Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menün güzel değil bi kere hiç te kıskanmadım ki

afiyet olsun masum cumaya şov sırası sende

canım benim bünyey, biliyosun ya
çok şeyyapmamak lazımmmm

ay eflal inşşalahhh kaç kahve içeirm bilmemm

@MiuLego dun yazdım ama gormedin sanırım tatlım ayse tolga 8 haftalık degisım diye bı program var ona basladim bu sabah itibariyle Bı baksana kuzum uygun bence ama sende onay ver İcim rahat etsin
makbuşum bakayım kuzum .. eskiden bakmıştım da unuttum.. güzel bir programdı hatırladığım kadarıyla.. bir ara sayfasını baya incelemiştim..

dün yazdığını görmedim balım
Çok kötü değil dostum
ohhhhhhhhhhh diyelim o zamannnnnnn

mium hiç fikrim yok valla tartılmadım
benim bünye -100 bile yapabilir
ay belli olmaz -1.2 de yapabilir
Beyaz degil kiz tam bugday ekmegi o . Sahur yemegi
tb ise tamammmmmmmmmm

allah kabul etsin şimdiden afiyet olsun balım
öpeyim de kendine gel enerji olsun sana

kaptanım çok aşırı açım,açlıktan baş ağrımda tuttu ama IF imi bozamam
öğlen yemeğnden sonra kendime gelirim diye umuyorum
ah kıyamam sanaaa
tahmin ettim içimden demiştim açlıktan bu diye :) öğle yemeğinden sonra dipçik gibi olursun sen

Gözümün önünden perde kalktı sanki

Günaydın
uyuyamadım bugün

ama lesile yapıyorum

Harikasın canım ya çocukla maşallah sana çok iş başarıyorsun sabah leslie yapmak inan yapamayacağım bir şey sürünerek evden çıkıyorum çocuk olunca ne yapacağım ya

Ben kepekli sadesini yiyorum çörekotlu da iyiymiş ama az vardır herhalde kalorisi o kadar az olduğuna göre
Bari sayfa boşken temizleyeyim

Ahahha temizlendik ohh

Kıyamam ya kalkmış hemen eliptikte yapmışbenim cardioya halim kalmadı ama bu akşam yapacağım inşallah ekstradan

Dün öyle denk geldi kuzum bayağı az çıkmam gerekirdi ama hala aynı rakamımbu akşam kuru fasulye yapacağım ama yesem mi bilemedim ya
ben akşamcılardan terfi mi ettim de yazmadın

akşam bizde de balık vardı afiyet olsun
Aaa kuzum unuttum ya bende diyorum büyük bir eksik var Sağol şekerim sanada afiyet olsun temiz kaldın demek
geldik ki artık

harika menü nilişkom ay çok beğendiiim

tartıya hiç takılma sen jillian la inceleceksin zaten e regl de geliyor normal.. böyle temiz menüler oldukça iç rahat olsun
Özlemiştim iyi ki geldiniz

Tartı sinirimi bozuyor ama bırakmayacağım sporu bu cuma etkisi olmasa da bir daha ki cuma regliden sonra elbet olacak bırakmak yok perşembe de spor yapacağım zaten gruptan lider ayrılıp Begüşe geçmeliyim begum75 malipina az spor yap kız yeter gari bu hafta ben geçeyim Begüşe

Oyy en sevdigim ballı çörekim

aynen bırakmak yok nilişkommmmmmmmmmmmmmm

sımsıkı olacaksın jillianla

Ahhh uykusuzluk çok çok zor. Ben bile gece üç kere uyandım küçük uyandı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…