Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız daha ne olacak bizde panik anında camdan atlamıyoruz

Bizden de sana kocaman sevgiler saygilar başkannn

benim firdevste haftaya geliyor .... olaylı Antalyadan sonra ilk karşılaşma

Ayy bende daha olmadım 4 buçuk ay oldu doğum yapali bende kardayim ama lohusayken gitti baya o zaman acısı çıkıyor

benim orda ne olmuştu unuttum ya

ağlanacak halim var di miiii heeeeeeeeeeeeey gidi fitlik dersleri veren auuus agobun kazı gibi yiyor şimdi

evet bu hafta pazar bi kirliliğim var, zaten diyette olduğum dönemde hafta sonu kaçamaklarım oluyordu

şimdilik güzel gidiyor ausum, sanki koca bir yük kalktı üstümde,

İkinize de çok güveniyorum ben ... başladığında biterecek iki hatunsunuz yahu .... örnektiniz buralarda ..

Baktım Whiteblacklife ın menüsüne ... ona eksi getirmez çünkü hayatından her şeyi çıkarmıştı .. şimdi en ufak bir giriş eksi getirmez ama sporla beraber korur gider kilosunu .. mis gibi .
ha bu şekilde de çok spor yaparsa elbette gider ama o kadar sporla can çıkarmaya ne hacet

ben çılgın doğum günü partilerinden sen derslerden başını kaldıramıyorsun ya

işten çıkmama dakikalar kala karşılaştıkkkk

nasıldı ausum doğum günüsüüüü

Yusuf hediyesini verdi mi bi gururlandı mı kumbara parası katkısından :)

işten çıkmama dakikalar kala karşılaştıkkkk

nasıldı ausum doğum günüsüüüü

Yusuf hediyesini verdi mi bi gururlandı mı kumbara parası katkısından :)

güzeldi canom , yemeli , içmeli cızlı fotom vardı wappta

Kumbaranın anahtarını bulamadım ki o da unuttu gitti

Eki Görüntüle 2075958

mesai bittiiiiiiiiiiiii

ben gidiyoooommmmm

azcık dışarda oturup sonra eve geçicem

erkenden uyucam inşallah bugün dinlenirim biraz

öpüyüm mü

akşam temiz kalalım emiiiiiii

veda mesajı mı lo bu ?

gece gelmeyecen mi?

ablan seni kocalardan daha fena esir alıyor bence

hatice901217 hatceeeeemmmm geçmiş olsun canım nasıl şimdi oğlun bakıyım? evde misin hastanede mi?
Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Hastaneye gittik 3 gun takip et dusmezse antibiyotik dedi şimdi ağrı kesici verdi. Diş de olabilir dedi net bişey yok yani. halen düşmüş değil. Yavrum gece de ondan uyumamis. Kızdım bi de hiç uyutmadı diye boşuna. Saçma sapan şeyler yedim eşim de çok kızdı diyet yapıyorsun da süt olmuyo kalitesi düştü bilmem ne diye. Bide ona ağladım kızdım .inşallah iyileşir yavrum bütün hastalara şifalar diliyorum

ay sorma çok sever beni kv
çekeyim cnm tamamdır yarın sabah çekeyim

Kız daha ne olacak bizde panik anında camdan atlamıyoruz

he kız yazınca bende fark ettim baya yaşıyormuşum ben atak belitilerini

Hatice canım geçmişi okumadığım için kaçırmışım .. çok geçmiş olsun

Ausum dün sadece yuruyus vardı oncan önceki günde netim bitmek üzere yarın gelecek yarından sonra cuma sahalara dönüş bu hafta 500 gr versem yeter bakalım bi sıkmayayim diyorum tartı ne diyecek bünye neler diyecek ona göre düzen kuracagim niyetim oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…