib

Ara: 1 mandalina

Öğlen : Tavuklu brokoli yemeği, yoğurt

Ara: 3 gün kurusu, 3 ceviz çok oldu yav

Akşam: 1 tabak boooool acılı mercimek yahnisi

Su: 2.5 litre
Bitki çayı : Kiraz sapı, hibiskus
Spor : 40 dk leslie, jillian level 1

@MiuLego

Ya sen ne zeki kadınsın valla okuyor 7/24 takip ettiği başlıktan ben buraya yazınca damladı bazı bünyelere lafı sokacan onla besleniyorlar kocaya da arada yapıyorum iyi oluyor

Enişteye acıdım

Ana eniştemin doğum günümü iyiki doğurmuş anası mutlu sağlıklı güzel yılları olsun sevdikleri ile

yarın canım ... kutlamada yiyeceğim şeylerin alıştırmasını şimdiden yazdım da yarın birden yüklenmeyeyim diye

Aminnnnnn canım ...

Ona yarın armağan edeceğim parça

İyi günde kötü günde
Sakla göğsünde
Sen bu kalbe iyi geldin
Benden hiç gitme....

Diyeceğim ona

oyyyy maşallah allaım ayırmasın hep şarkıdaki gibi göğsünüzde saklayın birbiriniz

`