Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet bugun rahat gecti kuzum. Gecmisi okumadin mi sen yoksa halaaa

Ben tam 3 gun pes etmeden ogrenicem sunu diye yapmistim. Sonunda basardim. Simdi durmadan 1 saatten fazla yapabilirim, hem de kitap okuyarak. Cok faydali spor. 2 isi bi arada yapiyorum sayesinde. Sen de yaparsin canim zor degil
Ben üstüne düşmedim aslında canım. Bir iki yapamayınca kaldı öyle. Sen dedin ya şimdi heveslendim yine. Yarın deneyeyim ve bırakmayayım inşallah :)

Evet bugun rahat gecti kuzum. Gecmisi okumadin mi sen yoksa halaaa

@MiuLego çok acayip bir etkin var biliyor musun? Çok olumlu iyi böyle puf puf. Pofidik pofidik. Şirin. Ne bileyim çok acayip bunu bu kadar uzaktan hissedebilmek. İyiki varsın.
Oy kuzummmmmm

Ayyyyçok dıygusalım zati bu ara.

Seviyorum çok ben gerçekten.. böle teee böğürden içten.. ondandır

Tabisiiii de ugradim canim mium bol bol etiket yaptil seni ama sen yoktun kii

Öğlen yazmıştım temiz degilim ama beni sev emi beni sevmemezlik yapma babamin burada olmasi diyetimi cook bozdu duzen falan kalmadi ...saatler şaştı pazar gunu rutin hayatima dönecem söz...

akşamdan bir bardak suyun üzerine 3 tane yarım ceviz atıosun sabah aç karnına canım
Deneyeyim bakalımm :) teşekkür ederimm :)

Ohhh missss

Tabisiiii de ugradim canim mium bol bol etiket yaptil seni ama sen yoktun kii
Dersteydim cocommm
Tamammmm
Özledin demi beni
Öğlen yazmıştım temiz degilim ama beni sev emi beni sevmemezlik yapma babamin burada olmasi diyetimi cook bozdu duzen falan kalmadi ...saatler şaştı pazar gunu rutin hayatima dönecem söz...
Anam firsevse bak hele beler etti diyeteeee
Seviyom seni firdevs aramızı bozamaz

Suçu da firdevse attık
Iftardan sonra 10-15 cig findikla beyaz cay ictim. Az once de yarim bardak kefir ictim sulandirip kuzum haberin olsun
@MiuLego
Oruç muydun minnoşum Allah kabul etsin.. iyi yapmışsın afiyet olsun

Ozledim tabi canim mium ozlemez miyim hic yoklugun cok belliydibidaha bu kadar uzun gitme emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…