Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaaaa kızıma bi haller oldu bugün babasinin yokluğu fena carpti kızımı cok agresif davraniyo hiç boyle degildi saskinlikla izliyorum herseye ağlıyor en sonunda ben babamla konusacam diyor... ariyoruz bide telde konusurken ağlıyor cok ozledim seni diyor sıkı giyin hasta olma baba dedi yaaaa

Bizi daha fazla mutsuzluğa itmekten başka bir işe yaramıyor daha fazla yemek
Çok düştüm o hataya. Biliyorsunuz berbat bir evliliğim var. Kendim için yaptığım en iyi şey diyet yapıp kilo vermek.

Tipik kız davranįşı

Ay canım ya. Çocuklar hiç dayanamıyor. Allah uzun ayrılıklar vermesin hiç bir yavruya.

Hayırdır neden zor
Hastane falan gecmiş olsun ablacim

Yazın düşmüştüm nigede bahsetmiştim sanırım ...
Gögsümde kitle şişkinlik oluşmuştu geçti hamdolsun ..
Dün tekrar ağrılı ve büyük bir kitle oluştu ..
Kitlelerden biri su toplamış nedeni yok ultrasandan sonra oh dedik ...
Kötü bir oluşum değilmiş normal kistlerim vardı onların biri su toplamış.
Dr yarım şırınga suyu aldı ...

Rabbımdan her gelene hamdolsun ...

Bazan daraltıyor, bazan genişletiyor elindekilerin her nefesinin kıymeti dahada anlaşılıyor ...

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim dermansız hastalık dert vermesin.

Bizi daha fazla mutsuzluğa itmekten başka bir işe yaramıyor daha fazla yemek
Çok düştüm o hataya. Biliyorsunuz berbat bir evliliğim var. Kendim için yaptığım en iyi şey diyet yapıp kilo vermek.
Eflal bu dogru bir mantik olumsuzluklar icinde de.olsak kendimiz icin ufakta olsa.birseyler yapmak

Cok gecmiş olsun şükür kötü degilmis

Gecmis olsun.
Ne denir bilemedim ki.
Daha sakin kendine uygun ruhen seni yiyip bitirmeyecek bi is baksan ne iyi olur.

Amin canim amin... inan saat başı ne zaman gelecek ara konusacam diye tuttruyor gece wcye uyandi babam ne zaman gelecek diyor...
Benim eşim de bazen evrak teslimi için gidiyor Ankara ya. Benimkiler de aynı. Bırak onu gün içinde elli kere sorarlar babam ne zaman gelecek diye

Geçmiş olsun abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…