Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam kuzum oyle yapalim. Sahurda yogurt kereviz yesem aciktirir mi ki beni. Yoksa iftara mi biraksam

Minik basamağın ne ola ki

Harika menü çakıl

Ben de merak ediyorum senin tartiyi.
Bide fatma ablayi ve eflalimi merak ediyorum.
Yuzunuz beklentinizden de fazla güler.

Teşekkürler canım

Unutma unutma zaten Fatma çantada keklik
Kaptanları begumu aldın arkada
Zaten ne destekleyenim var ne taraftarim
Vazgeçtim mende seni destekliyorum

Merhaba hanımlar ben geldim. Oğlanin ateşi biraz düştü şükür 37yi gördük. Ama sabaha kadar nobetteyiz gene.tam da annemlerden kvye gelmiştim. Biraz da orada kalıp haftasonu kendi evime gececektim. Evet eşimle bugün fena tartistik. Ateş dusmedikce bana sardı bi de diyet çıkardın başımıza bilmem ne diye.aksamlari 6 dan sonra yemiyorum normalde o da söylenip duruyordu.hic birsey yemiyorsun bencillik edip çocuğun hakkına giriyorsun diye. Bugün patladı ben de o benim de evladim sen Karışma falan dedim. Hem ona üzüntüye hem çocuğa süt iyice azaldı. Sonra bu annesine söylemiş o da sevdiği şeylerden yesin de sütü artsın demiş. Bi nutuk da ondan yedim. Sonra eşim getirmiş işte tatlı falan süt olacak diye. Bi de insan zaten kendini kötü hissediyor beslenen inek gibi. Yani karşı koyamadim hepsini yemedim ama tatlarina baktım mecburen. Ama hiç zevk almadım gerçekten. KV rahatsiz zaten iyi niyetli de kırmak da istemem onu ama işte eski kafalı. Iyilik yapıyor aklınca. Olan bana oldu çok yiprandim bugün. Ne güzel giden bi tartım vardı ilk defa bugünkü kadar bozuldu.neyse oğlum iyileşir de inşallah. Yanı benden haberler böyle malesef.

Aaaa kotu olmuş canim bol bol dereotu ye marul yeşillikler Bı de suyunu eksik etme asla sakin olmaya calis sut stresten cok etkilenir canim bi de kuru maya var ya bende cok ıse yaramisti 1 tk yiyip Bı bardak su içiyordum ama biraz sısırıyor malt içecekleri de cok iyi geliyor ama sekerim tabı onlar

20 yıllık evliyim yasam tarzım belli buna en yakın billen Nevreste istedigim huzur başka bir şey degil ama benim aradıgım huzur presördörlere takılıyor
Canım benim haklısın rabbim huzur versin ama ne yapalım ,ne yaparsak yapalım bazı şeyleri değiştiremiyoruz..Ne yapacağız elimizdekilerle mutlu olmayı bileceğiz...Rabbim sağlık versin gerisi zamanla olacak.Birde şunu unutmayalım İnsanlar yaşattıklarını yaşamadan ölmezler.Birgün elbet güzel günler gelecek ve devran dönecek...

Tamam canım çok sağol bi deneyeyim

-Nasıl yedimm valla kitliktan çıkmış gibi yedimm
-Neden yedimm bilmiyorum yedimm aslında iyi gidiyordum birden cozuttumm
2 dilim ekmek kaymak , bal tereyağı ve tel peynir yedim

Oyyy kiyamazmis banaa biliyordum kii
Oy maşaallah Biz burada açız sen ise ballar kaymaklar hiç yakışıyor mu

canim benim eşimde
odun, doğum günümü unuttu kaç kez .evlilik yildonununu unuttu
benimkinin de ilk savunması maddiyat olur geçende dedim hatta eşime.
köşedeki pastane de tek kişilik pastalar var 5 TL bi öpücük ücretsiz 5 TL bile kutlanacak şeyler dedim önemli olan hissetmek

kötü bi insan değildir eşim. evcimendir çocuklarına düşkün, bana karşı saygılı dır karışmaz hiç birşeyime, ama bunlarda yetmiyor canım
tasima suyla değirmen dönmez dönmüyor

Yaaaa gösterir zaten deeeee

En en kötü ihtimal için diyorum

oğlun ne kadarlık ti Hatice
emzirme döneminde neden bu kadar katisiniz ya bari 1 bardak süt iç akşam lari 1 avuç dut kurusu ile esin haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…