Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın zor uyandım
Lesileyeee

Günaydınlarrr ♡ ♡ ♡

Günaydın ben yollara çıktım

Bugğn bi bitseydi

Gunaydin hanımlar

Günaydın
Rabbim Kalbimizin emegini verecek ancak sensinkalbimizi temiz tut

Günaydınlar efem mm.

Gunaydin

Erkenden işe gidenlerede evde kalanlarada allah kolaylık versin

günaydın kızlar
Rabbim herkesin işini rast getirsin....

Günaydın Kızlar bol eksili kaçamaksız bir gün olsun inşallah hepimiz için

Günaydınlar şekerler hepiniz ne şekersiniz sizi yiyesim geldi Karanlık bir İstanbul sabahında bu buz gibi havayı pek bir ısıttınız ki

günaydın hayırlı sabahlar, kahvaltım önümde çayım yanımda, kk karşımda , vicdanım rahat bir şekilde keyif yapıyorum, akşam spora 12 yi geçiyordu başladım 40 dk yapabildim ama değdi, sabah tartı fazla inmedi fakat sorun yapıyor muyum, tabiki hayır...bence regl yaklaştı ondandır, çünkü şimdiden şişkinliğim azaldı...

çok çok temiz bir menü

canımmmm maşallahh ne güzelll
bende cumadan beri temziim cnm
artıkkk temiz kalırım zaten
ama akşam o lahanalar beni cezbetmedi degil
koşarak uzaklaştım ama mutfaktan

Herkese günaydın. Oglum dun 11ibgecerken zorla uyudu(9dan beri uyutmaya calisiyodum) gece de 1,2,3,4,5 ve 6 da kalkti en son da 7 bucukta uyandi.mamasini verdim yatirdim tam uyicak oluyo birden uyaniyo defalarca böyle oldu deli oldum.simdi uyudu yine zorla.1 saat uyusa bari ben de uyuyorum opuldunuz.

Canım perşembe günü komşular bizde toplandık ikramliklari verdim
Bı Fatma teyze mız var kızım Fatma hadi açık ye bizimle diyor
Fatma teyze kendi evinde yım kimden cekinecem yemek ustesem yerim diyorum sonra dua etti inşallah kızım verirsin diyor kilo
Sorunu olan komşum sen yemiyorum bizim tabakları doldurmussun diyor ne yapayım komşum ben yiyemiyorum bari benim yerinede yiyin diyorum biraz espiriyle atlattık
Aslında misafirin yanında rahat etsinler diye uymak güzel olurdu ama ne yapayım mecbur oldum

Heee antepte misafirlikte zordur umudum misafirlikleri Antepia27

Aynen yaa Antep yemekleri ve ikramlik zordu ama
Planlarimda bir süre misafir lik yok
2 hafta sonra komşuya gidicez ozamanda kadar misafir alnayisinida gitmeyi de düşünmüyorum
Üzgünüm mortim

Aranızda korse takan varmi

Canım diyetisyen im onermedi o bölgede kan dolaşımını olumsuz etkiliyor Muş bir ara bende düşündüm

Canım biraz dua okusan melek yavruna

Ben doğumdan sonra hiç takmadım çok rahatsız etti beni acaba alt göbeğin kayisi ondan mı dedim hicbirsey yok bir alt göbek. Artık oda zamanla . Acaba dedim körsenin etkisimi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…