YapcamSonra devamı gelir inşallah
Aman yapma yapma az dur yerinde bak sırtın ağrıyormuş leslie falan da ağrıtır kız
İyi olmanıza sevindim kaptanımTartım pazartesiden beri kötü aslında 2 gündür çok iyi sporlarım yemeklerim ama şişti mi anlamadım cumaya halledeceğim inşallah
Bu hayat benim
...acılarıyla güzellikleri getirtikleri götürtükleriyle 36 seneyi geride bıraktığım bu gün
Herşeyiyle seviyorum onları içimde sonbahar yapraklarının altında demleye bırakıyorum birgün biryerde bana lazım olacak....
İyiki dogdum
Bu hayat benim
...acılarıyla güzellikleri getirtikleri götürtükleriyle 36 seneyi geride bıraktığım bu gün
Herşeyiyle seviyorum onları içimde sonbahar yapraklarının altında demleye bırakıyorum birgün biryerde bana lazım olacak....
İyiki dogdum
Sen ne kadarda renklisinAnam yoksa spor yapıyorlar da o yüzden mi boş buralar ,ya bana tembel derlerse
Yok canıııımmmm,üşüdüklerinden geri yatmıştırlar
Elleri üşüyordur klavye basmaya üşeniyorlardır
Allah saglikli huzurlu ve uzun ömur versin çoluk çocuğunla mutlu ol şair hatunBu hayat benim
İyiki dogdum
Sağolasın ausumcanım geçmiş olsun çok ...geçmişe dönemedim hiç ama alıntıdan gördüm . Okuldan hastalık kapılmış galiba ..
Çok çook geçmiş olsun , şifa versin kuzuna.
Günaydınlaaaaaaaaaaar efenimmmmmmmmm
Canım benim.netten ara şok diyet de yap şunu yap der yani ama tercih senin ben doktora sordum o kesinlikle ama kesinlikle icneyin dediCanim netten çok baktım Yeşilçay yasak değil diyor ama biraz daha arastirym
Saģol kuzum hepberaber olsun aminSen ne kadarda renklisin
Allah saglikli huzurlu ve uzun ömur versin çoluk çocuğunla mutlu ol şair hatun
Sagol kuzum sizlerle olsun inşallahEfser kuzummm mutlu senelere sağlıklı huzurlu nice yaşların olsun.İyiki doğmuşsun
Nice mutlu guzel yillarin olsunBu hayat benim
İyiki dogdum
Rabbim inşallah nasip eder bu güzel haberi almani balimInsallahh canim nevom benim bugün catlatma ignesini vurundum bile insallah ay sonu guzel haberler verebilirim burda dua eder misin bana bitanem cok heyecan yaptim
İyi ki doğmuşsun hemşerim çıtır ablamEfser
Ne güzel bir hediye buİyi ki dogmussun iyi ki tanimisiz seni efser
Kim demiş ki Fatma spora gitmedi kariyer rekorunu kırıp 85 dj spor yapnadi aaaaecemavi ececik cik çık
Fatma cik çık sen bu yarıştan çık aaaa Ece çıktı yazikkkk
Amin dilegim sizlerle beraber olsun
mutlu yıllar efserimmm
güzel yaşların olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?