Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Efserim benim yerime kimleri etiketledin bacim menune

Gozum yari kapali yoldayin ve bu halde ozledim seni tabiki

yanında ekmek yersem he trlü gideri var
hele tavada yumurtaya ekmek banma
ama ekmeksiz haşlama
Ben hamilelikte artık nefret etmiştim yumurtadan o yüzden 1 yumurtaya azcık tb unu azcık süt koyup bol yumurtalı krep yapıyodum süper gidiyodu hem yumurta hem ekmek

O yeaaa karbon bombasııı

Haha aynen oyle esim gitti firdevsle kaldik başbaşa esim 3 gundur bana diyor ki bana şöyle servis yapmadin haaasus sana uçmayayim simdiiiadam korktu gitti... simdi 6 gun bütün yuk bende

Konuşma kısmı da ikiye bölünüyordu şimdi sırf sana anlatır ben babam varken hep eşime pas edip mutfağa kaçardım ..çenesi var ya çenesi

Ausencia canim evlatlarinizla birlikte nice yıllarınız olsun inşallah sağlık mutluluk huzurla..

Aminnn BERNACIM

BİŞEY DİCEEEEEEEEMMMMM

Bİ DK Bİ DK BİŞEY DİCEEEEMMMMM

ARKADAŞLAAAAAR

YARIN EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ

Hangisinin

Hu hu kızlar benim doğum oldu 2 aralık saat 12.20 de. Sezeryan sonrasi normal dogumu basardik yavrumla biraz daha yiyim süt olsun. sonra gelcem buralaraa

Hayırlı olsun vero şükür aldın sağ salim kucağına ...

sıcak sıcak :)))

Hic canim yogurt ayran istemiyor soguk diye

Hu hu kızlar benim doğum oldu 2 aralık saat 12.20 de. Sezeryan sonrasi normal dogumu basardik yavrumla biraz daha yiyim süt olsun. sonra gelcem buralaraa
Gözün aydın olsun. Normal doğum için ayrıca tebrik ederim sevindim :)

Ateş ölçme yöntemine yazıyormuydun?
Ssvd bende çok istedim. Sivas da yapan çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…