Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Firinda olur mu peki?

Sanirim ondan tüm gün gergin olup eve gelince vücut bırakıyor galiba dağa yeni kendime geldim nasıl uyuyacagim bilmiyorum. Yoga mi yapsam

Şimdiden afiyet olsun

Oyyy 2 saatten fazladır oglumu uyutmaya calisiyorum mahvoldum aşılar fena yapti hem onu hem beni.Bi ciktim odadan esim kitap okuyo uyumak uzere annem babam yatmis.ev zaten 2+1 bana kalmis tuvaletle mutfak.biberonlari yikadim simdi kendime yesil cay yapiyorum.Boynum cok kotu agriyo dayanabilirsem biraz spor yapcam.

Şeytan da öyle gidikliyo ki beni ac dolabi ye dunku pastadan kisirdan lokumdan ac firini ye borekten acmadan diyo ama ben yemiyorum. @MiuLego aglar diyorum uzulur diyorum.Miunun elektrikli sandalyesi bile kesmez seni bu sefer berna diyorum.Zaten cumadan beri 2 gun bulgur yemissin genc yasta canina mi susadin diyorum yemiyorum.

Canım çılgın gibi lahmacun çekti... tövbe estagfirullarh... içime şeytan kaçtı resmen.. çık içimden çık çık... gece gece deliriyorum...
Benim icimde de var ondan.Hem de yiyebileceklerim elimin altında.
Diyetini bozan kiz videosunu izle yasemin sakkalioglunun.Yersen onun gibi Allahim o lahmacunu icimdennnn allllll diye yalvarirsin.

Daydream- hülyammmm nerelerdesin ki

@Nefs pembiklim özletiyon sen de
Miummm gündüz iş güç oluyor akşamları da eşimi ikna ettim game of thrones izliyoruz..benim 2. izleyişim..o inatla izlemiyordu sonunda başlattım :))

matematik61 kız bu neee.. haykırdım resmen
Ben en iyisi zencefil zerdeçal tarçın ve yoğurt kombini yapayımm
Yanlis hatirlamiyosam burada paylasilmisti.Ne zaman gozum donse bak berna o pastayi icimden al diye yalvaracaksin yeme diyorum ben de yesil cay içiyorum

Yarin annemle babam halama kahvaltiya gidecek beni de bekliyormuş halam cocugun asisini bahane edip gitmemeyi dusunuyorum.hem orada ac kalcam hem de bi suru laf duycam onu ye bunu ye azcik ye bilmemne..dun bile diyolar ki biz senin diyet isi bugun biter diye dusunmustuk.
Aksama da kuzenime gidecekler ordan.o da bekliyorum dedi.esim gec geliyo.oglum baska yerde uyumuyo ta beylikduzundeler 2 saat yol hem de mesai cikisi.Kimseye dert anlatamiyorum ki.Esimin kursta telafisi olma durumu varmis.Yarin okulda nöbetçi cok yoruluyo biliyorum ama o olsa da bari gitmemek icin canli kanli bahanem olsa diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…