Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben,m de en sevdiğim yemeklerden biridir bu yemek canım

Ohhhh,afiyet olsun canım.Bu arada spor filan maşallah harika gidiyorsun Saferan'ım,Allah nazarlardan saklasın

kizlar yeter artik bu yemek muhabbeti dayanamiyorum artik .:/.
masallah takimimizin her biri ayri bir mukemmel allah nazarlardan saklasin hepinizi canlarim benim.nevim nasilsin tatlim.özlettin kendini yahu

Ohhhh,afiyet olsun canım.Bu arada spor filan maşallah harika gidiyorsun Saferan'ım,Allah nazarlardan saklasın

hopşgeldin canııım...amiiin..amin...

geş beraber yiyelim kuzum
ama dukkana uyarmıkine

bu arada nasılsın daha iyisindir inşlh

oda olur guzelim oda olur.gezersin tozarsinda .keyifte catarsin sen yeterki iste

benim istemem yetmiyo bacım

gördüm ipeek...gayet iyi duruyorsun..orantılı olman çok iyi hiç bi çıkıntı yok rahatsız eden ..çok az kalmış ha gayreeeet.....

kizlar ben simdi cikiyorum esim gelecek salata falan hazirlayim masayi kurayim firsat bulursam gene gelirim.mucuk mucuk öpüldünüz

canlarım eve yeni geldim 19,30 da otel önü sabit göreve geçiyorum çıkmam lazım beni bugün izinli sayabilirseniz sevinirim öpüldünüzz..

gördüm ipeek...gayet iyi duruyorsun..orantılı olman çok iyi hiç bi çıkıntı yok rahatsız eden ..çok az kalmış ha gayreeeet.....

Evet canım ha gayret diyorum bende.Sadece basenlerim geniş benim.Yavaş yavaş göbek möbek hiçbişey kalmayacak

kizlar unutmadan yazim hemen,

yarin benim amcamin kizinin kina gecesi var..
sabah erkenden kuafore gidecegiz, ogleye anca isimiz biter, sonra amcamin evine gececegiz..
dugun bitene kadar diyetime yapmam zor olacak..kacirmadan normal yemeye calisicam, pazara insallah geri siki baslicam..
bugunku menum:

sabah/ogle 300gr yogurt

aksam: 400gr salata 80gr tavuk butu, azcik fistik yagsinda kizartilmis

Kaptanım sizde de maşallah düğün dernek bitmez oldu yaa.Sıra sende mi nee?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…