Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yani haklısın. Yok sikinca da gelmiyor bugün. Humana lar lactamil falan vardı evde onları çıkardım içiyorum. Bi de bol bol yavrumu seviyorum inşallah düzelir bakalım. Yani karbon hariç herseyi yiyorum zaten ama porsiyonlari da biraz arttırmayı deneyeyim bari.

Sabır canım sabırTamam sonuna kadar haklısın ama böyle sadece kendini yıpratıyorsun
Dünya güzeli ,sağlıklı 3 yavrun var...Sen çok iyi bir annesin...Hasta olursan veya kendini yıpratırsan onlarla nasıl ilgileneceksin...

İnan bekletim yok tükendim yoruldum o istemedikten sonra benim bekletide olmam bana zarar Şu saatten sonra çocuklardan ötesi yok istesre beni fizana götürsün nevo umurumda degil

İnan bekletim yok tükendim yoruldum o istemedikten sonra benim bekletide olmam bana zarar Şu saatten sonra çocuklardan ötesi yok istesre beni fizana götürsün nevo umurumda degil
Çocukların için dik durKulaklarını tıkaHerşeyi kafana takma...İşin özü insanları önemsememeyi öğren canım

Emzirirken ceviz, cig badem, findik, kayisi, fistik , dut kurusu..
Bunlardan aciktikca tuket canim. Bebege de cok faydali. Guclendirir onu hem.ayrica herkesin yapisi farklidir, kendini karsilastirma kuimseyle
Yani yiyorum zaten ama biraz daha fazla yiyeceğim artık. Çok sağol.

Sen gece yiyor musun peki 6dan sonra

Mayayi ilk defa diydum .
Vay be

Bu arada az önce gördüm yarın a101 e akıllı bileklik geliyormuş. Kalori nabız olcuyormus ve adimsayar. Haber vereyim dedim almak isteyen olursa.
Aksamlari esinin yaninda gostermelik hafif seylerden ye.
Mesela salata tavuk haslama ceviz finndik...

İnsanlar yaşattıklarını yaşamadan ölmezler.Birgün elbet güzel günler gelecek ve devran dönecek... Abla su sözün varya sanki bana demis gibisin.

İnsanlar yaşattıklarını yaşamadan ölmezler.Birgün elbet güzel günler gelecek ve devran dönecek... Abla su sözün varya sanki bana demis gibisin.
Ben o gün için yaşıyorum canım
Hepimizin hayatında var sıkıntılar...Ben bunların sürekli olacağını düşünmüyorum...Birgün elbet sıra bize de gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…