Muz ile falan yapıyorlar bence oda güzel olurAma o hemen tüketilmeli bu kalıcı canım
lojistik yamaç beyyyyBize de öyle geliyor ya yaşadıklarından dolayı o hale gelmiş kızamıyorum kızdıktan sonra başka bir komik oluyor yumuşuyorummedet Selimin inşallah çabucak çıkar foyası ortaya ya
katya bi geliyor bi kayboluyor kızkızımı servis erken alıyor 11,30 da öyle olunca iyice motoru takıyorum )
hala regli olmadım çook şişim bide hapşurup tıkısırıyorum boğazım hafif şiş sabahları hiç sesim çıkmıyor(
Afiyet şifa olsun
evet yapıp az az yemeliyizzz
kahve saatinde yiyebilirim bende yapıp
Ayyy pişiyor bile çok keyifliKatıl canım neden olmasın
Çokta heyecanlı oluyorAyyy pişiyor bile çok keyifli
Ayy orayı da mı basıyorlar ya orda da mı entrika varBencede katilmalisin eflaliiiimmmmm cok keyifli hep beraber eğlenceli bi aktivite.tabii bölümü öcükler böcükler basmazsa sorun yok eglencesi kalmiyor o zaman
Bu arada catlatma ignemi vurdurdum hayırlısı olsun artik cok heyecanlandim
teşekkürler canım böyle içten içe gelen bir öksürük var.. bi öksürüyom içim dışıma çıkıyor resmen ...
aman geçmiş oolsun canımm dikkat
Insallah canim eflalim cok sagolAyy orayı da mı basıyorlar ya orda da mı entrika var
Hadi kuzum gelsin bebis sağlıkla inşaallah
inşallah canımHay masalah abla sen gelin bakmaya baslamissindir o zaman
4 erkekle baş etmek zor olmstur
İkizler bebek ay çok imrenir ve helal olsun derim ikiz bebek annelerine
Eren ismini çok severim
O yüzden çalışan kadınlar kocalarınizi çalıştırın
Ben yapmadım kocama diyorum çok pişmanım
Sen narin pamık ellerini yorma
Hic uyumadinmi
Hayırlı olsun bekliyorum o vakit tarif
Benimki 1 yaş aşısı olduğunda çok ağladım hiysuzdu Az buz deil 3 dene
Bizimki 30 40 arası olur gorumceler teyzeler teyze kızları ben kendi akrabalarimida çağırırım kaynananin evi buyuk
Onun evinde yapicaz
Kızıma çakıl taş konsepti düşünüyorum
Kuzenide bam bam bam
Ay çok guzel yaaa
Allah yardımcın olsun ben budurumlarda börek kek ikilisine başvurum hep
Sunumu şişiricemInsallah canim eflalim cok sagol
Tarifini bekliyoruz cicegeeem
Pişiyor çok heyecanlıNeden olmasinnnnnn
@MiuLego miumm nevom haşlanmış patates yiyomus,patates bol karbonhidrat icermiyor mu yahu
Benimki 59 halaeeeeee ne oldu bu yılbaşı hedefleriiiiiiiiiii
benim yıılbaşı hedefim 63 ve listee
gelsin hedeflerrrrrr
bakalım kim tutturabilecekkkk
tutturanan ne ödül verilecekkkkkkk
Ay çok geçmiş olsun canım. Maşallah becerikli hatunsunBacilar kusura bakmayın gelemedim
Mutfagin gider borusu tıkanmış bulaşık makinesi suyu komple mutfağı holü bastı yağlı yağlı beyimiz tamire geldi yapamadı neyse yarın usta cagirak yarına kadar ben ne yapacağım dedi geç oldu kimse gelmez dedi ortalığı topladık sonra daldim borulara hepsini soktum tıkanıklığı bulup açtım sonra taktım halıları topladım komple her yeri sildim mutfak dolabinin altında kek kaliplarim tencerelerim lehenlerim vardı hepsini elimde yikadim dolapları sildim isim gece 3 te bitti ama Allah şükür yaptim ya boruyu işte öyle şimdi halı yıkama aradım akşam gelip alacakalar
Ayy hangi sunum supla mı kullansam diye düşünüyorumAyy merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?