BayılırımBenim gibi acıyı seviyorsun herhalde
Yok yok az konuşmuşlar ona şaşırdım benGeveze bunlar bacım ,ben pes ettim okumaya
Ben deBayılırım
Ha ha yok artıkBen deTatlı krizi alt etmiş yanında.Hiçbirşey yemesem acılı ketça
bı kaşığa sıkar onu yerim
Gunaydin. Eveeetttt kaptan. BiliyozEki Görüntüle 2075771
CUMA GÜNÜ SONUÇ LİSTELERİNİ BEN HAZIRLIYOM
BİLİYONUZ DEMİİİ
Ne istediğimi de biliyonuz demi
tırsıyorumBitti sonundatartıya bakacağım birazdan
bunu ben mi yazdım acabaGunaydin artık tam anlamıyla baslıyorum bu sabah hanımlar hazır olun zira bu günden itibaren makbule nasıl diyet yapar aslında onu goreceksiniz
kuzucum aynı durum bendede var,birtek cumartesi spor yapamamıştım ve bu sabah hala cuma günkü rakamdayım anca artıları temizledim ve cumaya son 2Dün ki menüm@MiuLego begum75 Bu sabah hala pazartesi gördüğüm rakamı görüyorum anlayamadım neden oynamıyor sporlarım çok bacaklarımı yakıyor hatta leslie bittiğinde bacak üst kısım alev alev o yüzden şişkinlik mi yapıyor ki perşembe sadece yürüyüşüm olacak belki iner ya Regliye 5 gün var diyor
Sabah; 07:30 - Yarım kupa süt + 1 ad.muz
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:45 - 1 kepçe yayla çorbası + 1 ad.rosto köfte + 1 kase salata + 3 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 15:00 - 2 ad. ceviz ve suyu
Akşam; 19:00 - 300 gr barbun balığı + 1 büyük kase salata
3 lt su içildi
Sporlarım; 45 dakika tempolu yürüyüş + 45 dakika leslie : 247,50 point
Akşamcılar temizimbegum75 @Triplimelek Megi Nare83 @ada81 Cutemom007 sizde durumlar nedir
ben akşamcılardan terfi mi ettim de yazmadınDün ki menüm@MiuLego begum75 Bu sabah hala pazartesi gördüğüm rakamı görüyorum anlayamadım neden oynamıyor sporlarım çok bacaklarımı yakıyor hatta leslie bittiğinde bacak üst kısım alev alev o yüzden şişkinlik mi yapıyor ki perşembe sadece yürüyüşüm olacak belki iner ya Regliye 5 gün var diyor
Öğle; 12:45 - 1 kepçe yayla çorbası + 1 ad.rosto köfte + 1 kase salata + 3 ymk kaşığı yoğurt
3 lt su içildi
Akşamcılar temizimbegum75 @Triplimelek Megi Nare83 @ada81 Cutemom007 sizde durumlar nedir
ben akşamcılardan terfi mi ettim de yazmadınDün ki menüm@MiuLego begum75 Bu sabah hala pazartesi gördüğüm rakamı görüyorum anlayamadım neden oynamıyor sporlarım çok bacaklarımı yakıyor hatta leslie bittiğinde bacak üst kısım alev alev o yüzden şişkinlik mi yapıyor ki perşembe sadece yürüyüşüm olacak belki iner ya Regliye 5 gün var diyor
3 lt su içildi
ellerine sağlık , tertemiz olmuşBari sayfa boşken temizleyeyim
Evet evet sen yazmissinbunu ben mi yazdım acaba
hadi makbuş hayırlı uğurlu olsun
Gunaydin artık tam anlamıyla baslıyorum bu sabah hanımlar hazır olun zira bu günden itibaren makbule nasıl diyet yapar aslında onu goreceksiniz
geldik ki artıkBende çok özledim kaptanım bir konuşamadık gelemedik yanyana
harika menü nilişkom ay çok beğendiiimDün ki menüm@MiuLego begum75 Bu sabah hala pazartesi gördüğüm rakamı görüyorum anlayamadım neden oynamıyor sporlarım çok bacaklarımı yakıyor hatta leslie bittiğinde bacak üst kısım alev alev o yüzden şişkinlik mi yapıyor ki perşembe sadece yürüyüşüm olacak belki iner ya Regliye 5 gün var diyor
3 lt su içildi
Günaydın uleynnnn
Sayfa bana kalmış az karalayayım buraları
----------------------88888888888884444444444444*****************333333333333288888888888/////////(((((((((((((((((((((%%%%%%%%%%%
bunu yapmasan şaşardımBari sayfa boşken temizleyeyim
Hayırlı sabahlar.
Ben şok ben iptal. Akşamdan beri 100 mesaj mı
Biri istila mı etti takımı
Gunaydin. Eveeetttt kaptan. Biliyoz
vay vay vay Allah cuma ne gibi sürprizler olucuk acabaaaşok a ugradımyogurt aldımm
bugünki akşam menüm
elma+ceviz+yogurt kasyısı +tarçın
cumaya son 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?