Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü şeedeyim
Sabah
Nane maydonoz tere karışımu salata isotlu limonlu
Bir dlm börek

Öğle
Dört tane kuru patlıcan dolması
Salata
Revani yarım dlm

Akşam
Tavuk haşlayıp sosla kızarttım
Salata
Ayran

Bugün eşimin doğum günüydü. Ama biz geçen haftadan kutlamıştık :) Dün ağlayan kek yapmıştım ondan yerim çay yanında birde öyle kutlarız:))
@MiuLego

Şimdi 15:30dan sonra bişey yemicek misin?

Ben sabah bu şarkı ile uyaniyorum iyi geliyor ama bugun çok kötü başladı sabah geç kaldım bi dolu sorun kavga çıktı birileri kufretti arkadaşı sakinleştiremedim işlemler hersey ama hersey üstüme geldi kalp atislarim yine çok Yükseldi ve sonuç kendini kaybeden ben yediklerimi hatirlayamayacak kadar çok yedim ve sonra rahatsizlandim. En son çikolatalı pastayı yerken sanki kavga ediyorum onu hatirliyorum o derece. Ne zamandır kendimi kaybedercesine yememistim bugün yikilan umutlarım elimde biram ve fistigim herseyi bosverdim gitti. Yine yenik düştüm kendime.

Bonus cum teşekkür ederim hatırlanmak mutlu etti beni. İyiyim canım hayattayim :) çocuklarla okulla ve soğukla mücadele ediyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Tabağımmmm napıyosun iyimisin canımmm yaaa yoksun kaç zamandır geçen cuma listeye bakarken dedim Rabbim yardımcısı olsun çay tabağımın.

Hatunun yeşil çayı bilem farklı ayol
öle deme mahcup oluyom japon yeşil çayı o. onlarda çay türlerine ve içeriklerine göre isimleri var. teee ordan geldi

İyi akşamlar ...
Günlerden zooorrr gün menüsü
Sabah
2 dl ekmek
Mantarlı az yumurta
Peynir
Domates
Öğle
2-3 kş sebze yemeginden az yufkayla
Hastane dönüşü akşam.
Kokoreç...

afiyet olsun

yapma kuzum sonra çok üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…