Kızlar ekledim fotoları ancak normalden daha şişman göründüm nedendir bilmiyorum.Bendeki fotolarla albğmdekiler arasında herhalde 10 kilo oynuyordur
kız çabuk beni arkadaş ekleeeee......
ben de patlıcanları albüm yaptım bi bakın ne olur tavada kızarmış gibi dimi ama..(işim yok patlıcan albümü yapıyom yaa)
hele bakım şu balcanlara ne zamandan beri yapmadım yaaaa
günaydın doğaaaaaaaaaaaa...................
akşam 2 tane yemişim karnıyarıktan süperdi yaa.....herkes bu akşam yaparmışşş...
canımmm komşularım geldi sonra giremedim,iyiyim şükür sen de iyisindir inşallah
ayy süper bişi yaa ben de istiyom bana ne bana ne
karnabaharı ben de çok severim.bu tarifi unsuz yapsak olma mı?
yok tatlım pes etmeeeemm desteğin için çok teşekkürler
evet canım bugün daha iyiyim çok şükür
ohh afiyet olsun canım
canım gördüm ve bununla ilgili arkadaşlarla mesajlaştım ve facete de yazdım ama sana ulaşmamış demekki.sen benim face listemde olmadığından davet gönderemiyorum.gruptaki diğer arkadaşlarımızda gönderebililer
iyi geceler hanımlar,ben iyiyim çok şükür midem bulanıyor iştahım yok emine hanım hamileliğim boyunca yiyebileceğim ve yasklı listesi hazırladı toplm 8,5 kilo almamı istedi inşallah daha fazlsını almam vermenin ne kdar zor olduğunu gördüm şimdilik çok temkinliyim.....
hamile olduğumu öğrendiğimden beri sigarayı bıraktım çok şükür ramıyorm ilk zamanlr bya bir sinir yaptı ama şimdi iyiyim .....
yrından itibaren burdayım hergün yediklerimin listesini yazıcam zaten şimdilik sağlıklı besleniyorum sizde fikir veririsiniz....
dayanamayıp bugün tartıldım ve moralim bozuldu sadece 300gr. vermişim.yarına kadar en fazla 200 gr.daha versem 500 gr.olur bu haftaki fark.yine 1 kg ya ulaşamadım.h.sonu ödü lgünümü abartmamıştım ama ertesi günü yiyince sanırım o çok farkettirdi.sonrasında korkumdan tartılmadım.korkunun ecele faydası yok deyip bu sabah tartıldım.Neyse napayım artık,bu hafta sonu kaçamak yapmamak istiyorum ama yine dolu dolu bir hafta sonu bizi bekliyor.Almanyadan misafirler geliyor,cumartesi akşamı maaile yemek yiyeceğiz.Gel de o güzel mamalardan yeme diyetime uygun olanları yiyeceğim inşallah,sapıtmayacağım,yoldan çıkmayacağım,beni yoldan çıkarmalarına izin vermeyeceğim
dayanamayıp bugün tartıldım ve moralim bozuldu sadece 300gr. vermişim.yarına kadar en fazla 200 gr.daha versem 500 gr.olur bu haftaki fark.yine 1 kg ya ulaşamadım.h.sonu ödü lgünümü abartmamıştım ama ertesi günü yiyince sanırım o çok farkettirdi.sonrasında korkumdan tartılmadım.korkunun ecele faydası yok deyip bu sabah tartıldım.Neyse napayım artık,bu hafta sonu kaçamak yapmamak istiyorum ama yine dolu dolu bir hafta sonu bizi bekliyor.Almanyadan misafirler geliyor,cumartesi akşamı maaile yemek yiyeceğiz.Gel de o güzel mamalardan yeme diyetime uygun olanları yiyeceğim inşallah,sapıtmayacağım,yoldan çıkmayacağım,beni yoldan çıkarmalarına izin vermeyeceğim
tartı gününe son bi gün kala herkese kocaman günaydınlar
sabah namazından beri ayaktayım kızlar resmen hortladım sinirimden yataktanda kalkmadım uyuycam diye sonunda yarım saat gözüm daldı sadece
eşimin dışarda sabah kahvaltısı yapalım teklifine hayır dedim
sonra öğlen yemeği yiyelim bari dedi bende hayır yarın tartı günüm hem akşamada dayımlara yemeğe gidicez zaten dedim sen benim artı çıkmamı istiyosun dedim
öğleden sonra dışarı çıkıcaz önce hastaneye sonra biraz dolaşırız
bugün giremeyeilirim yavri kuşlar
Günaydınnn canımmcanım bi 10 kilo sonra emin ol sende olan değişikliği çevrenden iltifatlar aldıkça sende farkedeceksin
kız karnıbahara
1 kaşık un koyuluyo
1,5 bardak yoğurt
2 yumurta
3 yemek kaşığı yağ
tuz
bunları çırpıp döküyoruz üstüne
denemek isteyenlere duyrulur
valla canım bende sabah tartıldım vere vere 400 gram vermişim ve bu hafta ben kaçamak bile yapmadım
sen yine onca ödüle iyi iniştesin sıkma canını bence bu ödül işini 15 de bir yap sen
olsun canım ssakın moralinşi bozma bende 121 leri gördüm şimdi artı çoıkıyorum bu gün protein yapıcam yarına tekrar düşerim inş..bu kaçamaklar senin bu uzun vadeli diyet programında daha başarılı olmanı sağlar emin ol...
arkadaşlarım ben bugün şu şok pirinçdiyetinden uygulamak istiyorum.ne dersiniz?nasıl yapıldığını da tam olarak bilmiyorum.evde sadece baldo pirinç var mesela,onunla olur mu? miktar ve saat olarak nasıl yeniyor,ne kadar pişiriliyor.bu diyeti burada da uygulayan arkadaşlarımız vardı diye konuşmuştuk.memnunlardı.ben de 1 günlüğüne yapayım diyorum.yardım lütfeeenn :92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?