Ben kendim yapıyordumBen bir patates asigiyim.hamileligin sonuna dogru ve emzirirken canim aylarca kumpir cekti sosis ketcap mayonez olmadan tadi cikmaz diye yemedim.Ve ortakoyden baska yerde de yemek istemedim.Yaz tatiline ciktik cocuk sutten kesildibutun yaz kumpir diye diye gezdim.Kumpir bulursam diyeti bozarim affetmem diye istanbula gelip de ortakoyde kumpir yiyene kadar diyete bile baslamadim ben.
Ve su an canım kumpir istediiiiii
Sağol canım :)
Evet canımCok guzel hepsi. Sen mi yaptin bunlari canim ?
Yeşil çay emzirirken zararlı canımKızlar dukan içeceği yaptım Yeşilçay soda limon daha içmedim eğer sutume etki etmezse devam etcem 2 hafta falan.. inşallah etkilemez
Ahahha nasıl mortisin kız sen öyle spor yapmaya değil de yapmamaya mı teşvik ediyorsuntabisi tempolu, gel anlaşalım, sende yapma bende yapmayayım
bi bakayım devam edebilecek miyim, ona göre yol çizeceğim, iş yeri yemeklerini yemek istemiyorum ben ya,sarayca çok iyi ama uzun süre aç kalma tavsiye etmiyorum,bi süre sonra yemeklere saldırma olmasında
ben 2 hafta çok iyi gittim ondan sonra koyverdim
hadi hayırlı olsun eflal
ancak bi kahvelik oturdum .. Herkesi öperim kocaman . İyiyim , iyiyiz , iyiler
Gece hiç uyumamıştım neredeyse .... kasık ağrısıdan .. sonra da sabah 8 de yatıp 12 ye kadar uyumuşumsonrasıı maratooon :)
Ahahha nasıl mortisin kız sen öyle spor yapmaya değil de yapmamaya mı teşvik ediyorsunsenin gibi mortiye can kurban
Kızlar dukan içeceği yaptım Yeşilçay soda limon daha içmedim eğer sutume etki etmezse devam etcem 2 hafta falan.. inşallah etkilemez
Merhabalar kizlarrrrnassinizzz ben islerini yaptım şimdi yine bu durumdayım günümun yarısını oğlumu sallayarak geçiriyorum hem gündüz hem gece
Gece hiç uyumamıştım neredeyse .... kasık ağrısıdan .. sonra da sabah 8 de yatıp 12 ye kadar uyumuşumsonrasıı maratooon :)
Yimedim
oyy çok geçmiş olsun,onla geçsin gitsin gerçekten çok zor bir durum
maşallahbecerikli hatunsun halletmişsin herşeyi
çorbadan içebilirsin aslında ama öğleni bırakmaya çalışıyorum demişsin
sabah 10 da yiyip akşam 6 ya kadar dayanabiliyosan helal olsundevam et derim
o bi çatalla kalmıyo işte,gerisi gelebiliyo o yüzden hiç yememek en mantıklısı
yakalandılarmı eller yukarı
Eki Görüntüle 2075485
Amaç erimek değil mibi bakayım devam edebilecek miyim, ona göre yol çizeceğim, iş yeri yemeklerini yemek istemiyorum ben ya,
geçmiş olsun
yoksa bu spor bizi eritir kız, o kadar yapmayalım
Geçmiş olsun güzel anne
Hahay burnum tikali kizim hasta tartilmiyorum cumaya ikimizede surpriz ama bugun eşofmanım belimden dustu o kadar diyeyim
Bor dr.gitsen bolek icin sen beslenmene dikkat et bence ama bu yarismanin sonunu degistirmeyecek
Hafta sonu epilasyonumdan sonra gitmeyi düşünüyordum bende hava güzel olursaBen bir patates asigiyim.hamileligin sonuna dogru ve emzirirken canim aylarca kumpir cekti sosis ketcap mayonez olmadan tadi cikmaz diye yemedim.Ve ortakoyden baska yerde de yemek istemedim.Yaz tatiline ciktik cocuk sutten kesildibutun yaz kumpir diye diye gezdim.Kumpir bulursam diyeti bozarim affetmem diye istanbula gelip de ortakoyde kumpir yiyene kadar diyete bile baslamadim ben.
Ve su an canım kumpir istediiiiii
Sarayca ben adapte olamıyorum ne olacak böyle yaayemeğe gitmedim, bakalım öğlenleri atlatabilecek miyim, zaten patates oturtma helva çorba varmış, hiç işim olmaz onlarla
Ayyyyyy
çok fenayım
başım çatlayacak
şekerim düşmüş
tansiyonum yükselmiş
ne oluyo bana
ellerim ayaklarım 100 kilo gibi şiş
fenalardayım
sağol eflalimGeçmiş olsun canım
Kv de hiç mi destek olmuyor çocuk bakımı konusunda. Eşin?sağol eflalim
48 saattir uyku uyumamışım ya
bi uyusam insana benziycem de
Gecmis olsun canimAyyyyyy
çok fenayım
başım çatlayacak
şekerim düşmüş
tansiyonum yükselmiş
ne oluyo bana
ellerim ayaklarım 100 kilo gibi şiş
fenalardayım
Yok yemem miu beni vururHafta sonu epilasyonumdan sonra gitmeyi düşünüyordum bende hava güzel olursayediğimde ama o gün içerisinde tempolu en az 2 saat yürüyüşüm var
Bence de yeme bende yemeyeceğim zaten sadece Ortaköy havası alacağımGecmis olsun canim
Yok yemem miu beni vurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?