Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öyle mi diyosun 8 ayı bitti. Ama ben de obez bi anne olmak istemiyorum. Benimle beraber doğum yapan arkadaşlarım hep incecik. 1 aydır falan böyle yiyorum simdiye kadar bi sorun yasamamistim. Gerçi eşim miktarı azalmasa bile kalitesi düştü diyordu hep. Bilemiyorum. Belki de yapmalı miyim dediğini. Biraz da öyle denerim olmazsa

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin neyi var bebeğinin
Bizde de evde çocuk hasta olunca stresten eşimle birbirimize sararız oluyor maalesef böyle şeyler

Emzirirken ceviz, cig badem, findik, kayisi, fistik , dut kurusu..
Bunlardan aciktikca tuket canim. Bebege de cok faydali. Guclendirir onu hem.ayrica herkesin yapisi farklidir, kendini karsilastirma kuimseyle

E cnm bebegin büyükmüş belki de sutun azalmamıstır ama cocuk buyurduğu İÇİN hızlıca emip tuketıyordur yanı benimde 9 aylık kızım bende sutumu az hissediyorum gecen bi Seyehat yapmak zorunda kaldım emzıremedım davul oldu gogusler demek ki sutum var ama cocuk hemen bitiriyor yetmemesı normal artık bu aydan sonra sonuçta büyüyorlar bende ilk altı aydasın diye düşündüm bence hic kafana takma temiz beslen sık ara ogunlu temiz gıdalardan duyana kadar ye karbonhıdrata dikkat et sadece yeter sebzelerden falan Öyle kasık hesabı yapma bol bol ye eti de aynı sekilde ekmege dikkat et ama

bekletim yok artık
Öyle bir cabaya girmesinede gerek yok.20 senin 10 hapis hayatı geri kalanına şükür olsun diyorum o günlerde şu günleri görmem bile mümkün degildi bunlara katlanmış bir kadın zaten öyle alengirli hediye istemez ben 20 senemi ona bana yapılanları göstermekle geçti ama nedense benim abartılarım benim terbiyesizligim oldu şimdi çıkıp sana haksızlık ettim edemesi giden 20 senemi kullandıgım hicbir ilacin actigi zararını ödemiyor

Kuzular yine cene dusmus
Benim kuzuda iyilesseydi bende gelecektim ama kusuyor ishal bi yandan salya sumuk hangi tarafina yetisecegimi sastim
Ayyy canım cok gecmis olsun Çocuğun hastalanması insanı cok yıpratıyor allah yardımcın olsun biran once iyileşsin kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…