Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence de yeme bende yemeyeceğim zaten sadece Ortaköy havası alacağım
Ortakoye de gideli 3 ay oldu.Esim 6 gun calisiyo pazar da dinlenmek istiyo.Biz normalde geceleri cikardik trafik yok diye cocuk oldugundan beri onu da yapamiyoruz.

tripli megi,buraya daha sık uğra sohbete katıl o zaman daha kolay motive olursun,başlamak bitirmenin yarısıdır derler bi başlasan bizi üfürür geçersin bunu çok iyi biliyosun

Slm hanımlar
Menü bildirimi @MiuLego hatice901217 @Leeshinmee
Kahvaltı öncesi bir mandalina
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Kaşar
Bir salatalık
5 zeytin
Bir bardak çay
Bir dilim çavdar ekmeği
Ara
Leblebi kuru üzüm
Akşam 15.30
2 kepçe tarhana çorbası
Bir tabak zeytinyağlı taze fasülye
3 lt su 4 lt olur gün sonu

megi , dyet bozan herkese yazdıgım gibi sanada aynı şeyi yazacagım
buradan kopma canım yersende yazz
dünyayı ye yine yaz, bak yazmadıça büyüyor bu kaçamklar ipin ucu kaçıyor
kimse seni yadırgamaz ayıplamaz
hep diyorum bunu ayıplayan kendine baksın dönüp
burası bir takım , zayıflayabilsek burda ne işimiz var dgeilmi
istersen bir tepsi baklavaye yine yaz

bak buraya yazarak atlattım krizleirmi lütfen sende yazzz

Ortakoye de gideli 3 ay oldu.Esim 6 gun calisiyo pazar da dinlenmek istiyo.Biz normalde geceleri cikardik trafik yok diye cocuk oldugundan beri onu da yapamiyoruz.
Olsun canım havalar soğuk zaten baharda yazın güzel oluyor oralar Bizde sık sık gitmeyiz yani en son 2 ay önce gittik epilasyonum oraya yakın gibi 1 araçla kısa sürede geçtiğimiz için gidiyoruz genelde ya da taksime giderim mesela yakın olduğu için Bizde cumartesi 1e kadar çalışıyoruz o yüzden cumartesi gezip pazar dinlenmeyi tercih ediyoruz gerçekten vücut yoruluyor

Hepsi birbirinden güzel canım .
Çoğumuz hiç supla kullanmadık ,koy da gözümüz bayram etsin .
Övgüler geldikçe iyice ruhun okşanacak ,bir daha bir daha katılacaksın ,demedi deme
Supla neydi , supa eflalimin emegiydi....

Bu ara benim motivasyonumda git gel. Oruc tutup kendini arindirmaya ne dersin. Bugun bana iyi geldi mesela. Aksam da hafif kapaticam

Triplim Megim neden gelmiyorsun buraya yazsan ne olacak ki kim ayıplayabilir burada amacımız bu zaten birbirimize destek olmak gaz vermek derdini diyet konusunda sıkıntısını dinlemek değil mi Herkes şu kadar kilo veriyorum ayy şu kadar iradeliyim diye haykırsa ne anlamı kalır ki başarı hikayesini yayınlayacağımız bir konu olurdu Gel lütfen kendini çok özletiyorsun buradan uzak kaldıkça o krizler bitmeyecek emin ol

Ben istanbuldan temelli gidiyorum

Kızlar dukan içeceği yaptım Yeşilçay soda limon daha içmedim eğer sutume etki etmezse devam etcem 2 hafta falan.. inşallah etkilemez
Icme canim arkadaslarda demisler kesinlikle.icme
Altina imzamı atarim
Banu 3kutu sirkelim aldım abartmış olabilirim

Kızlar dukan içeceği yaptım Yeşilçay soda limon daha içmedim eğer sutume etki etmezse devam etcem 2 hafta falan.. inşallah etkilemez
Canım emzirirken böyle şeylerle riske girmeye gerek var mı sence bende de çok ödem var ama bebeğim daha önemli sonuçta emzirenler için yeşil çay önerilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…