Küçük iran hurmalarındandı3 hurma bir ara öğüne çok olur dikkat. Şeker ve fazla kalorili sonuçta. Menünün kalanı çok güzel afiyt olsun
Süper cümle bunu tuttum. Altun harflerle yazıcam. Geniş sorunum t da bu.yemek hiçbirşey i cozmeyecek daha artı sorun getirecek. Çok dogruCok hakilisin. Ben de hep bunlari kafamda dusunup duruyorum. Her istedigimi yemek bana mutluluk getirmiyor ki. Ne kadar mutsuz olsam da yememeye calisiyorum. Cunku cozum degil bu. Hic bir derdimi cozmuyecek sonucta. Aksine daha birini de getirecek uzerine, fazla kilom olacak sevdiyim seyleri giyip, aynaya bakinca mutlu olamiyacagim. Kendime icin, kadin oldugum icin, gozelliyin icin but spor ve diyet. Bazen cok yorucu geliyor, ama faydali olani bu. Kendim icin biseyler yapiyorum en azindan
Görme görme göbeğe bakma cımaya kadarDolunay da mı şişirir ya hu. Ondan mı iyice şiştim bengöbeğimi görmek istemiyorum
Uyumadan geçmişteki menüleri toplıcammmm
Hepsi tertemiz mi minnoşlar
Çok gerginim çok hiç sorma. Sanki hiç kilo vermemişim gibi bir göbek var iki gündürGörme görme göbeğe bakma cımaya kadarmalum stres de şişiriyo seni
akşamdan bir bardak suyun üzerine 3 tane yarım ceviz atıosun sabah aç karnına canımAy cidden mi bende yapiim.. tam olarak nasıl yapıyosun şimdi
Ben hamileliğimin son 4 ayında o mantıkla 2 kilo aldım :) bence en mantıklı sistem o. 2 tane diyetisyen arkadaşım var ikisi d öyle diyo
Kızlar alışverişteyim bir mutlu oldum paylaşayım dedim, diyet başlamadan üst baş alışverişine çıkmıştım, alt beden 40, üst beden 38 bir moralim bozulmuştu hiçbirşey almadan dönmüştüm.
Veee veee bugün alt çok rahat 38,üst ise 36 beden :) :) aldım bissürü çok mutluyum, kısmet iki beden de 36 olacağı günlere yakında!!
A ha ha banuAy kadin doğumdan randevu aldım
Çocuklar niye doğum dedin
Bebek var diye ortalığı karıştırdı ahshassdoğum mu yapcam diyo
Güle güle kullan. Harika :)Kızlar alışverişteyim bir mutlu oldum paylaşayım dedim, diyet başlamadan üst baş alışverişine çıkmıştım, alt beden 40, üst beden 38 bir moralim bozulmuştu hiçbirşey almadan dönmüştüm.
Veee veee bugün alt çok rahat 38,üst ise 36 beden :) :) aldım bissürü çok mutluyum, kısmet iki beden de 36 olacağı günlere yakında!!
Ya sen niye diyet yapıyorsun kiKızlar alışverişteyim bir mutlu oldum paylaşayım dedim, diyet başlamadan üst baş alışverişine çıkmıştım, alt beden 40, üst beden 38 bir moralim bozulmuştu hiçbirşey almadan dönmüştüm.
Temem kuzucum bugün yarın bol bol su içicem merak etme senHarika menüüüüüüü yaşasın gelsin eksiler
Alkol varsa suyu boooolca tüket emi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?