Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok açım miu yardım et
Ayyyyyy banuuuy leptin takır takır çalışıyor yahuuu

Çatır çatır yakıyor yağlarııı
Zaten birazdan uyuyp sabah tok karna uyanıcan işte

Ne açlığıymış o
Çok gerginim çok hiç sorma. Sanki hiç kilo vermemişim gibi bir göbek var iki gündür yine şok yapıcam ben
Ayyyy inecek işte eflalimmmm
Sen bilirsin kuzıcummm
İyi gelecekse olur
@MiuLego benim menüme ne diosun kuzucum
Yazdım yorum ben
İşte zayıflamanın meyvelerini topladığın o an

asayiş berkemal Cano o iş bende

Guzel gunlerde kullan canim. Ne guzel set incecik olmak. Ben de bugun kuaforde aynalara bakip durdum. 36 oldu bende her ikisi. Ama sikilasmadim daha. Gobek de var bi miktar :)

Ohhh ne güzel missss tebrik ederim canım inşallah hedeflediğin noktaya da gelirsin bu mutluluğu çoook iyi biliyorum ben de

Temem kuzucum bugün yarın bol bol su içicem merak etme sen

Ben değilim. Çay yanında kestane ve kek şeettim. Ama eşimin doğum günüsü diye
Ay seninkinin de mi doğum günüüüü

İyiki doğmuş ördeğim mutlu nice seneleriniz olsun emi
asayiş berkemal Cano o iş bende
Ece senden morti olunca çok pis tırsıyorum

Çok korkutucu ilerliyosun gerilim film gibi

Miumm yemekte kacamak yapmam
2 gundur gram uyku uyumadim
Strese girdim bi ton sigara ictim
Agzimda dilumde resmen aci bir tat vardi midemde cok fenaydi ondan bi bardak cay gııı
Anaaaaaa sizi duyan hande dunyayi yemis diyecek valla
Seker dusuklugunden geberiyorum ama bak yine diyet bozmuyorum yemiyorum eccük tölere edeydin iyiydi.

Olmaz aklıma kazındı sıfır kaçamak hande diye bi kere

Bundan sen sorumlusun hande

Bende hulohop yapmaya çalışıyorum ama bir kere bile döndüremedim mereti pıt diye düşüyor :))
Ben tam 3 gun pes etmeden ogrenicem sunu diye yapmistim. Sonunda basardim. Simdi durmadan 1 saatten fazla yapabilirim, hem de kitap okuyarak. Cok faydali spor. 2 isi bi arada yapiyorum sayesinde. Sen de yaparsin canim zor degil

Ben tam 3 gun pes etmeden ogrenicem sunu diye yapmistim. Sonunda basardim. Simdi durmadan 1 saatten fazla yapabilirim, hem de kitap okuyarak. Cok faydali spor. 2 isi bi arada yapiyorum sayesinde. Sen de yaparsin canim zor degil
Miden bulanmıyor mu donna?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…