- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Aaaa hosgeldin canimmm. Ne guzel oldu geldigin@Bonus cum teşekkür ederim hatırlanmak mutlu etti beni. İyiyim canım hayattayim :) çocuklarla okulla ve soğukla mücadele ediyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor
haftaya şu
SEFEROĞLU-TELLİOĞLU gruplarını yapalım
bir taraf liste- bir taraf liste dışı olsun.. liste dışılar da gaza gelir hem.. izinliler de hemen izin kilosuna iner
ya da bilmiyorum ayarlayalım
Sagliksiz yiyecekler senin dostun degil.
Ben sabah bu şarkı ile uyaniyorum iyi geliyor ama bugun çok kötü başladı sabah geç kaldım bi dolu sorun kavga çıktı birileri kufretti arkadaşı sakinleştiremedim işlemler hersey ama hersey üstüme geldi kalp atislarim yine çok Yükseldi ve sonuç kendini kaybeden ben yediklerimi hatirlayamayacak kadar çok yedim ve sonra rahatsizlandim. En son çikolatalı pastayı yerken sanki kavga ediyorum onu hatirliyorum o derece. Ne zamandır kendimi kaybedercesine yememistim bugün yikilan umutlarım elimde biram ve fistigim herseyi bosverdim gitti. Yine yenik düştüm kendime.
Peki çakıl mutlu musun şuan yada yediklerin düzeltimi onca şeyi eğer mutlu isen ve onca şeyi duzelttiyse yediklerin ben ağzıma açıp tek kel etmeyeceğim iyi ki yemissin diyeceğim çünkü mutlusun diyeceğim bak yedigin için düzelmiş herşey diyeceğim bunca emeğin sporun bunca cabani hiçe gitmemiş diyeceğim
Ben sabah bu şarkı ile uyaniyorum iyi geliyor ama bugun çok kötü başladı sabah geç kaldım bi dolu sorun kavga çıktı birileri kufretti arkadaşı sakinleştiremedim işlemler hersey ama hersey üstüme geldi kalp atislarim yine çok Yükseldi ve sonuç kendini kaybeden ben yediklerimi hatirlayamayacak kadar çok yedim ve sonra rahatsizlandim. En son çikolatalı pastayı yerken sanki kavga ediyorum onu hatirliyorum o derece. Ne zamandır kendimi kaybedercesine yememistim bugün yikilan umutlarım elimde biram ve fistigim herseyi bosverdim gitti. Yine yenik düştüm kendime.
En azından artık görmüyo bide bu açıdan bakmak lazımBen size kocamin dunku iltifatini soyledim mi? Bana dedi ki ya sen baya baya inceldin boyun ortaya cikti.Adam enimi boyumu bir goruyomus resmen
Benimki de direk benimle beraber zayıflamaya çalışıyoo hoş zaten zayıf daaOda iyiymiş benim koca da niye zayifladigimin peşine düştü
Hos gelmishsenBen gelmisemmmmmmmmmmm
Hayirdir bacım hastane falanİyi akşamlar ...
Günlerden zooorrr gün menüsü
Sabah
2 dl ekmek
Mantarlı az yumurta
Peynir
Domates
Öğle
2-3 kş sebze yemeginden az yufkayla
Hastane dönüşü akşam.
Kokoreç...
Yapalım! Ben liste dışı üye olarak hazır veee nazırım. Tek dileğim liste dışıların adı Tellioğlu olsun :)
Kiz gecen benim de aklima dustun.@Bonus cum teşekkür ederim hatırlanmak mutlu etti beni. İyiyim canım hayattayim :) çocuklarla okulla ve soğukla mücadele ediyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Sen küçüğunü biraz buyutte caliş canim bak bem herkese calış demem kendimde çalışmıyorumBu güne kadar bu tk kimseyi kırmadan incitmeden yorum yapmaya çalıştım hep hep daha fazla burada olmak istedim hep yardımcı olmak istedim illaki alınan kırılan olmustur ama istemeden kirdim bunu bilin isterim
cakil80 canım tam 10 gündür eşimle standart dışı sohbet etmiyoruz en ufak şeyde evde fırtınalar kopuyor o mutfakta ben salonda o salona geliyorsa ben mutfağa gidiyorum evde kaos kol geziyor çocuklara yansitmamak için evde mutlu ailesi topladı ciziyorum içimde fırtınalar kopuyor o zaman benim şuan dünyayı gomuyor olmam lazım işte sıkıntı çıksa ya orayı terk edersin ya işi birakirsin yada sende bagirsin ama evde mutsuz olunca çok farklı içinde fırtınalar koparan iki çocuğa mutlu gibi davranmak ağlamak için tuvalete gitmek tuavetin kapısından çıkarken yüze gülücük kondurmak çok zor yemek cozumse şöyle bana bende yiyeyim cozuyor mu her şeyi değiştiriyor mu yaşadıkları kilonun üstüne 1 2 kilo koymak dışında iradeni kırmak dışında değiştiriyor de hele bende yapayım hatta herkes yapsın sana yükleniyor demi şimdi ben ağır konuşuyorum demi ben şimdi evet ağır geliyor otur bi dusun dediklerimi tamam yedim ama çok pismanim duemuyorsun elimde bira yanında fıstık hala gomuyorum diyorsun devam et sonu ne olacak gor bak hayatında ne değişecek bize şöyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?