nerdesiniz millet yaaa.Eşim dışarda benimde bi muhabbet edesim tuttuki sormayın
Kaptanım sizde de maşallah düğün dernek bitmez oldu yaa.Sıra sende mi nee?????
ben buradayim canim ve malesef hala isteyim((
bende yarin ve cumartesi icin sac modellerine bakiyordum...kinadaki elbisem biraz acik..
daginik topuz modelleri ariyordum..ama okadar cok dugunumuz oldu ki..neredeyse her modeli yaptirdim..
degisik birsey bulamiyorum anlayacagin..
mesaj sayım sırası...............
kırmızıgül x
saferan x
doga3 x
ganfed
nev81
aysen_34
saphira
ansaaa
ipekyol
hulya eyup
hulyaeyup= 3
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3
saphira= 4
hahaha valla oyle canim, aile genis, masallah biri gelio biri gidio..
Ama insallah agzindan cikan kelimeyi Allah dedirtmistirde sira bana geliyordur :)))
lokmani daha kandiramadik ya bakalim :)))
yilbasinda acicam kamerayi ona, hemde istemedigi kadar goruntu vericem
Allah hakkınızda hayırlısını versin canım.Şaşıracaktır seni görünce ne dersin.Ama önce tekrar görüşmeye başlamanız lazım
amin canim Allah hayirlisi neyse o nu nasib etsin hakkimizda...6lari gorunce yavas yavas msne foto eklicem..yani anlayacagin azcik ucundan ucundan gostericemozamanda tekrar konusmaya baslariz herhalde..enson 28inde konusmustuk, o da havadannn su'dannn..ozledimde keltosumu :18::18:
insallah ben kendimi gosterene kadar baskasina asik olmazz..malum datluu cocukk vesselamm
canımmm komşularım geldi sonra giremedim,iyiyim şükür sen de iyisindir inşallahBen burdayım canım,nasılsın?
ayy süper bişi yaa ben de istiyom bana ne bana nebugün gardrobumda uzun zamandır bekleyen bana olmayan giyemediğim şeyleri denedim
3 sene önce çok severek hemde baya bi para vererek aldığım boncuklu incili kazağımı giydim bol bile oldu
eşime gösterdim o da artık zayıflamasan mı dedi :))
hadi ordan dedim
karnabaharı ben de çok severim.bu tarifi unsuz yapsak olma mı?akşama karnıbahar böreği yapıcam enfes oluyo kızlar karnıbaharı sevmeyenler bile bayılıyo
karnıbaharı haşlayıp borcama yerleştriyorum
yoğurt un yumurta tuz az biraz sıvıyağ çırpıp karnıbaharın üstüne döküyorum
fırına atıyorum pişiyo 5 dk kala rendelenmiş kaşarını koyup eritip servis yapıyorum
ımmmm canım çekti :)))
yok tatlım pes etmeeeemm desteğin için çok teşekkürleraman kizlar dikkat bendede var o kriz sakin pes etmeyin ben ettimde ne oldu bak bana yol su elektrik olarak 1,5 kg olarak geri dondu.azminizden vaz gecmeyin basaracagiz
evet canım bugün daha iyiyim çok şükürara ara o tatli krizleri hepimizde olur canim uzme kendini sabiur gececektir
ohh afiyet olsun canımselam kızlaaar.....sabahtan eşim bi türlüü çıkmadı evden ..ben de bıraktım spora gittim ...sporumu yaptım 100 dk....bacaklarım ağrıdı..süper oldu dambılda çalıştım..ayşemi gelinden aldım eve geldim akşama karnıyarık vaar..fırında kızartıyorum çok az yağlı oluyor tadıda süper oluyor..patlıcanları suya koydum geldiiim..bi bakiim kızlar naapmış....
Maşallah sana..ikili rakamlarıda görürsün tez zamanda inş.Resim işini başaramadım yaa.
Valla şu face meselesini halledersek oraya atarım artık burdan başaramadık.Bu arada hemen de anasından caydın bakıyorum
Saphiracım geçende yazmıştım ama görmedin herhalde.Faceteki gruba sen mi bakıyorsun.Bi anlatıver hele?
canım gördüm ve bununla ilgili arkadaşlarla mesajlaştım ve facete de yazdım ama sana ulaşmamış demekki.sen benim face listemde olmadığından davet gönderemiyorum.gruptaki diğer arkadaşlarımızda gönderebililer
bir de bunun muhabbeini burada çok fazla yapmak istemiyordum çünkü face gruplarına arkadaş toplamak yasak ve benim yaptığım böyle bir şeyt değil kesinlikle,yanlış anlaşılmasın.ama dışarıdan bilmeyen biri bunu farklı zannedebilir diye bu mesajı yazma gereği duydum
iyi geceler hanımlar,ben iyiyim çok şükür midem bulanıyor iştahım yok emine hanım hamileliğim boyunca yiyebileceğim ve yasklı listesi hazırladı toplm 8,5 kilo almamı istedi inşallah daha fazlsını almam vermenin ne kdar zor olduğunu gördüm şimdilik çok temkinliyim.....
hamile olduğumu öğrendiğimden beri sigarayı bıraktım çok şükür ramıyorm ilk zamanlr bya bir sinir yaptı ama şimdi iyiyim .....
yrından itibaren burdayım hergün yediklerimin listesini yazıcam zaten şimdilik sağlıklı besleniyorum sizde fikir veririsiniz....
kiz doga seninkiyle benimki kardesmi yoksa bi arastiralim valla aynen oyle benimkide .bi oturtmaz beni .bide emrederek degil yag ceke ceke ister seninkide oylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?