Bizi daha fazla mutsuzluğa itmekten başka bir işe yaramıyor daha fazla yemekBu güne kadar bu tk kimseyi kırmadan incitmeden yorum yapmaya çalıştım hep hep daha fazla burada olmak istedim hep yardımcı olmak istedim illaki alınan kırılan olmustur ama istemeden kirdim bunu bilin isterim
cakil80 canım tam 10 gündür eşimle standart dışı sohbet etmiyoruz en ufak şeyde evde fırtınalar kopuyor o mutfakta ben salonda o salona geliyorsa ben mutfağa gidiyorum evde kaos kol geziyor çocuklara yansitmamak için evde mutlu ailesi topladı ciziyorum içimde fırtınalar kopuyor o zaman benim şuan dünyayı gomuyor olmam lazım işte sıkıntı çıksa ya orayı terk edersin ya işi birakirsin yada sende bagirsin ama evde mutsuz olunca çok farklı içinde fırtınalar koparan iki çocuğa mutlu gibi davranmak ağlamak için tuvalete gitmek tuavetin kapısından çıkarken yüze gülücük kondurmak çok zor yemek cozumse şöyle bana bende yiyeyim cozuyor mu her şeyi değiştiriyor mu yaşadıkları kilonun üstüne 1 2 kilo koymak dışında iradeni kırmak dışında değiştiriyor de hele bende yapayım hatta herkes yapsın sana yükleniyor demi şimdi ben ağır konuşuyorum demi ben şimdi evet ağır geliyor otur bi dusun dediklerimi tamam yedim ama çok pismanim duemuyorsun elimde bira yanında fıstık hala gomuyorum diyorsun devam et sonu ne olacak gor bak hayatında ne değişecek bize şöyle
Tipik kız davranįşıAaaaa kızıma bi haller oldu bugün babasinin yokluğu fena carpti kızımı cok agresif davraniyo hiç boyle degildi saskinlikla izliyorum herseye ağlıyor en sonunda ben babamla konusacam diyor... ariyoruz bide telde konusurken ağlıyor cok ozledim seni diyor sıkı giyin hasta olma baba dedi yaaaa
Ay canım ya. Çocuklar hiç dayanamıyor. Allah uzun ayrılıklar vermesin hiç bir yavruya.Aaaaa kızıma bi haller oldu bugün babasinin yokluğu fena carpti kızımı cok agresif davraniyo hiç boyle degildi saskinlikla izliyorum herseye ağlıyor en sonunda ben babamla konusacam diyor... ariyoruz bide telde konusurken ağlıyor cok ozledim seni diyor sıkı giyin hasta olma baba dedi yaaaa
Hayırdır neden zor
Hastane falan gecmiş olsun ablacim
Çok çok geçmiş olsun. Rabbim dermansız hastalık dert vermesin.Yazın düşmüştüm nigede bahsetmiştim sanırım ...
Gögsümde kitle şişkinlik oluşmuştu geçti hamdolsun ..
Dün tekrar ağrılı ve büyük bir kitle oluştu ..
Kitlelerden biri su toplamış nedeni yok ultrasandan sonra oh dedik ...
Kötü bir oluşum değilmiş normal kistlerim vardı onların biri su toplamış.
Dr yarım şırınga suyu aldı ...
Rabbımdan her gelene hamdolsun ...
Bazan daraltıyor, bazan genişletiyor elindekilerin her nefesinin kıymeti dahada anlaşılıyor ...
Eflal bu dogru bir mantik olumsuzluklar icinde de.olsak kendimiz icin ufakta olsa.birseyler yapmakBizi daha fazla mutsuzluğa itmekten başka bir işe yaramıyor daha fazla yemek
Çok düştüm o hataya. Biliyorsunuz berbat bir evliliğim var. Kendim için yaptığım en iyi şey diyet yapıp kilo vermek.
Cok gecmiş olsun şükür kötü degilmisYazın düşmüştüm nigede bahsetmiştim sanırım ...
Bazan daraltıyor, bazan genişletiyor elindekilerin her nefesinin kıymeti dahada anlaşılıyor ...
Gecmis olsun.
Ben sabah bu şarkı ile uyaniyorum iyi geliyor ama bugun çok kötü başladı sabah geç kaldım bi dolu sorun kavga çıktı birileri kufretti arkadaşı sakinleştiremedim işlemler hersey ama hersey üstüme geldi kalp atislarim yine çok Yükseldi ve sonuç kendini kaybeden ben yediklerimi hatirlayamayacak kadar çok yedim ve sonra rahatsizlandim. En son çikolatalı pastayı yerken sanki kavga ediyorum onu hatirliyorum o derece. Ne zamandır kendimi kaybedercesine yememistim bugün yikilan umutlarım elimde biram ve fistigim herseyi bosverdim gitti. Yine yenik düştüm kendime.
Evet bende oyleydim babam bi yere gitse hasta yatardim bogazim şişerdi .Tipik kız davranįşı
Aynen öyle canım. Kilo alınca da mutsuz olan benim neticede.Eflal bu dogru bir mantik olumsuzluklar icinde de.olsak kendimiz icin ufakta olsa.birseyler yapmak
Cok gecmiş olsun şükür kötü degilmis
Ben de liste disiyim. Ben de Tellioglu olayim o zaman olur mu ?Yapalım! Ben liste dışı üye olarak hazır veee nazırım. Tek dileğim liste dışıların adı Tellioğlu olsun :)
3 yaşını bekliyorumSen küçüğunü biraz buyutte caliş canim bak bem herkese calış demem kendimde çalışmıyorum
Amin canim amin... inan saat başı ne zaman gelecek ara konusacam diye tuttruyor gece wcye uyandi babam ne zaman gelecek diyor...Ay canım ya. Çocuklar hiç dayanamıyor. Allah uzun ayrılıklar vermesin hiç bir yavruya.
Yok abla inanki saglamim Allah şükürVayt böyle zamanlar olur sen.sağlam dur geçecek inşaallah
Yemeyecektim ama bir avuç leblebi kuru üzüm yedim maalesefŞimdi 15:30dan sonra bişey yemicek misin?
Benim eşim de bazen evrak teslimi için gidiyor Ankara ya. Benimkiler de aynı. Bırak onu gün içinde elli kere sAmin canim amin... inan saat başı ne zaman gelecek ara konusacam diye tuttruyor gece wcye uyandi babam ne zaman gelecek diyor...
Geçmiş olsun ablaYazın düşmüştüm nigede bahsetmiştim sanırım ...
Canım srn nasıl o sattı keseceksin yemeyi, daha lohusalığın çıkmadı, güçsüz düşersinYemeyecektim ama bir avuç leblebi kuru üzüm yedim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?