- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
şok a ugradımyogurt aldımm
bugünki akşam menüm
elma+ceviz+yogurt kasyısı +tarçın
cumaya son 2
amin balım sagolasınçok geçmiş olsun shut up,yok yok yani okulda ne varsa kapmış yavrucakrabbim şifalar versin
Sabah sabah noldu da soka ugradi bu kiz dedim sonra yogurt aldim deyince market olduğunu anladim.Kafam da bu kadar yerinde iste :)
masum sen uyuyamadan öylesin, bende uyudum ama uykumu alamadım sersem gibiyim bugün
gel senle kahve tokuşturalım bol bol
o bünye şov yapmazsa ben bakıcam çaresine
-1,2 hım bilemedimmm cuma günü ögrencez bakalımmmakbuşum bakayım kuzum .. eskiden bakmıştım da unuttum.. güzel bir programdı hatırladığım kadarıyla.. bir ara sayfasını baya incelemiştim..
dün yazdığını görmedim balım
ohhhhhhhhhhh diyelim o zamannnnnnn
ay belli olmaz -1.2 de yapabilir
tb ise tamammmmmmmmmm
allah kabul etsin şimdiden afiyet olsun balım
öpeyim dekendine gel enerji olsun sana
Ahh ahh o okul tuvaletleri kabusumdu. Oğlum okula başlayacağı zaman benim uykularımı kaçıran bir konuydu. İğrenç kokuyor iğrençyok be canım devlet okulu özel olsa bi nebze daha temiz oluyo
ama müdahale etme şansım yok
izin verseler ben gidip temizliycem
o moddayım yani
Canım başlangıç mesajını yazan @Makbule007 di
cnm başlahgıç mesajı nı okudum çok sevindim senin adına veSarayca adına
bazen benimde beynim donuyor.. cnm , iş yerinina rkasında şok var
aslında hazır kullanmıyorum yogurt ama evdeki ekşiydi
elma filan yenmiyor ekşi yogurt ile
tam 5 kez okudum anca anladımmm
yapar gibi geliyor çok inceldimmmmm
-1,2 hım bilemedimmm cuma günü ögrencez bakalımm
Harika ya sen var ya cumaya poponlarını hazırlaBende eşime kuru fasülye yapacağım ben kerevizli yoğurt mu yesem ya
Canım başlangıç mesajını yazan @Makbule007 di
Ay ne bileyimAhh ahh o okul tuvaletleri kabusumdu. Oğlum okula başlayacağı zaman benim uykularımı kaçıran bir konuydu. İğrenç kokuyor iğrençokula girer girmez tuvalet kokusu var. Orda çalışan görevli bayanlar ne iş yapıyor bilmem.
Kuru fasulye zaten çok sevmem ama çok ıslatmışım neyse fazla fazla eşime kakalayayım
ben olsam kereviz yerdimmmm
Oyy Günaydın özledik güzel anneGünaydınlaaaaaaaaaaar efenimmmmmmmmm
Oyy Günaydın özledik güzel anne
bugün enerjimi nelere harcasam ki
Harikasın canım ya çocukla maşallah sana çok iş başarıyorsun sabah leslie yapmak inan yapamayacağım bir şey sürünerek evden çıkıyorumçocuk olunca ne yapacağım ya
Ben kepekli sadesini yiyorum çörekotlu da iyiymiş ama az vardır herhalde kalorisi o kadar az olduğuna göre
Ahahha temizlendik ohh
Kıyamam ya kalkmış hemen eliptikte yapmışbenim cardioya halim kalmadı ama bu akşam yapacağım inşallah ekstradan
Dün öyle denk geldi kuzum bayağı az çıkmam gerekirdi ama hala aynı rakamımbu akşam kuru fasulye yapacağım ama yesem mi bilemedim ya
Özlemiştim iyi ki geldiniz
Tartı sinirimi bozuyor ama bırakmayacağım sporu bu cuma etkisi olmasa da bir daha ki cuma regliden sonra elbet olacak bırakmak yok perşembe de spor yapacağım zaten gruptan lider ayrılıp Begüşe geçmeliyimbegum75 @malipina az spor yap kız yeter gari bu hafta ben geçeyim Begüşe
Oyy en sevdigim ballı çörekim
Jilliana henüz başlayamadım kaptanım onuda ekleyeceğim bu cumadan itibaren listeye eklemek isterseniz geleyimLevel 1 yapsak yeterli midir
Harika ya sen var ya cumaya poponlarını hazırlaBende eşime kuru fasulye yapacağım ben kerevizli yoğurt mu yesem ya
amin balım sagolasın
Kuru fasulye zaten çok sevmem ama çok ıslatmışım neyse fazla fazla eşime kakalayayım
günaydın ana kaptaniçemGünaydınlaaaaaaaaaaar efenimmmmmmmmm
masum uykuluyken aynı şeyleri düşünüyoruz hep
cnm dipfirize at
ıslatmış bi şekilde , pişirmeden
hazır olur
günaydın ana kaptaniçem
bugün nasılsın? fasulyemiz nasıl?
birazını dondurucuya at yada hepsini haşla yapacağın kadarını kullan kalanını dondurucuya koy
haftaya yine yaparsın hazır eline gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?