Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Accuk aklınızı kullanın beeeee

Ben hep diyom sizeeeee

Napar ausum
Ben cahilim bilmiyom

Anlatsana biraz

Kk da efsaneleşirim ki

Aus banlasa nolar
Ah ah ben kullanayım diyordum da adam hep badim ağrıyor kirpik dibim ağrıyor diyordu şimdi ben kaçıyorum o kovalıyor
Bak gelmeyen halayı da getiriyor sana ip ucu

cehalet okumakla gitmez ... icraat lazım ... çook okuyan mııı çook .... gezen mi demişler
Bilgi paylaştıkça kıymetlenir ausum
Ah ah ben kullanayım diyordum da adam hep badim ağrıyor kirpik dibim ağrıyor diyordu şimdi ben kaçıyorum o kovalıyor
Bak gelmeyen halayı da getiriyor sana ip ucu
Kız hala gelmez miiii

Çalışan demir pas tutmazmış eflallll

Yürü be miu kim tutar seni
Bilgi paylaştıkça kıymetlenir ausum

Kız hala gelmez miiii

Çalışan demir pas tutmazmış eflallll

Sonunda evimdeyim bugün hiç bitmeyecek sandım .

Saat 13.00
Yarım kase Kıymalı mercimekli değişik bir çorba adını bilmiyorum ama tadı güzeldi
1 tabak salata içinde 2 dilim pancar 1 kaşık nar 3 dilim turp bolca roka marul 1 tane domates fesleğen
1 dilim tb ekmeği

Saat 15
Çay içerken 1 ısırık çikolatalı kurabiye herkes yerken dayanamadim çok güzel kokuyordu bi de ellerim çok titredi bugün bayilacagim sandım ondan sadece issirdim.

Aksam eşime uydum hazır sofrayi görünce herseyi unuttum
1 tabak susuz etsin nohut
2 kaşık yoğurt
1 küçük kase yeşil salata yine 2 dilim pancar
30 gr beyaz ekmek diğer etmekten kalmamış yarın alacağım

Kilo degisiklik yok çok Üzgünüm hakettim iyiki bu hafta listeye girmemisim artım üzerdi beni neden bu kadar zayifim yemeklere karşı şeytan diyor çatlayana kadar dondurma ye onu ye bunu ye beynimde sürekli yemek var neyseki çok yorgunum kolumu bile kaldıracak halim yok onun için gidip alacak enerji de yok düşünüp düşünüp uyurum inşallah . Ama çok halsizim

Çok yorgunum ben uykusuz... Heran yoldan çıkabilirim. Ispanaklı Börek ağlayan pasta makarna salatası yaptım. Misafirler için. Daha gelmediler. Allahım nolur yoldan çıkmayayım
inşallah çıkmazsın canım. sıcak birşeyler iç. tutar seni

Oy canım benim Rabbim hayirli uzun ömür versin yavruna inşallah. Afiyet olsun menun çok güzel de 14.30 dan sonra bişey yemezsen sabaha nasıl cikacaksin bence çok erken olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…