Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bakmıştım ona canım. Güzele benziyor

CocoChanelmademoiselle

bi nemlendirici tavsiye etmişsin la roche
hala kullanıyormusun ?
evet kuşum bu fotosunu gonderdigim iki nemlendiriciyede tek kelimeyle bayılıyorum.coook nemlendirici denedim en pahalisindan en ucuzuna hepsini. ama en iyisi bunlar oldu benim cildimde.la roche posayin gosterdigim toleriane ultra olanını al mutlaka.diğerlerini begenmedim pek.bu cok iyi nemlendiriyor.ve sağdaki vichy nin aqua thermal olani da efsane bisey,hem nemlendirici hem yatıştırıcı.onuda gece kullaniyorum inanilmaz ferahliyor cildim yumusacik oluyor.banyodan sonra özellikle onu kullaniyorum.ikisini de cok begendim ben ama vichy bi adım önde geldi bana sanki suan düşününce bu arada la roche yi göz cevresinde de kullanabiliyorsun.eczaneden aldim ikisinide.la roche 80 tl.vichy de 65 e falan almistim ama inanilmaz uzun götürüyor.hemen bitmiyor.ben agustos da almistim sabah aksam yüzümü yıkayıp nemlendirmeme ragmen anca yeni yeni bitiyo.15 gune kadar bende alcam yenilerini

Yaa ki zlar bileğimde topugum arasında bı ağrı var salona gidemiyom belki lesli yaparım dedim dün olmadı
Spor olmazsa ecemavi nasıl yenerim
Çünkü o çalışkanlar sırasında oturor
Hahay burnum tikali kizim hasta tartilmiyorum cumaya ikimizede surpriz ama bugun eşofmanım belimden dustu o kadar diyeyim
Bor dr.gitsen bolek icin sen beslenmene dikkat et bence ama bu yarismanin sonunu degistirmeyecek

Hayirlisiyla olsun insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…