Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Boyamaya geri döndüm. Oh be. Rötuş yapmam gereken objeler vardı boyaları kalkmıştı, onları hallettim, vernik gereken vardı vernikledim.
Keçe işine de el atayım yine. Ablamlara supla takımı yapıcam hediye süpriz

ya beni etkiliyor tartı
sık tartlınca insan 500 gr begenmez hale geliyor
haftada bir ideal
200 de olsa seviniyon 2000 de olsa

ayannennn ahahahah

valla mı niyeki
ya iyi gidiyorsun aslında
Hala şişkinliği

6 aralık menüsü

Kahvaltı : Kıymalı yumurta, zeytin, peynir, dom, sal, bib, 2 dilim ç ekmeği

Öğlen : Muzlu tarçınlı yoğurt

Ara: 6-7 fındık

Akşam : Köfte & salata veya muzlu yoğurt yine

Su : 2 litre
Bitki çayı : Kiraz sapı, mısır püskülü, hibiskus, çörekotu
Spor: 40 dk eliptik

@MiuLego

benimde evde karnıbahar var
ama çocukalrda eşimde burun kıvırcak biliyorum
sigara böregimi kızartsam bilemedim
dolapta vardı hazır

bendede yeşil mercimek,ıspanak,pilav var,birazda nohut yapim dedim çünkü oğlum ıspamak pek yemiyo
sigara böreği güzel fikir

Bizimde akşam evde kurufasulye var ama ben yoğurt kereviz yeşil elma falan yiyeceğim
ya bende brokoli aradım dün taze gelmemiş hep önceki haftadan kalan sararmış artık almadım,bulsaydım yapardım ne güzel
kahvaltılık özlüyorum kendime kral bi kahvaltı sofrası hazırlıyım bari

@begum75 Begüş jillianda hangi videoyu yapıyorsun bir sürü video çıkıyor önüme Şınav beceremiyorum onu es geçsem nolur

https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997

30 günlük programın level1 i bu kuzum bunu yap

yeter la begümle sen fasulye , nohut
fasulye nohut yemeden şiştim yeminle

masum kışın pişircek şey bulamıyorum inanki,eşimle oğlumun en sevdiği şey bakliyat bide pratik,bide ertesi güne kalınca dahada lezzetleniyo ee daha ne olsun

bekarlığın tadını çıkar miu akşama yemek yapılacak,evi süpürmem lazım,spor yapmam lazım,çarşıda sirkelimi arıyacam daha offf çookk işim var çookkk
Bende yemek yapacağım sonra koy kaldır spor yap duş al kitap oku puzzle bak Ev işim yok Allahtan cumartesi ya da pazar yapınca hafta rahatlıyorum bulaşığımda yok dün dizdim kaldırdım Çamaşırımda yok cuma günü ütüledim ohh be 1-2 günde olsa rahatım zügürt tesellisi gibi oldu ama rahatım

Rabbim inşallah nasip eder bu güzel haberi almani balim
Amiinn tesekkur ederim vaytim,bugün eşofman üstü gomlek falan alayim dedim,inanamadim..önceden m beden alan ben,esofman üstünde xs,gomlekte ise 34 beden oldu üstüme şok oldum ve cok mutluyum kiiiiiiiiiiii

Kahvaltılığı bizde özlüyoruz pazartesi yedik ama yine özledim neyse cuma yeriz kahvaltılık Brokoli benimde gözüme denk gelmiyor yoksa haftaya brokoli karnabahar zamanı yapayım

Sağol kuzum güzelmiş yapacağım artık mecbur

becerikli arkadaşım
Bi kere bilmemki ev işlerini yaparken aklima gelmeyesin @MiuLego

Sen is yerinde zor dinlersin tabi ben kocaman baslı kulakligimla dinlerim hohahahalayy
telden dinlicem şimdi
Tellioğluyum kaptanım unutma Begüşle beraber
yazdım bile
güzel menü kuzucum akşam köfte olsun köfte candır yahu

Amiinn tesekkur ederim vaytim,bugün eşofman üstü gomlek falan alayim dedim,inanamadim..önceden m beden alan ben,esofman üstünde xs,gomlekte ise 34 beden oldu üstüme şok oldum ve cok mutluyum kiiiiiiiiiiii

Sozum meclisten disari tabide uyuz olurum xs bedenlere coco

`