Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gece ara ogunu basıt bısı aslında 50 cal ancak o bile zihnen yetiyor cok sudur sakinim tartıyı da saklattım esıme kendime de sürekli ne kadar kararlı oldugumu soluyorum tabı etrafa da

6 dan bişey yenmeyecekti ya ondan
Ondan biley olmaz kuzumüzülme
Banu beden inceldikten sonra (spor yapıyorsun menüler tertemiz)

Tartı bu cuma isterse sabit desin
Nolcak ki?
Öbür hafta eksi göstrecek illaki göstereceek kuzum

Normalde sisirir ama bu seker fasulye hic sisirmedi. Tadi da super. Yarin oruc tutsam mi tutmasam mi karar veremedim.

Diyet yüzünden mi düşünüyosun çiçeaaam?

Öyleyse tut tabi ki diyet için tutmamak olmaz.. tutarsan yarın iftar öncesi mutlaka tartıl ve bana bildir emi.. cuma da öyle yaparız ama bişey olur falan.. elimizde tartı sonucu olsun kesin

Kuzum arsa alacakti kac gündur il dışında bunu icin şimdi cikti geldi kagırtta el yazısıysa yazılmiş bir belge adım var yarın kalk gidelim adına yapalım diyor bende istemedim yanı tavırlıyım kesin aldı biliyorum ama bir hediye degil yatırım canım benimde böyle bir şeyi kabul etmiyecegini biliyor şuanda itiraz edemem sana yaranılmıyor diyecek bu devirde kim böyle hediye alır der cok güzel hediye kılıfına sokulmuş canım dedigim gibi çok bir sey istemiyorum bunlarda cirkin şeyler işte

Yaş pasta için yaptığın tarif inanılmaz hayal gücün pek geniş

Menu

Öğlen
Brokoli roka marul karışık üstüne yoğurt sos
Kök sebze çorbası
1 dilim ekmek

Saat 16
Minik basamağım kadar muz ve 1 dilim yeşil elma

Saat 21
3 dilim kozlenmis patlicanla yaptığım karniyarik
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…