- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Evet bugun rahat gecti kuzum. Gecmisi okumadin mi sen yoksa halaaaCocoChanelmademoiselle buralara uğradı mı bugün?
@Antepia27 dünğn kahramanı fatma geldi mi :)
@Ausencianapıyonuz elifle doğum günü nasıl geçti?
@Nevreste yi ucundan gördüm sankiiii
@deynepnaz nabıyon kuzum günaydın didin mi bugün? Neler yidin bugün
@ecemavimortini yeniyon mu kuzum
@Nefs pembiklim sabah buralardaydı napıyon? Sallatıyoz mu nevoya
@Triplimelek Megi @Saraycaada81 Munzevi Zencefil @Makbule007 temiz misiniz kızlaaaarrr
@Bonus bonusuma
@Efser ve menüsü buralarda mı
@aeben adaşımmmmm
Çiçeaaaammmmm işe alışıldı mı bugün?nar_cicegim
Ben üstüne düşmedim aslında canım. Bir iki yapamayınca kaldı öyle. Sen dedin ya şimdi heveslendim yine. Yarın deneyeyim ve bırakmayayım inşallah :)Ben tam 3 gun pes etmeden ogrenicem sunu diye yapmistim. Sonunda basardim. Simdi durmadan 1 saatten fazla yapabilirim, hem de kitap okuyarak. Cok faydali spor. 2 isi bi arada yapiyorum sayesinde. Sen de yaparsin canim zor degil
Evet bugun rahat gecti kuzum. Gecmisi okumadin mi sen yoksa halaaaCocoChanelmademoiselle buralara uğradı mı bugün?
@Triplimelek Megi @Saraycaada81 Munzevi Zencefil @Makbule007 temiz misiniz kızlaaaarrr
@Bonus bonusuma
@aeben adaşımmmmm
Oy kuzummmmmm@MiuLego çok acayip bir etkin var biliyor musun? Çok olumlu iyi böyle puf puf. Pofidik pofidik. Şirin. Ne bileyim çok acayip bunu bu kadar uzaktan hissedebilmek. İyiki varsın.
Tabisiiii de ugradim canim mium bol bol etiket yaptil seni ama sen yoktun kiiCocoChanelmademoiselle buralara uğradı mı bugün?
@Bonus bonusuma
@aeben adaşımmmmm
Ilk gunler biraz oldu yeni basladigimda. Alisti mide de artik galiba. Sorun olmuyor. Hem genelde ac oldugum icin midem sagolsun hic sorun cikarmiyorMiden bulanmıyor mu donna?
canım benimOy kuzummmmmm
Ayyyyçok dıygusalım zati bu ara.
Seviyorum çok ben gerçekten.. böle teee böğürden içten.. ondandır
Evet bugun rahat gecti kuzum. Gecmisi okumadin mi sen yoksa halaaa
Öğlen yazmıştım temiz degilim ama beni sev emi beni sevmemezlik yapmaCocoChanelmademoiselle buralara uğradı mı bugün?
@Bonus bonusuma
@aeben adaşımmmmm
Cok bekledim seni moum hic gelmedin. Simdi de uyuyacagim sabah cok erken kalkmistim. Yarin bol bol goruselim balli corekOh şükür :)
Tok çiçeaam daha okumadım şuan gündeme tutunuyorum az sohbet özledim çok..
Gece uyumadan bakıcam menülere geçmişe inşallah balım
Deneyeyim bakalımm :) teşekkür ederimm :)akşamdan bir bardak suyun üzerine 3 tane yarım ceviz atıosun sabah aç karnına canım
Kızlar alışverişteyim bir mutlu oldum paylaşayım dedim, diyet başlamadan üst baş alışverişine çıkmıştım, alt beden 40, üst beden 38 bir moralim bozulmuştu hiçbirşey almadan dönmüştüm.
Veee veee bugün alt çok rahat 38,üst ise 36 beden :) :) aldım bissürü çok mutluyum, kısmet iki beden de 36 olacağı günlere yakında!!
Tabisiiii de ugradim canim mium bol bol etiket yaptil seni ama sen yoktun kii
Anam firsevse bak hele beler etti diyeteeeeÖğlen yazmıştım temiz degilim ama beni sev emi beni sevmemezlik yapmababamin burada olmasi diyetimi cook bozdu duzen falan kalmadi ...saatler şaştı pazar gunu rutin hayatima dönecem söz...
Oruç muydun minnoşum Allah kabul etsin.. iyi yapmışsın afiyet olsunIftardan sonra 10-15 cig findikla beyaz cay ictim. Az once de yarim bardak kefir ictim sulandirip kuzum haberin olsun
@MiuLego
Yarın hep burdayım kuzum ben:) sen uyu ben de uyucam zaten dün gece uyumadım hiç.. başım da ağrıyiii..Cok bekledim seni moum hic gelmedin. Simdi de uyuyacagim sabah cok erken kalkmistim. Yarin bol bol goruselim balli corek
Eki Görüntüle 2075657 Eki Görüntüle 2075658
Bunları şuraya bırakayım. Üstüne alınan alınsın. Özellikle bugün limiti zorlayanlar...
Ozledim tabi canim mium ozlemez miyim hic yoklugun cok belliydiDersteydim cocommm
Tamammmm
Özledin demi beni
Anam firsevse bak hele beler etti diyeteeee
Seviyom seni firdevs aramızı bozamaz
Suçu da firdevse attık
Oruç muydun minnoşum Allah kabul etsin.. iyi yapmışsın afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?