- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Firinda olur mu peki?yeşillikte alıyorum ama , domatesin yeri farklı bende yarın sabaha domates soslu biber yapıcam
sütlü iç bari canım
sen hak ettin di ama
canim tavuk göğsünü ya aldığım yerde dovdurup ,inceltiriyorum yada kendim evde mümkün olduğunca ince kesiyorum
önce yumurta , sonra galeta ununa bulayıp az yağda kizartiyotum
pratik oluyor işten gelince
yanına makarna turşu
Ya ben dedim sana ama bego
süt ürünü ve meyve ye
meyvenin yanında yenen süt ürünü
meyvenin şekerini dengeliyor
superrr tebrikler cnm
Sanirim ondan tüm gün gergin olup eve gelince vücut bırakıyor galiba dağa yeni kendime geldim nasıl uyuyacagim bilmiyorum. Yoga mi yapsamCanim sen çok yogunsun stresli sin. Stresle başa çıkamayan vücut sürekli yemek istiyor ben de yasamistim zamaninda bunu.iki stresle başa çıkamadım. yorma kendini yani karismak haddim olmaz lütfen yanlış anlama ama ben olsam kendimi bu kadar zorlamazdim.
Biraz spor yap yorul sonrada guzel bi fus al.Sanirim ondan tüm gün gergin olup eve gelince vücut bırakıyor galiba dağa yeni kendime geldim nasıl uyuyacagim bilmiyorum. Yoga mi yapsam
Firinda olur mu peki?
Şimdiden afiyet olsunyeşillikte alıyorum ama , domatesin yeri farklı bende yarın sabaha domates soslu biber yapıcam
sütlü iç bari canım
sen hak ettin di ama
canim tavuk göğsünü ya aldığım yerde dovdurup ,inceltiriyorum yada kendim evde mümkün olduğunca ince kesiyorum
önce yumurta , sonra galeta ununa bulayıp az yağda kizartiyotum
pratik oluyor işten gelince
yanına makarna turşu
Ya ben dedim sana ama bego
süt ürünü ve meyve ye
meyvenin yanında yenen süt ürünü
meyvenin şekerini dengeliyor
superrr tebrikler cnm
Ay aynı benAcken sen, sen degilsin))
aç mısın kuzumCanım çılgın gibi lahmacun çekti... tövbe estagfirullarh... içime şeytan kaçtı resmen.. çık içimden çık çık... gece gece deliriyorum...
Benim icimde de var ondan.Hem de yiyebileceklerim elimin altında.Canım çılgın gibi lahmacun çekti... tövbe estagfirullarh... içime şeytan kaçtı resmen.. çık içimden çık çık... gece gece deliriyorum...
Çılgın gibi. Hem midem hem aklım aç..aç mısın kuzum
O ne kız bakiim biBenim icimde de var ondan.Hem de yiyebileceklerim elimin altında.
Diyetini bozan kiz videosunu izle yasemin sakkalioglunun.Yersen onun gibi Allahim o lahmacunu icimdennnn allllll diye yalvarirsin.
Miummm gündüz iş güç oluyor akşamları da eşimi ikna ettim game of thrones izliyoruz..benim 2. izleyişim..o inatla izlemiyordu sonunda başlattım :))
Yanlis hatirlamiyosam burada paylasilmisti.Ne zaman gozum donse bak berna o pastayi icimden al diye yalvaracaksin yeme diyorummatematik61 kız bu neee.. haykırdım resmen
Ben en iyisi zencefil zerdeçal tarçın ve yoğurt kombini yapayımm
Yanlis hatirlamiyosam burada paylasilmisti.Ne zaman gozum donse bak berna o pastayi icimden al diye yalvaracaksin yeme diyorumben de yesil cay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?