Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aminn canım benim

firdevs saadeti devam .. bi de başbaşa kaldınız di mi
Haha aynen oyle esim gitti firdevsle kaldik başbaşa esim 3 gundur bana diyor ki bana şöyle servis yapmadin haaasus sana uçmayayim simdiiiadam korktu gitti... simdi 6 gun bütün yuk bende

Menü vereyim de oglumla ilgileneyim.Bugun 1 yas asisi olduk bacaginin agrisindan emekleyemiyo yavrum zorla 1 saat uyudu.

Sabah 11.30
Tost
1.5 haslabmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.00-15.30
1 madalina
10 cig badem

Aksam 18.00
Taze fasulye miktari onemli degil bence

Su 3 civari
Spor da yapcam inşallah

Islerine gelmwdiginde hemen unutuveriyorlar her seyi. Olsun pisman olmasi da bir adim. Kresin tuvaletinin temizligine, cikan yemeklere, yemekhane temizligine goz atmayi unutma canim. Her sey daha guzel olacak insallah. Iyi ki boyun egmedin. Her gune lanet edecegine dik durup dusuncelerini soyledin, yikilmadin. Tebrik ederim seni. Herkesin harci degildir bu.

Hu hu kızlar benim doğum oldu 2 aralık saat 12.20 de. Sezeryan sonrasi normal dogumu basardik yavrumla biraz daha yiyim süt olsun. sonra gelcem buralaraa
Canim cok tebrik ederim.Yanlis hatırlamıyorsam ovulasyon testiyle ilgili konuda baya aktiftin ben epey faydalanmistim o konudan.Bi de çocukların arasi yas farki da cok yok sanırım. Hangi hastane yaptirdi dogumunu?Esimin kuzeninin esi ilkinin uzerinden 6 sene gectigi halde kendisi istedigi halde cesaret eden doktor bulamadi bulunduğu yerde

Aynen öyle canım. Seni de hatirladim. .bu bir başarı öyküsü valla. Ankaraya tayin olduktan sonra . Ssvd yapan doktor aradım ama yok . Her isteyen 6000 den baslio. Ya da bulsan iksinin arası 18 ay olunca kimse kabul etmiodu. Ankarada fatma bolkan ı buldum . Kk sayesinde tabi 37 li Haftam da tanıştım kendisyle 38+4 te de yavrum geldi

Bi de Ankara çukurambar koru da oldu doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…