Hepsi birbirinden güzel canım .Eki Görüntüle 2075475 Eki Görüntüle 2075476 Eki Görüntüle 2075477 Eki Görüntüle 2075478 Eki Görüntüle 2075479
deynepnaz bunlar canım. Fiyonklu olan bende değil artık
Eki Görüntüle 2075466 Eki Görüntüle 2075467 evet kuşum bu fotosunu gonderdigim iki nemlendiriciyede tek kelimeyle bayılıyorum.coook nemlendirici denedim en pahalisindan en ucuzuna hepsini. ama en iyisi bunlar oldu benim cildimde.la roche posayin gosterdigim toleriane ultra olanını al mutlaka.diğerlerini begenmedim pek.bu cok iyi nemlendiriyor.ve sağdaki vichy nin aqua thermal olani da efsane bisey,hem nemlendirici hem yatıştırıcı.onuda gece kullaniyorum inanilmaz ferahliyor cildim yumusacik oluyor.banyodan sonra özellikle onu kullaniyorum.ikisini de cok begendim ben ama vichy bi adım önde geldi bana sanki suan düşününcebu arada la roche yi göz cevresinde de kullanabiliyorsun.eczaneden aldim ikisinide.la roche 80 tl.vichy de 65 e falan almistim ama inanilmaz uzun götürüyor.hemen bitmiyor.ben agustos da almistim sabah aksam yüzümü yıkayıp nemlendirmeme ragmen anca yeni yeni bitiyo.15 gune kadar bende alcam yenilerini
Bacilar kusura bakmayın gelemedim
Mutfagin gider borusu tıkanmış bulaşık makinesi suyu komple mutfağı holü bastı yağlı yağlı beyimiz tamire geldi yapamadı neyse yarın usta cagirak yarına kadar ben ne yapacağım dedi geç oldu kimse gelmez dedi ortalığı topladık sonra daldim borulara hepsini soktum tıkanıklığı bulup açtım sonra taktım halıları topladım komple her yeri sildim mutfak dolabinin altında kek kaliplarim tencerelerim lehenlerim vardı hepsini elimde yikadim dolapları sildim isim gece 3 te bitti ama Allah şükür yaptim ya boruyu işte öyle şimdi halı yıkama aradım akşam gelip alacakalar
yemeğe gitmedim, bakalım öğlenleri atlatabilecek miyim, zaten patates oturtma helva çorba varmış, hiç işim olmaz onlarla
  bi çatal kek yesem nolurDu
Yok kuzum diadermine nivea garnier hic öyle seylere para verme bos yere.onlar nemlendirmiyor kalip gibi kalıyor yüzde.emmiyor ki.la rocheyi gündüz,vichy gece kullaniyorum.la roche az kaldigi için,onu sadece göz cevreme sürüyorum suan.vichy kullaniyorum yuzumede.sen bu la roche posay i al bi dene mutlaka.bana hak vereceksin pisman olmayacaksin gercekten bak
kız birini gece birini gündüz mü kullanıyon anlamadım
wich cidden çok güzel ama
bilmiyorum diadermine aldım dün ahaha 10 tl ye inmiş ama bildigin krem bi etkisi yok
Eltime canım :))Kime hediye ettin bide bize hediye etseydin nolurdu sanki bunlar coook guzell
Ayy beğensinler bana yeter birinci olmasam da olur :))Hepsi birbirinden güzel canım .
Çoğumuz hiç supla kullanmadık ,koy da gözümüz bayram etsin .
Övgüler geldikçe iyice ruhun okşanacak ,bir daha bir daha katılacaksın ,demedi deme
Sağol canım evetNego yemek yarismasina mı katiliyorsun yakışırrrrrr becerikli hatuna
Oyy kıyamam kuzum yaÇıkmak ne demek makina ağzına kadar bulaşık dolu halılar su içinde bide yağlı off igrencti resmen
Tempolu muöğlenleri 90 dk yürürümbak yaparım puanlarım uçar,
Yani yaparım daha iyiBende de var ondan
Geliyorum sıkı durunOoo bi jillian ci daha geliyor
lojistik yamaç beyyyybende diziinin en eğlenceli karakteri vartolu o birde yamaçın sağ kolu var ya meke çook güzel rol yapıyor tabiii aliço zaten süper rol yapıyor ....diğerleri böyle çok göze batmıyor benim için bu üç karakter çok iyi ...
Hatunun yeşil çayı bilem farklı ayolaeben az önce leslie öncesi 1 kupa ve leslie sonrası 1 kupa genmaicha (yeşilçay) çayı içtim
Evet canım boyle bi düzen olunca elimin altında daha kolay oluyor mıu baksın da uygundur derse başlayıp bitireceğim bu ısı artıkCanım sen bir kerede başka bir kitaptan yapmıştın, iyi gitmiştin. Plan sende işe yarıyor
Beni baştan çıkarıyorNapıyor Napıyor
Ayyy kumpir yap diyor yaniBeni baştan çıkarıyor
Patatesin içine süt,tereyağı ,mayonez ve ketçap ekle önerisinde bulunuyor
Yok kuzum diadermine nivea garnier hic öyle seylere para verme bos yere.onlar nemlendirmiyor kalip gibi kalıyor yüzde.emmiyor ki.la rocheyi gündüz,vichy gece kullaniyorum.la roche az kaldigi için,onu sadece göz cevreme sürüyorum suan.vichy kullaniyorum yuzumede.sen bu la roche posay i al bi dene mutlaka.bana hak vereceksin pisman olmayacaksin gercekten bak
oyy çok geçmiş olsun,onla geçsin gitsin gerçekten çok zor bir durum
maşallahbecerikli hatunsun halletmişsin herşeyi
çorbadan içebilirsin aslında ama öğleni bırakmaya çalışıyorum demişsin
sabah 10 da yiyip akşam 6 ya kadar dayanabiliyosan helal olsundevam et derim
o bi çatalla kalmıyo işte,gerisi gelebiliyo o yüzden hiç yememek en mantıklısı
yakalandılarmı eller yukarı
Eki Görüntüle 2075485
Öyle gibiAyyy kumpir yap diyor yani
En bi sevdigim konu. Ben vichy hic denemedim su an yves rocher kullaniyorum. Memnunum ama bunlari da aklimin bi kosesine yazdim. Cildi saci kuru bi insan olarak. Benim sacim icin vazgecilmezim de yves rocherin jojobali sac maskesi, krem niyetine kullaniyorum hepEki Görüntüle 2075466 Eki Görüntüle 2075467 evet kuşum bu fotosunu gonderdigim iki nemlendiriciyede tek kelimeyle bayılıyorum.coook nemlendirici denedim en pahalisindan en ucuzuna hepsini. ama en iyisi bunlar oldu benim cildimde.la roche posayin gosterdigim toleriane ultra olanını al mutlaka.diğerlerini begenmedim pek.bu cok iyi nemlendiriyor.ve sağdaki vichy nin aqua thermal olani da efsane bisey,hem nemlendirici hem yatıştırıcı.onuda gece kullaniyorum inanilmaz ferahliyor cildim yumusacik oluyor.banyodan sonra özellikle onu kullaniyorum.ikisini de cok begendim ben ama vichy bi adım önde geldi bana sanki suan düşününcebu arada la roche yi göz cevresinde de kullanabiliyorsun.eczaneden aldim ikisinide.la roche 80 tl.vichy de 65 e falan almistim ama inanilmaz uzun götürüyor.hemen bitmiyor.ben agustos da almistim sabah aksam yüzümü yıkayıp nemlendirmeme ragmen anca yeni yeni bitiyo.15 gune kadar bende alcam yenilerini
La roche posay ve vichy i mutlaka denemelisin kuzum.ikisinin üstüne tanimam.bak saçım için benimde nemlendiriciye ihtiyacım var yves rocheri bende bi arastirayim bakim biEn bi sevdigim konu. Ben vichy hic denemedim su an yves rocher kullaniyorum. Memnunum ama bunlari da aklimin bi kosesine yazdim. Cildi saci kuru bi insan olarak. Benim sacim icin vazgecilmezim de yves rocherin jojobali sac maskesi, krem niyetine kullaniyorum hep
Haksız mı?Beni baştan çıkarıyor
Patatesin içine süt,tereyağı ,mayonez ve ketçap ekle önerisinde bulunuyor
En bi sevdigim konu. Ben vichy hic denemedim su an yves rocher kullaniyorum. Memnunum ama bunlari da aklimin bi kosesine yazdim. Cildi saci kuru bi insan olarak. Benim sacim icin vazgecilmezim de yves rocherin jojobali sac maskesi, krem niyetine kullaniyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?