- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ahhh ausum mutfağı su bastı gece 3 kadar yağlı suyla bogustum ayakları usuttum üstüne yarın regl günüm bi de 3 yattım 4 defa kalktim 7 ayaktaydım nasıl amaBanuuu ne yiyeceğini düşünüyor yarına ..
Eflalll şişimmmm diyor ...
Wayt bendee diyor ...
Eveet herkes bıraktığım gibi son sayfada
Kıyma var demiştin musakka yapsana fırında yada karnı yarık yada kereviz salatası mayonezsiz dereotuyla ben çok severim
Yaparsın canım böyle de güzel tabi ki
cnm ite kalka ancak bu kadar oluyor
daha fazla yapacagım inşallah ilerleyen zamanlarda
Evet yaptıkça insanın yapası geliyor bakma bende yürüyüş leslie bazen cardio bir genelde tv karşısında pilates o kadar öyle aşırı bir sporum yokYaptikca uçuşa geçiyosun zaten daha çok yapasin geliyo.
Siz zayifsiniz kizim daha direncli siporlar yapiyosunuz zor yani
Ben lesli ve kardiyo sadece.
Ekledim canımKuzum benim cuma sporu eksik tabloda.72 dk tempolu yürüyüş=180 puan.
Canım pazar 3 mil leslim var bugünde inşallah yaparım yazarım
Ayağımda daha iyi yarında spora gidicem inşallah
Benimde yarın eflal benim ki fazla önemli değil gelir gelmesede listede değilim sıkıntı yaratmaz ama sen bişey icip erkenden getiriyordun yine denesene cumaya odemin falan kalmazCanım telefonda ki takvim göre cuma gelecekti, dün düzenleme yaptım yarın görünüyor ama bende fena şişim malum şey yüzündenuzun zamandır böyle şiş olmuyordum.
Gecmis olsun ayağını iyice sıcak tut bari.
Ya peynirli salatayi ben yiyemiyorum fazla biliyorsun peynirle aram pek yok ama seni tok tutar mı bilemedim karnıyarık hazırmış gidince çıkar yemekten sonra ativer fırına sen yine otur Miss gibi patlıcan hazır kiymayida hazırlamıştır zaten bi doldurmasi kaldı 5 dk yaparsın ki sen
aa karnıyakıklarımda var dolapta kızarmış hazır
ama çocukalra dün söz veridm onlar yatana kadar iş yapmıycam brilikte oturcaz
ancak onlar yatınca yapabilirim
belki şöyle bi peynrili salata patlatırım yarına
yanınada 2-3 sunta yada grisini çok severim
ellerine sağlıkYaparsın canım böyle de güzel tabi ki
Evet yaptıkça insanın yapası geliyor bakma bende yürüyüş leslie bazen cardio bir genelde tv karşısında pilates o kadar öyle aşırı bir sporum yok
Ekledim canım
Ekledim kuzu geçmiş olsun
Ya peynirli salatayi ben yiyemiyorum fazla biliyorsun peynirle aram pek yok ama seni tok tutar mı bilemedim karnıyarık hazırmış gidince çıkar yemekten sonra ativer fırına sen yine otur Miss gibi patlıcan hazır kiymayida hazırlamıştır zaten bi doldurmasi kaldı 5 dk yaparsın ki sen
Ayy çok yoruldum ama güzeldi :) ama yorucu çok sesli kahkahalı :)ay ben severim günleri ya kafa dengi arkadaşlarla toplanma bahanesi artık günler
şimdiide keyifli vakitler cnmm
bende bi aus yakaladım demiştim ama elimden kaçmıştı en son
Ahhh ausum mutfağı su bastı gece 3 kadar yağlı suyla bogustum ayakları usuttum üstüne yarın regl günüm bi de 3 yattım 4 defa kalktim 7 ayaktaydım nasıl ama
Ben de 2tane aldim.Yunustan 8.90 alinca bimdekini görünce gözüm döndü
Deneyecegim peyniri yemek için çabalıyor çünkü belki tadida daha güzel olur ben yumurta hastasiyim gerçekten daha olmadı içine yumurta peynir koyar öyle yerim
bilemedimki bi eve gideyimde durumlara bakayım
bugün toplantı var kaçta çıkıcam bilinmez
ama biliyormusun peynrili salata karnıyarıkdan daha doyurucu oluyor
keşke yiyebilsen peynir
Ay cok sahanehaftaya şu
SEFEROĞLU-TELLİOĞLU gruplarını yapalım
bir taraf liste- bir taraf liste dışı olsun.. liste dışılar da gaza gelir hem.. izinliler de hemen izin kilosuna iner
ya da bilmiyorum ayarlayalım
Oyyy benimde mutfak gideri aus bide yemekte et vardı bildiğin yağda dansti midem bulunmasın diye demedim
Eveeet yaaa geldiğim gibi çıktım:)
Şimdi de eşimi bekliyorum .. gelince dışarı ..
Her an yok olabilirim yani.
Offff fena . Çok geçmiş olsun .
O su basmasının daha beterini yaşamıştım.
Benim diğer üst katların mutfak gideri bende patlamıştı
Ben yogunum saraycam takıma bakmaya inan vaktim kalmıyor . Bin tiketlere bakıp çıkıyorum zaten yakımıda takip etmek öümkün değilya neden göremiyorum seni ve @Daydream- hülyayı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?