Yapma be fatma beni hayal.kirikligina ugratmaKızlar çok şükür atlattim aldığım iltifatlardan ve sizden destek alarak hayır dedim çok şükür
Ama buraya vereceğim hesap kaptanimi uzmemek ciddi aklımdaydı
Rakibimecemavi ye duyurulur
Romantik ausyarın canım ... kutlamada yiyeceğim şeylerin alıştırmasını şimdiden yazdım dayarın birden yüklenmeyeyim diye
Aminnnnnn canım ...
Ona yarın armağan edeceğim parça
İyi günde kötü günde
Sakla göğsünde
Sen bu kalbe iyi geldin
Benden hiç gitme....
Diyeceğim ona
83.4 not düştük haftaya 82 ler görülecek kaçarın yok !!!
Nare83 canim sana yazacaktim araya kaynadi bitki caylari icin. Suraya bi goz atar misin.
Belki de bagirsak calistirdigi iddia edilen caylar kabiz ediyor seni
https://www.doktorsitesi.com/article/form-caylarinin-zararlari
Benim sana bi onerim olacak, neden prebiyotik yogurt yapmiyorsun kendine. Marketlerde mayasi satiliyor hem.Eki Görüntüle 2075142
Cukur basliyacakkk cukurrrrrrcakil80 bi silkelen canım ... harika gidiyorsun bunu hatırlat kendine ...
@Portakal Sulu Ordek canım sende ne sınavlardan geçtin .... bu akşamı da atlatırsın ... korumadasın yahu ... gömülmeden ucundan bak tatlına zaten .
BENCE :)))
ecemavi okudun mu Antepia27 hiiiç kaçamak yapmamış bugünnn
begum75 neyi çook yedin mesela annem
Yediklerim de yanlış bişey mi var ben çok halsizim Bayılacak gibi eve çok zor geldim kanepe ye uzandım sanki kanepe dönmeye başladı gibi oldum geri oturdum. 2 gündür içtiğim şu da yetmiyor sanki sünger gibi çekiyorumcakil80 bi silkelen canım ... harika gidiyorsun bunu hatırlat kendine ...
@Portakal Sulu Ordek canım sende ne sınavlardan geçtin .... bu akşamı da atlatırsın ... korumadasın yahu ... gömülmeden ucundan bak tatlına zaten .
Cukur basliyacakkk cukurrrrrr)
Siyah beyaz aşkCukur basliyacakkk cukurrrrrr)
Yediklerim de yanlış bişey mi var ben çok halsizim Bayılacak gibi eve çok zor geldim kanepe ye uzandım sanki kanepe dönmeye başladı gibi oldum geri oturdum. 2 gündür içtiğim şu da yetmiyor sanki sünger gibi çekiyorum
Ne yedin saraycam
missssssssss gibi tertemiz kahvaltı afiyet olsun kuzum
bugün temiz geçecek mi peki saraycam?
haydi baş baş ben kaçtım
evden görüşürüüzzzz
temizim, temizsin ,temizizz
ada81 begum75 @Triplimelek Megi @Makbule007 Sarayca @Shut Up
Şimdi şöylekicakil80 bi silkelen canım ... harika gidiyorsun bunu hatırlat kendine ...
Töbeler olsun kendimden korkuyorum
Accuk aklınızı kullanın beeeee
Ben hep diyom sizeeeee
Napar ausum
Ben cahilim bilmiyom
Anlatsana biraz
Kk da efsaneleşirim ki
Aus banlasa nolar
Sıkıntı yok beybisii.. menü güzel menü tatlıMenumu yazayım ben de
Sabah 1tam 1 beyaz haşlanmış yumurta bol yeşillik yarım kibrit kutusu beyaz peynir 3 zeytin yarım dilim tb ekmek
Ara 3 kestane
Ara 1 elma
Ara 1 yaprak galeta (sen dün sevmiyom dedin ama benim çok hoşuma gitti cips diye hayal edip de yiyom citirtisi cok guzel miucum)
Aksam fırında balık bol salata 1 dilim tb ekmek
Su 3 litre
Spor 1 saat tempolu yürüyüş yarım saat kendi capimda bölgesel hareketler
@MiuLegoWhiteblacklife YaKaMoZz-z diğer morticim adını bir türlü etiketleyemedim kusura bakma
Bende yapmiyorum yapiyormuyum yoksa menume ne diyorsun simdi merak ettimcakil80 bi silkelen canım ... harika gidiyorsun bunu hatırlat kendine ...
Bunlar tek ögundemi gun boyu muŞimdi şöyleki
1 elma,1 muz, 1 mandalina
Yesil mercimek çorbası
Ispanak
1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?