oyyyy maşallah allaım ayırmasın hep şarkıdaki gibi göğsünüzde saklayın birbiriniz
Haha aynen oyle esim gitti firdevsle kaldik başbaşaaminn canım benim
firdevs saadeti devam .. bi de başbaşa kaldınız di mi
Islerine gelmwdiginde hemen unutuveriyorlar her seyi. Olsun pisman olmasi da bir adim. Kresin tuvaletinin temizligine, cikan yemeklere, yemekhane temizligine goz atmayi unutma canim. Her sey daha guzel olacak insallah. Iyi ki boyun egmedin. Her gune lanet edecegine dik durup dusuncelerini soyledin, yikilmadin. Tebrik ederim seni. Herkesin harci degildir bu.selam kızlar nasılsınız?
nar cicekim beni sormuş, durum şudur merak edenlere hanımlar.
etmeyenlerden de özür dilerim, kalabalık yaptığımı düşünenler okumayabilir. en dogal haklarıdır.
1. eşim söylediği agır lafların cogunu hatırlamıyor. hatırladıkları için sinirle söyledim özür dilerim diyor. epey bi pişman görünüyor. ben yine de yardım alması gerektiğini düşünüyorum. gerçi annesinin etkisi de bu konuda büyük.
2. annem bize gelsin kıza o baksın. kreş masraflı olacak diyor. hemde bebeğimiz kücük diyor. ben kesinlikle ikinci hataya düşmem dedim.
bugün gittim kreşe baktım. iç kısımlara girmeme müsade etmediler. cocukların uyku saatiymiş. yarın 10 gibi yeniden gidip yöneticileri ile görüşeceğim. insan faktörü benim için fiziki şartlar kadar önemli. ilk hafta zaten oryantasyon gibi bir şey olacak. ilk günler de kızımla beraber katılacağım sonrasında günde 1 saat 2 saat yarım gün tam gün şeklinde ilerleyeceğiz. ögretmeni de öyle söyledi zaten kızımın. bir kaç soru sordum oldukça ikna edici konuştu. umarım yanılmam. olmadı alternatiflere de bakarım.
HahahahaBİŞEY DİCEEEEEEEEMMMMM
Bİ DK Bİ DK BİŞEY DİCEEEEMMMMM
ARKADAŞLAAAAAR
YARIN EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ
Ilki sezeryan ikincisi normal mi oldu canim. Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsunHu hu kızlar benim doğum oldu 2 aralık saat 12.20 de.Sezeryan sonrasi normal dogumu basardik yavrumla biraz daha yiyim süt olsun. sonra gelcem buralaraa
Canim cok tebrik ederim.Yanlis hatırlamıyorsam ovulasyon testiyle ilgili konuda baya aktiftin ben epey faydalanmistim o konudan.Bi de çocukların arasi yas farki da cok yok sanırım. Hangi hastane yaptirdi dogumunu?Esimin kuzeninin esi ilkinin uzerinden 6 sene gectigi halde kendisi istedigi halde cesaret eden doktor bulamadi bulunduğu yerdeHu hu kızlar benim doğum oldu 2 aralık saat 12.20 de.Sezeryan sonrasi normal dogumu basardik yavrumla biraz daha yiyim süt olsun. sonra gelcem buralaraa
Aynen öyle canım. Seni de hatirladim. .bu bir başarı öyküsü valla. Ankaraya tayin olduktan sonra . Ssvd yapan doktor aradım ama yok . Her isteyen 6000 den baslio. Ya da bulsan iksinin arası 18 ay olunca kimse kabul etmiodu. Ankarada fatma bolkan ı buldum . KkCanim cok tebrik ederim.Yanlis hatırlamıyorsam ovulasyon testiyle ilgili konuda baya aktiftin ben epey faydalanmistim o konudan.Bi de çocukların arasi yas farki da cok yok sanırım. Hangi hastane yaptirdi dogumunu?Esimin kuzeninin esi ilkinin uzerinden 6 sene gectigi halde kendisi istedigi halde cesaret eden doktor bulamadi bulunduğu yerde
Bi de Ankara çukurambar koru da oldu doğumCanim cok tebrik ederim.Yanlis hatırlamıyorsam ovulasyon testiyle ilgili konuda baya aktiftin ben epey faydalanmistim o konudan.Bi de çocukların arasi yas farki da cok yok sanırım. Hangi hastane yaptirdi dogumunu?Esimin kuzeninin esi ilkinin uzerinden 6 sene gectigi halde kendisi istedigi halde cesaret eden doktor bulamadi bulunduğu yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?