- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bende 3 kere izledim ve bu şarkı insanın içine işliyor yani en azından bana öyle geliyor anne sesi gibiVaytımmm bu kadının sesine bayılıyorum ben ya.. nasıl güzelll.. dilmini de izlemiştimmm
Gece ara ogunu basıt bısı aslında 50 cal ancak o bile zihnen yetiyor cok sudur sakinim tartıyı da saklattım esıme kendime de sürekli ne kadar kararlı oldugumu soluyorum tabı etrafa daEvet cnm rahatlatıcı şeyler bulmak lazım
mesela ben akşamki öğünlerde çok rahat ettim, geceler yemek için potansiyeldi ama geçti; )
inşallah cnmm
o zamann bekliyoruz
sabrediyoruz
ama bedenimden belki inceldim
ctesiden beri ne gitti acabaggg
Ondan biley olmaz kuzumüzülme6 dan bişey yenmeyecekti ya ondan
Banu beden inceldikten sonra (spor yapıyorsun menüler tertemiz)Evet cnm rahatlatıcı şeyler bulmak lazım
mesela ben akşamki öğünlerde çok rahat ettim, geceler yemek için potansiyeldi ama geçti; )
inşallah cnmm
o zamann bekliyoruz
sabrediyoruz
ama bedenimden belki inceldim
ctesiden beri ne gitti acabaggg
Çakıl markette mi çalışıyosun
Hayır ama sanki market bana çalışıyor. Marketle nasıl bir samimiyet kurduysam tüm aile beni tanıyor ve anahtar veriyorlar şaka gibi. Nasıl bir izlenim verdigimi bilmiyorum berbat olmalıÇakıl markette mi çalışıyosun
EveeeetBende 3 kere izledim ve bu şarkı insanın içine işliyor yani en azından bana öyle geliyor anne sesi gibi
Ondan biley olmaz kuzumüzülme
Banu beden inceldikten sonra (spor yapıyorsun menüler tertemiz)
Tartı bu cuma isterse sabit desin
Nolcak ki?
Öbür hafta eksi göstrecek illaki göstereceek kuzum
He olur valla uyurum misler gibi çok mutlu olurum ustumude ort olur muEveeeetgel de saçlarını sevem senin ama iyi ol mutlu ol diye tamam mı
Normalde sisirir ama bu seker fasulye hic sisirmedi. Tadi da super. Yarin oruc tutsam mi tutmasam mi karar veremedim.
Kuzum arsa alacakti kac gündur il dışında bunu icin şimdi cikti geldi kagırtta el yazısıysa yazılmiş bir belge adım var yarın kalk gidelim adına yapalım diyor bende istemedim yanı tavırlıyımEfser arsa tapusu demişsin?
hediye olarak konuyu tam anlamadım ama , benim eşimde malesef kütük
çünkü eşleriyiz biz onların
artık bitti gitti , inceliğe gerek yoktu
Bu benim kanayan yaram valla
çok üzer beni bu konu.....
Kızzzzz örtmem miHe olur valla uyurum misler gibi çok mutlu olurum ustumude ort olur mu
Yaaaa gösterir zaten deeeeeöyle tabide
birazda eksi gösterse fena olmaz yeagggggg
Ohh sıcacık Miss gibi uyurumKızzzzz örtmem mi
Boğulcak kadar boğazına kadar örterim ve tabi ki kenarlardan da sıkıştırırım örtüyü
Ben de artık hep dışarda bulusuyorum sahilde yürürken dedikodu yapıyorum eve gitmek tehlikeliYok o zaman sende onları ciddiye almayacaksın canım Bı kere yemesen ikinciye yapmazlar yemediğini gorunce kararlı olduğumuzu herkese göstermek lazım
Ohh sıcacık Miss gibi uyurum
İnsanity bittiYok yeaaa
Miu yok ki
Zaten cuma günü tartı da yok
Kendini kendinden kıskanmak yuhhhhh diyorum son nokta kendimi kendimden cikarsam sıfır kalmaz bu matematik bizi kandırıyor hocammmResmen sana olan ilgimi kıskandım şuan kendimi de kıskandım artık kıskançlıkta evereste ulaştım
Ohh mis her zaman kendime söylediğim bir sey vardırİnsanity bitti
Jillian bitti
Eliptige gidiyorumama önce azıcık bi mola
İnsanity bitti
Jillian bitti
Eliptige gidiyorumama önce azıcık bi mola
Kendini kendinden kıskanmak yuhhhhh diyorum son nokta kendimi kendimden cikarsam sıfır kalmaz bu matematik bizi kandırıyor hocammm
Yaş pasta için yaptığın tarif inanılmaz hayal gücün pek genişAk hele laflara bak anam eflale bak
Kız berna başka bişey olsa neyse de
Yaş pastasırf yağ
Ona koydukları yağı ineklerin dışkılarını yaladıktan sonra boğazlarına yapışan balgamları sıyırıp o balgamlarla yapıyolarmışsen bilirsin yaniii istiyosan yeee dışkılı balgam
Ay bayıldımmmm
Spor nasıl yok
Spor olsun zaten yaron spor olmıcak
Yarın ekmek yeme bebeeeeem emi perşembe yarın
Sana ekmek hiç yakışmadı na kadan eğreti durdu
Ay yazının sonu beni korkuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?