Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Azıcık geçmişe bakayım hele dedim ki ... eflalin alıntıdan triplimi gördüm ...

Triplimelek Megi canımmm .... ben geçmişi okuyamazken ..... ooo oooo seni çoktan başladı .. o harika menülerini yazıyor ..sporunu yazıyor .... cumaya en az eksi 1 ile gelecek sanıyordum ki ...

hadi hadi totem yapardık biz hatırlıyorsun değil mi ? hadi yine totem yapalım ... oooo oooo çarşamba perşembe cumaaa ...istersen moral olacak harika bir eksi gelir ... Cuma kilo bildiriminde beni mutlaka etiketle ve lütfen eksiler olsun ...güveniyorummmm sana

ausum migde yanmasına yeşil mercigi yıka
teflonda kavur ve ye cnm 10 numara kesiiyor
hamile iken hep yapardım

bunu ben mi yazdım acaba

hadi makbuş hayırlı uğurlu olsun

hmmm bu mesajdan da makbulenin mesajı gördüm :)) matruşka gibi okuyorum geçmişi .. alıntıdan alıntı

hadi bakalım @Makbule007 Sarayca

kurdelenizi kestik .. açılış oldu ... geri dönüş yook artık

oyyy iki minnağımmmmmmm ..banuuuuuuuu dikkatini çekerim sana da minnak dedim artık bu hafta cumaya eksi 2 gelecen yaaaaaa

nehirim bende özledim sizleri
Fasulye nasıl iyi mi annesi Yusuf paşa nasıl
Evet evet sana geçmeliyim sonrada orada kalmak için çok çaba sarfetmem gerekecek ama olsundu

cnm dipfirize at
ıslatmış bi şekilde , pişirmeden
hazır olur

günaydın ana kaptaniçem
bugün nasılsın? fasulyemiz nasıl?

birazını dondurucuya at yada hepsini haşla yapacağın kadarını kullan kalanını dondurucuya koy
haftaya yine yaparsın hazır eline gelir

Aaa niye aklıma gelmedi yahu öyle tadında değişiklik olmaz dimi Hemen öyle yapıyorum sağolun canlar ya kurtardınız beni haftaya da yaparım tabi

Sırtım ağrımasa mekik falan da çekicem de yürüyüş ve lesliden başka bişe yapamıyom

fasulye iyidir herhalde canım , bende bi haberim :))

Yusuf iyi güzel ablası ... keyfi yerinde hamdolsun ..

sen nasılsın ? tartın nasıl hele

Valla mı ? ayyy deneyeyim gülüm .. gece yanıyor ama .. gündüz yok .

ohhh mis gibi de pro :) yaparım
yap cnm yıka az tuz at kavur bire bir mis gibi çıtır çıtır, gevrek gevrek

cnm olmaz degişmez tadı
hatta ben fazla gelen yemedi de kavanozlayıp
konserve gibi yaparım
çorba,bakiyat yemkelerini , fasulye bezelye vs
hazır rahat yeek oluyor bi fısstt yap bıçakla havasını al bitti

yeterli olmaz mı hiç :)
Sonra devamı gelir inşallah
Sırtım ağrımasa mekik falan da çekicem de yürüyüş ve lesliden başka bişe yapamıyom
Aman yapma yapma az dur yerinde bak sırtın ağrıyormuş leslie falan da ağrıtır kız
fasulye iyidir herhalde canım , bende bi haberim :))

Yusuf iyi güzel ablası ... keyfi yerinde hamdolsun ..

sen nasılsın ? tartın nasıl hele

İyi olmanıza sevindim kaptanımTartım pazartesiden beri kötü aslında 2 gündür çok iyi sporlarım yemeklerim ama şişti mi anlamadım cumaya halledeceğim inşallah

Triplimelek Megi seninle durumunuz ayni gibi mantigimla hareket edemiyorum bazen kopuyor bazi seyler. Bu mukemmeliyetci kisilerde olur mus ya hep ya hic mantigi bozdumu tam bozanlarda. Yarim birakamayanlarda. Daha fazla sey ogrenirsem sana da yazarim. Ben bu sorunumu cozecegim dun gece yediklerimden uyuyamadim midem nasil agri di. Benim ki beslenme bozuklugu onu biliyorum. Ama baslangic evresiymis onu da ogrendim eger yediklerimi cikarmaya baslarsam o zaman en tehlikelisine dogru giderim. Dun tum gece agriyi ondan cektim cezalandirma oysa biliyorum ki kendimi affetsem daha basarili olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…