Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nerdesiniz millet yaaa.Eşim dışarda benimde bi muhabbet edesim tuttuki sormayın

ben buradayim canim ve malesef hala isteyim ((
bende yarin ve cumartesi icin sac modellerine bakiyordum...kinadaki elbisem biraz acik..
daginik topuz modelleri ariyordum..ama okadar cok dugunumuz oldu ki..neredeyse her modeli yaptirdim..
degisik birsey bulamiyorum anlayacagin..

Kaptanım sizde de maşallah düğün dernek bitmez oldu yaa.Sıra sende mi nee?????

hahaha valla oyle canim, aile genis, masallah biri gelio biri gidio..
Ama insallah agzindan cikan kelimeyi Allah dedirtmistirde sira bana geliyordur :)))
lokmani daha kandiramadik ya bakalim :)))
yilbasinda acicam kamerayi ona, hemde istemedigi kadar goruntu vericem

Evet yaa üstüste düğünler olunca da ne kıyafet ne saç modeli yetişmez.Aralıklı olsa heyecanıda olur en azından

mesaj sayım sırası...............

kırmızıgül x

saferan x

doga3 x

ganfed

nev81

aysen_34

saphira

ansaaa

ipekyol

hulya eyup

hulyaeyup= 0
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3
saphira= 4

mesaj sayım sırası...............

kırmızıgül x

saferan x

doga3 x

ganfed

nev81

aysen_34

saphira

ansaaa

ipekyol

hulya eyup

hulyaeyup= 3
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3
saphira= 4

kizlar, soylemeyi unuttum..hulyanin iki ceza puanini geri verdim..is yogunlugundan dolayi giremedigi icin..

ganfedimmm bugunun msj sayimi yarin sende haberin olaaaaaaaa

Allah hakkınızda hayırlısını versin canım.Şaşıracaktır seni görünce ne dersin.Ama önce tekrar görüşmeye başlamanız lazım

Allah hakkınızda hayırlısını versin canım.Şaşıracaktır seni görünce ne dersin.Ama önce tekrar görüşmeye başlamanız lazım

amin canim Allah hayirlisi neyse o nu nasib etsin hakkimizda...6lari gorunce yavas yavas msne foto eklicem..yani anlayacagin azcik ucundan ucundan gostericem ozamanda tekrar konusmaya baslariz herhalde..enson 28inde konusmustuk, o da havadannn su'dannn..ozledimde keltosumu :18::18:
insallah ben kendimi gosterene kadar baskasina asik olmazz..malum datluu cocukk vesselamm

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

ipekyol51, kirmizigul06+, saferan+, hasretim34,
Sonunda kalabalıklaştık biraz
Buyrun muhabbete...Hoşgeldiniz

Yaaa.Allah sana bağışlasın o zaman hayırlısıyla

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

ipekyol51, SAPHIRA, kirmizigul06+, hasretim34, saferan+,
1 kişi daha arttık.Hoşgeldin Saphira.Geçmişten çıkıp gelin hadi muhabbet edelim

Ben burdayım canım,nasılsın?
canımmm komşularım geldi sonra giremedim,iyiyim şükür sen de iyisindir inşallah
ayy süper bişi yaa ben de istiyom bana ne bana ne
karnabaharı ben de çok severim.bu tarifi unsuz yapsak olma mı?
aman kizlar dikkat bendede var o kriz sakin pes etmeyin ben ettimde ne oldu bak bana yol su elektrik olarak 1,5 kg olarak geri dondu.azminizden vaz gecmeyin basaracagiz
yok tatlım pes etmeeeemm desteğin için çok teşekkürler
ara ara o tatli krizleri hepimizde olur canim uzme kendini sabiur gececektir
evet canım bugün daha iyiyim çok şükür
ohh afiyet olsun canım

canım gördüm ve bununla ilgili arkadaşlarla mesajlaştım ve facete de yazdım ama sana ulaşmamış demekki.sen benim face listemde olmadığından davet gönderemiyorum.gruptaki diğer arkadaşlarımızda gönderebililer

bugünkü menüm:

kahvaltı:
maydanoz-limon kürü
2 yumurtadan kaşarlı tereyağlı omlet
1 domates
1 biber
10 zeytin
1 çay bardağı ceviz
1 fincan k.saplı form çay

öğlen:
1 tabak z.yağlı t.fasulye
1 kase yoğurt
3-4 çatal makarna (küçük bir kaçamak :)

akşam:
350 gr. civarı balık (actifry da unsuz kızartılmış)
salata

su:2 ye yakın oldu,yatana kafar daha çok içerim
spor:leslieyle 30 dk 2 mil yürüyüş

Hmm canım facete kimsenin listesinde yokum ben zaten.O zaman biriyle facete arkadaş olmam lazım galiba.Taliplerimi bekliyorum o zaman

bir de bunun muhabbeini burada çok fazla yapmak istemiyordum çünkü face gruplarına arkadaş toplamak yasak ve benim yaptığım böyle bir şeyt değil kesinlikle,yanlış anlaşılmasın.ama dışarıdan bilmeyen biri bunu farklı zannedebilir diye bu mesajı yazma gereği duydum

2011-10-12 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Puding (çikolatalı) 0.5 PORSİYON 81.5
[2] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[3] çoban salata 0.4 porsiyon 45.6
[4] etli güveç 1 porsiyon 342
[5] Etli Taze Fasulye 0.7 PORSİYON 175
[6] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[7] yumurta 1 adet 80
[8] Labne Peyniri 40 GRAM 80
[9] Domates 2 ADET 28
[10] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
Toplam : 1039.6 kal.

Haklısın canım.

iyi geceler hanımlar,ben iyiyim çok şükür midem bulanıyor iştahım yok emine hanım hamileliğim boyunca yiyebileceğim ve yasklı listesi hazırladı toplm 8,5 kilo almamı istedi inşallah daha fazlsını almam vermenin ne kdar zor olduğunu gördüm şimdilik çok temkinliyim.....

hamile olduğumu öğrendiğimden beri sigarayı bıraktım çok şükür ramıyorm ilk zamanlr bya bir sinir yaptı ama şimdi iyiyim .....

yrından itibaren burdayım hergün yediklerimin listesini yazıcam zaten şimdilik sağlıklı besleniyorum sizde fikir veririsiniz....

Canım ya inşallah bir daha başlamazsın şu sigaraya külliyen zarar valla.Merak ettim şu 8.5 kilo listesini.Yazda bakalım bende hamile kaldığımda fikir edinmiş olurum

kiz doga seninkiyle benimki kardesmi yoksa bi arastiralim valla aynen oyle benimkide .bi oturtmaz beni .bide emrederek degil yag ceke ceke ister seninkide oylemi

emir etse avcunu yalar zati yorgunum falan dersemde oğlanları üstüme salar anneniz yapmıyor bak falan onlarda kendi gibi habire bişeyler yapmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…