- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Efserim benim yerime kimleri etiketledin bacim menuneSoguk bir menü
Sabah kahvaltı
1 yumurta
1 k.k peynir
1 zeytin
2 dilim t.t. ekmek.beyaz çay
Dere otu
Ara 3 kaysı 1 kahve
Ara 1 elma
Öğlen
1 kase yuvalama çorbası
Akşam
1 kerivizle yogurtlu kereviz
Ara beyaz cay kahve
Ausencia @MiuLego @_NarCicegi_
Gozum yari kapali yoldayin ve bu halde ozledim seni tabiki
Ben hamilelikte artık nefret etmiştim yumurtadan o yüzden 1 yumurtaya azcık tb unu azcık süt koyup bol yumurtalı krep yapıyodum süper gidiyodu hem yumurta hem ekmek
yanında ekmek yersem he trlü gideri var
hele tavada yumurtaya ekmek banma
ama ekmeksiz haşlama
Slm Kızlar sabah günaydına geldim geçmişi okumaktan yazmayı unutmuşum sonrada iş güç
Bugün kırkımız çıktı Kızlar bebişimin kırk banyosunuda yaptırdım
Gelelim menüye
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Roka
Bir dilim çavdar ekmeği
Beyaz ve kaşar peynir
Bir salatalık
Bi bardak çay
Ara
12 kestane
Bi tane minik tuzlu kurabiye dün akşam o kadar canım çektiki bi tanesiyle zor tuttum kendimi az kalsın devamı geliyordu
Akşam 14.30
Bir tabak bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Şimdiye kadar da 2 lt su 3-4 olur gün bitimine kadar
@MiuLego @hatice901217Lee_shin_mee
Hahaha neyse artık oda okusunEfserim benim yerime kimleri etiketledin bacim menune
Haha aynen oyle esim gitti firdevsle kaldik başbaşaesim 3 gundur bana diyor ki bana şöyle servis yapmadin haaa sus sana uçmayayim simdiii adam korktu gitti ... simdi 6 gun bütün yuk bende
Ausencia canim evlatlarinizla birlikte nice yıllarınız olsun inşallah sağlık mutluluk huzurla..
BİŞEY DİCEEEEEEEEMMMMM
Bİ DK Bİ DK BİŞEY DİCEEEEMMMMM
ARKADAŞLAAAAAR
YARIN EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ
Hu hu kızlar benim doğum oldu 2 aralık saat 12.20 de.Sezeryan sonrasi normal dogumu basardik yavrumla biraz daha yiyim süt olsun. sonra gelcem buralaraa
Soguk bir menü
Sabah kahvaltı
1 yumurta
1 k.k peynir
1 zeytin
2 dilim t.t. ekmek.beyaz çay
Dere otu
Ara 3 kaysı 1 kahve
Ara 1 elma
Öğlen
1 kase yuvalama çorbası
Akşam
1 kerivizle yogurtlu kereviz
Ara beyaz cay kahve
Ausencia @MiuLego @_NarCicegi_
Vallla benimde gözüme geldi okuyamadımGeçmişi oku ou bitiremedim...
oğlum artık mızmızlıkta tavan yapmış durumda popişi hiç yer görmesin beyfendinin
Hic canim yogurt ayran istemiyor soguk diyeKonuşma kısmı da ikiye bölünüyordu şimdi sırf sana anlatırben babam varken hep eşime pas edip mutfağa kaçardım ..çenesi var ya çenesi
Aminnn BERNACIM
Hangisinin
Hayırlı olsun veroşükür aldın sağ salim kucağına ...
sıcak sıcak :)))
Hic anlamıyosunuz takıma davet ediyorum
Hic anlamıyosunuz takıma davet ediyorumbelki bize ihtiyacın neyin vardır diye düşündüm ( birde 90-60-90 cıkıyormuş )
Gözün aydın olsun. Normal doğum için ayrıca tebrik ederim sevindim :)Hu hu kızlar benim doğum oldu 2 aralık saat 12.20 de.Sezeryan sonrasi normal dogumu basardik yavrumla biraz daha yiyim süt olsun. sonra gelcem buralaraa
Arkadaşlaaar arkadaşlaaaaarrrrr
Az önce doğum yaptııııımmmmm
Hu hu kızlar benim doğum oldu 2 aralık saat 12.20 de.Sezeryan sonrasi normal dogumu basardik yavrumla biraz daha yiyim süt olsun. sonra gelcem buralaraa
Aynen öyle canım. Seni de hatirladim. .bu bir başarı öyküsü valla. Ankaraya tayin olduktan sonra . Ssvd yapan doktor aradım ama yok . Her isteyen 6000 den baslio. Ya da bulsan iksinin arası 18 ay olunca kimse kabul etmiodu. Ankarada fatma bolkan ı buldum . Kksayesinde tabi 37 li Haftam da tanıştım kendisyle 38+4 te de yavrum geldi
hangisinden
Arkadaşlaaar arkadaşlaaaaarrrrr
Az önce doğum yaptııııımmmmm
Töbeler olsun kendimden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?