Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bize de öyle geliyor ya yaşadıklarından dolayı o hale gelmiş kızamıyorum kızdıktan sonra başka bir komik oluyor yumuşuyorum medet Selimin inşallah çabucak çıkar foyası ortaya ya
lojistik yamaç beyyyy bende diziinin en eğlenceli karakteri vartolu o birde yamaçın sağ kolu var ya meke çook güzel rol yapıyor tabiii aliço zaten süper rol yapıyor ....diğerleri böyle çok göze batmıyor benim için bu üç karakter çok iyi ...

Ayy orayı da mı basıyorlar ya orda da mı entrika var

Hadi kuzum gelsin bebis sağlıkla inşaallah

aman geçmiş oolsun canımm dikkat
teşekkürler canım böyle içten içe gelen bir öksürük var.. bi öksürüyom içim dışıma çıkıyor resmen ...

aman bu yıl çok hasta oldum yaa geçen sene bir kere hastalanmıştımb itmişti şimdi hemen hemen her ay hastayız ailece.....

zaten çok temiz değilim @MiuLego haberin olsun öyle çok kendime özel şeyler yapamadım ama pazar gününden sonra herşey daha güzel olacak... biliyorum böyle yaparak hedefime geç varacam farkındayım ama bazen elimde olmadan gelişiyor ..yinede beni sev emiiiii

inşallah canım

@MiuLego Ayşe tolganın 8 haftalık degisım diye bi diyet ve Spor listesi var onu yapmayı dusunuyorum Bı bakar mısın canım ya 8 haftalık degisım arşivleri yazınca cıkıyor googledan

Herkes baksın belki benle yapacak olan olur

Ay çok geçmiş olsun canım. Maşallah becerikli hatunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…