Kizlar iyi geceler
Kizim cok hasta ondan gelemiyorum
Yarin isyerinden yazarim opuldunuz
Evet severim cok severim hatta . Notumu aldim kitabi.
Sen bayagi yogunsundur 3cocuk falan .
Allah kolaylik versin can sagligi versin .
Ben kendim icin gidiyorum.
Ezberlerimi tecvidimi oturtmak icin.
Dur o zaman bi sneackers yiyip gelemAcken sen, sen degilsin))
Sağol canım...inşaallah ben de istiyorum ama bu yıl nasip olmadı seneye inşaallahOoo siz kurutmalar yeter abla.
Dondurucu gercekten buyuk nimet .
Insallah en kisa surede sana da nasip olur.
Hem diyet adina da iyi oluyor.
Gecmis olsun hande .Kizlar iyi geceler
YEME ANAM YEME GÜLÜM BASENLERİNİ GÖBEĞİNİ DÜŞÜNNNNDur o zaman bi sneackers yiyip gelemkötü espriydi
Tamam canim nevom,irademe hakim olcam ve yarin ipin ucunu kacirmiycam hic merak etme yoksa miu beni doverCoco bir daha böyle aç kalma canım sonra ucu kaçar
Yarın nasıl yersin düşünemiyorum
Ay reklami geldi gozumun onune.Dur o zaman bi sneackers yiyip gelemkötü espriydi
Tamam yemuycem siz benim yerime bol bol yiyin emiYEME ANAM YEME GÜLÜM BASENLERİNİ GÖBEĞİNİ DÜŞÜNNNN
Ay reklami geldi gozumun onune.
Muazzez abaci mi oynuyordu istahim gitti .
Tamam canim nevom,irademe hakim olcam ve yarin ipin ucunu kacirmiycam hic merak etme yoksa miu beni dover
Tamam yemuycem siz benim yerime bol bol yiyin emi
Evet onu da duymustum okurum mutlaka
Bi kere tecvidli okursan daha yanlis okumazsin zaten. Belki o kurali unutursun ama uygularsin geldigi yerde.
3 cocuk zor en buyugun bana bi mesakkati yok onun manevi yuku var.
8.sinif lise oncesi yogun bir sene zor iste.
Ikiside kucuk kudurgan cinsten.
Badem agacini oku mutlaka.
Dolma ve tatlı
Tertemizim bu gün. Dünkü artılar gitti sanırım çünkü akşam sadece çorba ve 2 köfte yedim
Temizim. Temiz olacağım. Kirlenirsem kendimi affetmeyecegim. Çünkü bu sabah ki moral bozukluğuna deymez kirlenmem.
Şimdi şöyleki
1 elma,1 muz, 1 mandalina
Yesil mercimek çorbası
Ispanak
1 dilim ekmek
Ayy oyle mi kuzum pardon o zaman
Menum
1 haşlanmış
1 dlm tb ekmegi
Üçgen peynir
Zeytin
Domat
Nescafe
Aksam da 10 15 tane cubuk kraker
Simdi de kefir icicem
ayyyyy cnm çekti bak şimdiakşam yemeğimi sana yazım varsa yap kolay hemde 100 cal iki salatlık rende yoğurt sarımsak seversen bir diş kat nane pul biber
ama havuç da şeker var benim diyetimde yok o bilemedimmm şimdi
Saat gec oldu sanki yemek icin dimi..simdi kalkip yapayim desem,neyse belki bi portakal falan yerimsagol nevom benim yaaaa annem olsana sen benim hergün bana börekler acsan baklavalar yapsan,etli pilavlar izgara bonfilelerrrr iskender kebaplaaaarrrrrr iskenderundaki burger Quiinnnnnn
Aynen fiyonk makarnayi haslariz bol sarimsakli yogurt,ama sarimsak 7 8 büyük diş falan olacak,havanda dövüp yogurda karistiralim,makarnaya dök ustune de pulbiber yakarizzzzzzzzzzzzzzz derken ben bayiliyorum galiba
Arada ben de kaçırdım bu yılHatta geçen haftalarda kabak aldım.Ama bitti daha almam.Mayısa kadar evdekilerle idare edeceğim
Kizlar iyi geceler
Çok ama çok geçmiş olsunKizlar iyi geceler
yaaaa cok tatlisin cigerparem benimSakın aç kalma baktın az gurulduyor süte az tarcın az bal kat fondip, olmadı yoğurda bir yemek kaşığı yulaf kat biraz elma dilimle tarcın süper lezzet tatlı isteğini kesiyor
Bende yemiyom onlari 3 aydiryok be yemiyorum ben özel bir diyetteyim bacımmm ne yemesi ekmek no pilav no tatlı no no
Heee antepte misafirlikte zordur umudum misafirliklerigüzel yahu :)) değişen aus bakış açısı
yooo gayet güzel de senin menün .. hani misafirlikte olacaktı ya sosyeteye fatma :) o yüzden dedim onunkini
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr
sendeeeeeee seviliyorsun ... temiz de seviliyorsun ...kirli de seviliyorsun .... ama temiz daha bi çok
Tamam inşaallah öyle olurTamam canim nevom,irademe hakim olcam ve yarin ipin ucunu kacirmiycam hic merak etme yoksa miu beni dover
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?