Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzucum aynı durum bendede var,birtek cumartesi spor yapamamıştım ve bu sabah hala cuma günkü rakamdayım anca artıları temizledim ve cumaya son 2 kaldı ne kadar gider hatta gidermi gitmez mi bilmem

dün akşam insanity ve jillian bitti eliptik yapıcaktım oğlumla eşim ders çalışıyodu salonda,bende odada uyuya kalmışım,eşim geldi kaldırdı üzerini değiştirmeden uyumuşsun diye aa ben eliptik yapcaktım dedim bi fırladım 35 dk da eliptik yaptım duş alıp öyle yattım,düşün yani ufacık kaçamaklar ve onca emeğe anca sabitim yani

senin menü süper olmuş, ama öğlen ve akşamki pro aynı güne denk gelmese daha iyiymiş,hani bi öğün sebze bi öğün pro daha güzel oluyo ama olsun böylede güzel,sonuçta bolcada salata yemişsinafiyetler olsun efenim

dün gayet temizdim çokta yemediğimi düşünüyorum zira bu sabah açlıktan başıma ağrı girdi

ben akşamcılardan terfi mi ettim de yazmadın

akşam bizde de balık vardı afiyet olsun

ben akşamcılardan terfi mi ettim de yazmadın

akşam bizde de balık vardı afiyet olsun

Gunaydin artık tam anlamıyla baslıyorum bu sabah hanımlar hazır olun zira bu günden itibaren makbule nasıl diyet yapar aslında onu goreceksiniz
heyecanlandımmm kamonnnnn
Bende çok özledim kaptanım bir konuşamadık gelemedik yanyana
geldik ki artık
harika menü nilişkom ay çok beğendiiim

tartıya hiç takılma sen jillian la inceleceksin zaten e regl de geliyor normal.. böyle temiz menüler oldukça iç rahat olsun
Günaydın uleynnnn

Sayfa bana kalmış az karalayayım buraları
----------------------88888888888884444444444444*****************333333333333288888888888/////////(((((((((((((((((((((%%%%%%%%%%%

Bari sayfa boşken temizleyeyim
bunu yapmasan şaşardım

Hayırlı sabahlar.
Ben şok ben iptal. Akşamdan beri 100 mesaj mı
Biri istila mı etti takımı

Gunaydin. Eveeetttt kaptan. Biliyoz

şok a ugradımyogurt aldımm
bugünki akşam menüm
elma+ceviz+yogurt kasyısı +tarçın

cumaya son 2
vay vay vay Allah cuma ne gibi sürprizler olucuk acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…