menün güzel değil bi kerehiç te kıskanmadım ki
afiyet olsun masum cumaya şov sırası sende
Canım hayırlısı buymuş de ve yoluna devam et. O kaybetmiş böyle bir tercih yaparak. Ve eşine bu kadar fazla onu kaybetme korkun olduğunu belli etme dik dur güçlü dur. Erkekler zayıf yönünü kullanmaya ordan canını yakmaya bayılır ellerine geçen ilk fırsatta.
Ahu bu hayatta neyi çok istersen sınavın onunla oluyor. Rahat ol artık, hayatının odak noktası haline getirdin, bırak ya bırak, aksiyonlu eski hayatta dön, gör bak o zaman tıkır tıkır işler her şey.
Kolay gelsin bugün sana canım
kaptanım çok aşırı açım,açlıktan baş ağrımda tuttu ama IF imi bozamamEki Görüntüle 2075788 sen birazdan kendine gelirsin minnağım
canım benim bünyey, biliyosun ya
çok şeyyapmamak lazımmmm
ay eflal inşşalahhh kaç kahve içeirm bilmemm
makbuşum bakayım kuzum .. eskiden bakmıştım da unuttum.. güzel bir programdı hatırladığım kadarıyla.. bir ara sayfasını baya incelemiştim..@MiuLego dun yazdım ama gormedin sanırım tatlım ayse tolga 8 haftalık degisım diye bı program var ona basladim bu sabah itibariyle Bı baksana kuzum uygun bence ama sende onay ver İcim rahat etsin
Çok kötü değil dostum
ay belli olmaz -1.2 de yapabilir
mium hiç fikrim yok valla tartılmadım
benim bünye -100 bile yapabilir
tb ise tamammmmmmmmmmBeyaz degil kiz tam bugday ekmegi o . Sahur yemegi
öpeyim deAymayan gunumden herkese gunaydin.Oglum bu gece daha kotuydu kucagima gelmeden uyumadi onuvuyuttuktan sonra daha ben yatmadan geri uyandi 2 bucukta uyudu 3bucukta kalkti sonra 4 bucuk ve 5 bucuk ve 7.bu arada esimin 2 farkli saatte calan alarmlari da var en son 8de uyandi zaten cocuk.kahvaltisini zorla yedirdik annemle binbir sebeklikle.1 saat sonra fln uyutcam inşallah uyursa ven de uyicam.Butun kemiklerim agriyo her tarafin şişmiş durumda ve sular kesik offfff
ah kıyamam sanaaakaptanım çok aşırı açım,açlıktan baş ağrımda tuttu ama IF imi bozamam
öğlen yemeğnden sonra kendime gelirim diye umuyorum
Gözümün önünden perde kalktı sankimakbuşum bakayım kuzum .. eskiden bakmıştım da unuttum.. güzel bir programdı hatırladığım kadarıyla.. bir ara sayfasını baya incelemiştim..
dün yazdığını görmedim balım
ohhhhhhhhhhh diyelim o zamannnnnnn
ay belli olmaz -1.2 de yapabilir
tb ise tamammmmmmmmmm
allah kabul etsin şimdiden afiyet olsun balım
öpeyim dekendine gel enerji olsun sana
dipcik bizim işimizah kıyamam sanaaa
tahmin ettim içimden demiştim açlıktan bu diye :) öğle yemeğinden sonra dipçik gibi olursun sen
Gözümün önünden perde kalktı sanki
Ben de icsem anca ayilirim heralde ama ayilmak istemiyorum uyumak istiyorumsabah içilen kahve durmadan wc ye çıkarıyor
wc yollarıben
Günaydın
uyuyamadım bugün
ama lesile yapıyorum
Harikasın canım ya çocukla maşallah sana çok iş başarıyorsun sabah leslie yapmak inan yapamayacağım bir şey sürünerek evden çıkıyorumlesile bitti , ama bugün bite mi bilmiyorum
gözlerim aciyor , yanıyor
kaç kahve devrilir ...
yorgun bünyem de bilinmez
hadi sabah koşturmasına kaçtım ben
saçları fonle..
portakal sık. ..
çocukları kaldır, sabah miz miz likla uğraş...
kahvaltı yaptır. okula gönder
giyin, makyaj yap
kahvaltını
ortalığı topla
ise gidip masama bi 15 dk oturuyorum
hiç kalkmadan çok yorulmuşum oluyorum sabahları
hele bugün pert im2:30 da uyudum
Ben kepekli sadesini yiyorum çörekotlu da iyiymiş ama az vardır herhalde kalorisi o kadar az olduğuna göre
Bari sayfa boşken temizleyeyim
Kıyamam ya kalkmış hemen eliptikte yapmışkuzucum aynı durum bendede var,birtek cumartesi spor yapamamıştım ve bu sabah hala cuma günkü rakamdayım anca artıları temizledim ve cumaya son 2kaldı ne kadar gider hatta gidermi gitmez mi bilmem
dün akşam insanity ve jillian bitti eliptik yapıcaktım oğlumla eşim ders çalışıyodu salonda,bende odada uyuya kalmışım,eşim geldi kaldırdı üzerini değiştirmeden uyumuşsun diye aa ben eliptik yapcaktım dedim bi fırladım 35 dk da eliptik yaptım duş alıp öyle yattım,düşün yani ufacık kaçamaklar ve onca emeğe anca sabitim yani
senin menü süper olmuş, ama öğlen ve akşamki pro aynı güne denk gelmese daha iyiymiş,hani bi öğün sebze bi öğün pro daha güzel oluyo ama olsun böylede güzel,sonuçta bolcada salata yemişsinafiyetler olsun efenim
dün gayet temizdim çokta yemediğimi düşünüyorum zira bu sabah açlıktan başıma ağrı girdi
Aaa kuzum unuttum ya bende diyorum büyük bir eksik varben akşamcılardan terfi mi ettim de yazmadın
akşam bizde de balık vardıafiyet olsun
Özlemiştim iyi ki geldinizgeldik ki artık
harika menü nilişkom ay çok beğendiiim
tartıya hiç takılma sen jillian la inceleceksin zaten e regl de geliyor normal.. böyle temiz menüler oldukça iç rahat olsun
Özlemiştim iyi ki geldiniz
Tartı sinirimi bozuyor ama bırakmayacağım sporu bu cuma etkisi olmasa da bir daha ki cuma regliden sonra elbet olacak bırakmak yok perşembe de spor yapacağım zaten gruptan lider ayrılıp Begüşe geçmeliyimbegum75 malipina az spor yap kız yeter gari bu hafta ben geçeyim Begüşe
Ahahaha ben sabah kalktığımda böyleydim
Jilliana henüz başlayamadım kaptanım onuda ekleyeceğim bu cumadan itibaren listeye eklemek isterseniz geleyimaynen bırakmak yok nilişkommmmmmmmmmmmmmm
sımsıkı olacaksın jillianla
yok be canım devlet okulu özel olsa bi nebze daha temiz oluyoYaaa. Peki lavabolara bi cozum yok mu?
Ahhh uykusuzluk çok çok zor. Ben bile gece üç kere uyandım küçük uyandı yaniAymayan gunumden herkese gunaydin.Oglum bu gece daha kotuydu kucagima gelmeden uyumadi onuvuyuttuktan sonra daha ben yatmadan geri uyandi 2 bucukta uyudu 3bucukta kalkti sonra 4 bucuk ve 5 bucuk ve 7.bu arada esimin 2 farkli saatte calan alarmlari da var en son 8de uyandi zaten cocuk.kahvaltisini zorla yedirdik annemle binbir sebeklikle.1 saat sonra fln uyutcam inşallah uyursa ven de uyicam.Butun kemiklerim agriyo her tarafin şişmiş durumda ve sular kesik offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?