vay be o yaşta..Yok be çocuklar vardı uyuduk sonra da
Benimkiler ara öğünlü besleniyor ablası çok şükür. Artık yiyorlar doğru düzgün.
Parol iç balım o süte geçmiyor hamilelikte bile kullanabilirsinCidden mi kullanayım çatlıyor başım parol var
Açım accccVermesin tabi çocuğun ihtiyacı var enerji lazim ona napcan sen findigi fıstığı
Bence snaa da xs veya s olur cicegeeemmBende pazar günü alışveriş yapacağım inşallah artık amabunu kaç neden almam lazım bilemiyorum ki
Bence snaa da xs veya s olur cicegeeemm
Nicin miuuuuummmm
Evet çıkmam lazım artık kazalar geliyor demiyor çünkü montuma oglumla kızımı yanıma sokup kapatabilir yorum öyle böyle değil sence ben 95 takiyordum şimdi kaç almam lazımsonunda çıkılıyor mu alışverişeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Oooo süper sonundaBende pazar günü alışveriş yapacağım inşallah artık amabunu kaç neden almam lazım bilemiyorum ki
Nö alökösö var yaeflalime de lazımdır enerji belki
80Evet çıkmam lazım artık kazalar geliyor demiyor çünkü montuma oglumla kızımı yanıma sokup kapatabilir yorum öyle böyle değil sence ben 95 takiyordum şimdi kaç almam lazım
Bazilarinda xs bazılarında s oluyor burda bi iki mağaza var denedim ama begenmedim diye almadim ama sutyen kaç beden alacağım yaBence snaa da xs veya s olur cicegeeemm
Gogus 82 ona göre mi almam lazım eflal ya bilemedim80canım ölçümü al sütyen ölçüleri var ona göre al
Ben sutyende 85 giyiyom kuzum,bazi sutyenler o kadar rahatsiz edici ki,ben sutyenin icinde cok daraliyorum.ama guzel bi sutyen buldum nbb den.balenli toparlayici sutyen,hem cok guzel gosteriyo cok guZel topluyo,hemde cok rahat kesinlikle tavsiye ederimBazilarinda xs bazılarında s oluyor burda bi iki mağaza var denedim ama begenmedim diye almadim ama sutyen kaç beden alacağım ya
Kuzum tam adını yazsanaBen sutyende 85 giyiyom kuzum,bazi sutyenler o kadar rahatsiz edici ki,ben sutyenin icinde cok daraliyorum.ama guzel bi sutyen buldum nbb den.balenli toparlayici sutyen,hem cok guzel gosteriyo cok guZel topluyo,hemde cok rahat kesinlikle tavsiye ederim
Bidakka kutusuna bakıp geleyim kuzum yazcam bekleKuzum tam adını yazsana
Ben de Telliogullarindanim canim, beni ekle o listeye :)
BOOOONUSSSSSSSSSSSSSSSSSS LİSTEYEEEEEEEEEEEEEEEEE
BONNNNNNNNNNUUUUUUUUUUUUUSSSS LİSTEYEEEEEEEEEEEEE
OOOOOOOOOOOOOOOOO...OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...OOOOOOOOOOOOOOOO
BİİİİRRRRRRRRRR..........Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.............ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.......................
BONUS LİSTEYE BONUS LİSTEYE
sonra da gazoz ikram etti mi
anam şaka yapıyorsun
tellioğulları-seferoğulları
miu da kendioğulları
aus da hamişoğulları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?