Yaptım ciğerim yaa bakablilirsin...
Bende gidip yemek yapayım barii
Ben,m de en sevdiğim yemeklerden biridir bu yemek canım
Ohhhh,afiyet olsun canım.Bu arada spor filan maşallah harika gidiyorsun Saferan'ım,Allah nazarlardan saklasın
ayy iii ben yanlış anlıyimmmm bariiiiiiiii :)
yaaa nereye gitti bizim smileyler
Ohhhh,afiyet olsun canım.Bu arada spor filan maşallah harika gidiyorsun Saferan'ım,Allah nazarlardan saklasın
oda olur guzelim oda olur.gezersin tozarsinda .keyifte catarsin sen yeterki iste
hirkiz girmis siteye aysenim
geş beraber yiyelim kuzum
ama dukkana uyarmıkine
bu arada nasılsın daha iyisindir inşlh
benim istemem yetmiyo bacım
ayy sen nerden buluyon pekiii
dur bende senden çaliyim o zaman
kizlar ben simdi cikiyorum esim gelecek salata falan hazirlayim masayi kurayim firsat bulursam gene gelirim.mucuk mucuk öpüldünüz
Yağ olmazsa ve üzerindeki kaşar light olursa tastamam uyar canımgeş beraber yiyelim kuzum
ama dukkana uyarmıkine
bu arada nasılsın daha iyisindir inşlh
benim istemem yetmiyo bacım
Allah kolaylık versin bitanem.canlarım eve yeni geldim 19,30 da otel önü sabit göreve geçiyorum çıkmam lazım beni bugün izinli sayabilirseniz sevinirim öpüldünüzz..
gördüm ipeek...gayet iyi duruyorsun..orantılı olman çok iyi hiç bi çıkıntı yok rahatsız eden ..çok az kalmış ha gayreeeet.....
canlarım eve yeni geldim 19,30 da otel önü sabit göreve geçiyorum çıkmam lazım beni bugün izinli sayabilirseniz sevinirim öpüldünüzz..
kizlar unutmadan yazim hemen,
yarin benim amcamin kizinin kina gecesi var..
sabah erkenden kuafore gidecegiz, ogleye anca isimiz biter, sonra amcamin evine gececegiz..
dugun bitene kadar diyetime yapmam zor olacak..kacirmadan normal yemeye calisicam, pazara insallah geri siki baslicam..
bugunku menum:
sabah/ogle 300gr yogurt
aksam: 400gr salata 80gr tavuk butu, azcik fistik yagsinda kizartilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?