Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyy kiyamam kuzuna

Oyyy kiyamam kuzuna
bende bi ara tartılsam mi dedim
şeytan dürttü ama yendim onu

bugünde kıymalı yumurta ve
kizarmis beyaz ekmeğe direndim
Banu cuma günü tartini merakla bekliyorum acaba benim ki ne durumda

Bonus cum teşekkür ederim hatırlanmak mutlu etti beni. İyiyim canım hayattayim :) çocuklarla okulla ve soğukla mücadele ediyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor

Iyi olmana sevindim tabagim niye ugramiyosun hic kilo almadin insallah :))

Bende iyiyim sukur

Son düzenleme:
Gecmis olsun ablam.
Rabbim Safi ismiyle sifa versin.

Ablacim çok geçmiş olsun, çok şükür temizmis, rabbim beterinden korusun
Su alınırken acimistir

Ben yerken kendimi kaybediyorum farkında bile olmadım yerken sanki içim çekilmiş gibi. sorunum ne ben de bilmiyorum ama hep mutsuz insanlarla çalışıyorum sürekli gergin bir ortam günde nerdeyse 14 saat sürekli sinirli insanlarla beraberim bazen bırakıp gitmek istiyorum herseyi sadece uyumak. Şuan esimin beni mutlu etmek için cirpinisini görüyorum sohbet etmek gülmek istiyor ama benim ruhum sanki ölmüş gibi sadece ağlamak istiyorum bağıra bağıra ağlamak. Şuan kendimdeyim sadece kriz sonrası hüzün var içimde. Yıkılmış bir ben yediklerimden midem bulanıyor. Bugün benden daha feminen bir erkek musteri geldi kendimden utandım içimde kadın olmaya hiç istek bile kalmamış. Şuan midemi görseniz korkarsiniz ben korkuyorum çatlayacak diye. Derinlerde çok açım var yaralarim var henüz iyilesmemis ama haksızlık ediyorum eşime aileme sevdiklerime kendimi saymiyorum bile en büyük kötülüğü kendime yapiyorum. Bunun bir çözümü olmalı bu duygu beni öldürüyor.
Bugün çok doluyum çok yorgunum 1 hafta herseyden uzaklasabilsem bir gidebilsem çok sıkıldım herşeyden. Bolca duygusal parça ile günü kapatacak gibiyim tüm kaslarim ağrıyor. En çok mide kaslarim sanırım daha fazla genisleyemeyecek

Ben de onceden ufak biseye sinirlensem hincimi yemek yemekten cikariyordum cakil. Bunu kendim de farkedince o öfkeye yenilmemeye calistim.
Cok sukur bayagidir yok artik icimdeki ofke.
Arkadaslar da demis cozum degil ki yemek yemek.
Bizi bizden iyi kimse bilmez anlamaz .
Kendi kendinle konusmaya kendini rehabilite etmeye calis.
Oncelikle miden kotu ise kusmaya calis rahatlarsin sonra bi dus al sonra esinle en sevdiginiz ortak komik bifilm izle.
Insallah hersey duzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…