Kahvaltılığı bizde özlüyoruz pazartesi yedik ama yine özledim neyse cuma yeriz kahvaltılıkBrokoli benimde gözüme denk gelmiyor yoksa haftaya brokoli karnabahar zamanı yapayım
Sağol kuzum güzelmiş yapacağım artık mecbur
Cidden mi kullanayım çatlıyor başım parol varKullanabilirsin minoset ya da parol. Minoset Plus olmasın ama
Ben de kocama diyorumAnaaam kız bu mesajını görmeden yazmışım, bak tavafuka
Akşam kahvaltısı da ayrı güzel oluyor begümcanım bi peynir çekiyoki sorma akşam yemeği yemek ağır geliyo artık daha hafif yemek istiyorum
şınavı bende pek çekemiyorum,videodaki acemi kız gibi yapmaya çalışıyorum yani onun kadar bile yapamıyorum aslındaama baya baya geliştirdim spordan sonra eşime sorup oldumu oldumu nasıl olcak diye deneme yapıyorum
yap bak farkı göreceksin,azcıkta başka kasların çalışsın
Aneeemmmmm ben onun ara ogün yapan göbüşünü yerim kiiiiiiiiiEki Görüntüle 2075909
Minik kuzum da ara öğün yapıyor ablaları
Hamilelikte ve emzirirken bu ikisi kullanılıyor canım. Ben çok kullandım yoksa o baş ağrıları ile baş edemezdimCidden mi kullanayım çatlıyor başım parol var
Tellioğluyum kaptanım unutma Begüşle beraber
bendede yeşil mercimek,ıspanak,pilav var,birazda nohut yapim dedim çünkü oğlum ıspamak pek yemiyo
sigara böreği güzel fikir
ya bende brokoli aradım dün taze gelmemiş hep önceki haftadan kalan sararmış artık almadım,bulsaydım yapardım ne güzel
kahvaltılık özlüyorum kendime kral bi kahvaltı sofrası hazırlıyım bari
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997
30 günlük programın level1 i bu kuzum bunu yap
masum kışın pişircek şey bulamıyorum inanki,eşimle oğlumun en sevdiği şey bakliyat bide pratik,bide ertesi güne kalınca dahada lezzetleniyo ee daha ne olsun
Bana da vermiyorAneeemmmmm ben onun ara ogün yapan göbüşünü yerim kiiiiiiiii
BOOOONUSSSSSSSSSSSSSSSSSS LİSTEYEEEEEEEEEEEEEEEEESozum meclisten disari tabide uyuz olurum xs bedenlere coco
sonra da gazoz ikram etti miSırıttı
anam şaka yapıyorsunEki Görüntüle 2075909
Minik kuzum da ara öğün yapıyor ablaları
Vermesin tabi çocuğun ihtiyacı var enerji lazim ona napcan sen findigi fıstığıBana da vermiyor
Bende pazar günü alışveriş yapacağım inşallah artık amaAmiinn tesekkur ederim vaytim,bugün eşofman üstü gomlek falan alayim dedim,inanamadim..önceden m beden alan ben,esofman üstünde xs,gomlekte ise 34 beden oldu üstüme şok oldum ve cok mutluyum kiiiiiiiiiiii
eflalime de lazımdır enerji belkiVermesin tabi çocuğun ihtiyacı var enerji lazim ona napcan sen findigi fıstığı
Bende pazar günü alışveriş yapacağım inşallah artık amabunu kaç neden almam lazım bilemiyorum ki
becerikli arkadaşım
telden dinlicem şimdi
yazdım bile
güzel menü kuzucum akşam köfte olsun köfte candır yahu
Bende peynir yiyorum bugünler decanım bi peynir çekiyoki sorma akşam yemeği yemek ağır geliyo artık daha hafif yemek istiyorum
şınavı bende pek çekemiyorum,videodaki acemi kız gibi yapmaya çalışıyorum yani onun kadar bile yapamıyorum aslındaama baya baya geliştirdim spordan sonra eşime sorup oldumu oldumu nasıl olcak diye deneme yapıyorum
yap bak farkı göreceksin,azcıkta başka kasların çalışsın
bende tellioğluyummm
kız yok bugün çok dediniz ya ondna şeyettim yoksa bende yemiyorum ama ok severim
evdede iki haftada 1 yaparım
çünklü eşimin iş yerinde çıkıyor
etütte tde çıkıyor haftada 1
amaa diyeitm bitisn korumada bende 1 kez yiycemm
Yok be çocuklar vardı uyuduk sonra daBOOOONUSSSSSSSSSSSSSSSSSS LİSTEYEEEEEEEEEEEEEEEEE
BONNNNNNNNNNUUUUUUUUUUUUUSSSS LİSTEYEEEEEEEEEEEEE
OOOOOOOOOOOOOOOOO...OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...OOOOOOOOOOOOOOOO
BİİİİRRRRRRRRRR..........Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.............ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.......................
BONUS LİSTEYE BONUS LİSTEYE
sonra da gazoz ikram etti mi
anam şaka yapıyorsun
o da olur kız sıra sıra yapıyolar işteKeşke köfte yarışması olsa iclukofte yapardım katılırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?