- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ortakoye de gideli 3 ay oldu.Esim 6 gun calisiyo pazar da dinlenmek istiyo.Biz normalde geceleri cikardik trafik yok diye cocuk oldugundan beri onu da yapamiyoruz.Bence de yeme bende yemeyeceğim zaten sadece Ortaköy havası alacağım
Ben de en son hamileyken gitmistim. 3 yil olmusOrtakoye de gideli 3 ay oldu.Esim 6 gun calisiyo pazar da dinlenmek istiyo.Biz normalde geceleri cikardik trafik yok diye cocuk oldugundan beri onu da yapamiyoruz.
tripli megi,buraya daha sık uğra sohbete katıl o zaman daha kolay motive olursun,başlamak bitirmenin yarısıdır derler bi başlasan bizi üfürür geçersin bunu çok iyi biliyosunSarayca ben adapte olamıyorum ne olacak böyle yaaçok mutsuzum
Böyle olunca buraya da yazamıyorum.
Tamam karar verdim diyorum oldu diyorum yazıyorum buraya ama sonrası yokOyun oynayıp dalga geçermiş gibi oluyor
Mutsuzum....
Ay nasil gidesim de yiyesim geldi yaaaBen de en son hamileyken gitmistim. 3 yil olmus
Sarayca ben adapte olamıyorum ne olacak böyle yaaçok mutsuzum
Tamam karar verdim diyorum oldu diyorum yazıyorum buraya ama sonrası yokOyun oynayıp dalga geçermiş gibi oluyor
Mutsuzum....
Ben de bebekte cadde ustunde abbas waffle var oraya gitmek isterim. Sicak waffle ayakustuAy nasil gidesim de yiyesim geldi yaaa
Olsun canım havalar soğuk zaten baharda yazın güzel oluyor oralarOrtakoye de gideli 3 ay oldu.Esim 6 gun calisiyo pazar da dinlenmek istiyo.Biz normalde geceleri cikardik trafik yok diye cocuk oldugundan beri onu da yapamiyoruz.
Supla neydi , supa eflalimin emegiydi....Hepsi birbirinden güzel canım .
Çoğumuz hiç supla kullanmadık ,koy da gözümüz bayram etsin .
Övgüler geldikçe iyice ruhun okşanacak ,bir daha bir daha katılacaksın ,demedi deme
Bu ara benim motivasyonumda git gel. Oruc tutup kendini arindirmaya ne dersin. Bugun bana iyi geldi mesela. Aksam da hafif kapaticamSarayca ben adapte olamıyorum ne olacak böyle yaaçok mutsuzum
Mutsuzum....
Basarilar kuzum..Ayy açtım konuyu. Onay bekliyor. Umarım doğru yapmışımdır
Triplim Megim neden gelmiyorsun buraya yazsan ne olacak ki kim ayıplayabilir burada amacımız bu zaten birbirimize destek olmak gaz vermek derdini diyet konusunda sıkıntısını dinlemek değil miSarayca ben adapte olamıyorum ne olacak böyle yaaçok mutsuzum
Mutsuzum....
Ben istanbuldan temelli gidiyorumOlsun canım havalar soğuk zaten baharda yazın güzel oluyor oralarBizde sık sık gitmeyiz yani en son 2 ay önce gittik epilasyonum oraya yakın gibi 1 araçla kısa sürede geçtiğimiz için gidiyoruz genelde ya da taksime giderim mesela yakın olduğu için Bizde cumartesi 1e kadar çalışıyoruz o yüzden cumartesi gezip pazar dinlenmeyi tercih ediyoruz gerçekten vücut yoruluyor
Aaa canım nereye hayırdırBen istanbuldan temelli gidiyorum
Sağol canım. Konu da açılsa bir görsemBasarilar kuzum..
Icme canim arkadaslarda demisler kesinlikle.icmeKızlar dukan içeceği yaptım Yeşilçay soda limon daha içmedim eğer sutume etki etmezse devam etcem 2 hafta falan.. inşallah etkilemez
Altina imzamı atarim
megi , dyet bozan herkese yazdıgım gibi sanada aynı şeyi yazacagım
buradan kopma canım yersende yazz
dünyayı ye yine yaz, bak yazmadıça büyüyor bu kaçamklar ipin ucu kaçıyor
kimse seni yadırgamaz ayıplamaz
hep diyorum bunu ayıplayan kendine baksın dönüp
burası bir takım , zayıflayabilsek burda ne işimiz var dgeilmi
istersen bir tepsi baklavaye yine yaz
bak buraya yazarak atlattım krizleirmi lütfen sende yazzz
Merakla bekliyorummmSağol canım. Konu da açılsa bir görsem
Canım emzirirken böyle şeylerle riske girmeye gerek var mı sence bende de çok ödem var ama bebeğim daha önemli sonuçta emzirenler için yeşil çay önerilmiyorKızlar dukan içeceği yaptım Yeşilçay soda limon daha içmedim eğer sutume etki etmezse devam etcem 2 hafta falan.. inşallah etkilemez
Benim tayinim.cikti esimin es durumunu bekliyoruz.eskisehire gidiyoruz.ay dusundukce icim sıkılıyorAaa canım nereye hayırdır
Ayy bugün o vardı eşime diyim de alsınYunustan 8.90 alinca bimdekini görünce gözüm döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?