- 21 Aralık 2016
- 9.017
- 41.389
- 548
Amin abla.Banka
Ask olsun beni merak etmiyon mu
Vayyy Allah muhabbetinizi artìrsįn
Yani haklısın. Yok sikinca da gelmiyor bugün. Humana lar lactamil falan vardı evde onları çıkardım içiyorum. Bi de bol bol yavrumu seviyorum inşallah düzelir bakalım. Yani karbon hariç herseyi yiyorum zaten ama porsiyonlari da biraz arttırmayı deneyeyim bari.E cnm bebegin büyükmüş belki de sutun azalmamıstır ama cocuk buyurduğu İÇİN hızlıca emip tuketıyordur yanı benimde 9 aylık kızım bende sutumu az hissediyorum gecen bi Seyehat yapmak zorunda kaldım emzıremedım davul oldu gogusler demek ki sutum var ama cocuk hemen bitiriyor yetmemesı normal artık bu aydan sonra sonuçta büyüyorlar bende ilk altı aydasın diye düşündüm bence hic kafana takma temiz beslen sık ara ogunlu temiz gıdalardan duyana kadar ye karbonhıdrata dikkat et sadece yeter sebzelerden falan Öyle kasık hesabı yapma bol bol ye eti de aynı sekilde ekmege dikkat et ama
Sabır canım sabırbekletim yok artık
Öyle bir cabaya girmesinede gerek yok.20 senin 10 hapis hayatı geri kalanına şükür olsun diyorumo günlerde şu günleri görmem bile mümkün degildi bunlara katlanmış bir kadın zaten öyle alengirli hediye istemez ben 20 senemi ona bana yapılanları göstermekle geçti ama nedense benim abartılarım benim terbiyesizligim oldu şimdi çıkıp sana haksızlık ettim edemesi giden 20 senemi kullandıgım hicbir ilacin actigi zararını ödemiyor
İnan bekletim yok tükendim yoruldum o istemedikten sonra benim bekletide olmam bana zarar Şu saatten sonra çocuklardan ötesi yokCanım benim haklısın rabbim huzur versin ama ne yapalım ,ne yaparsak yapalım bazı şeyleri değiştiremiyoruz..Ne yapacağız elimizdekilerle mutlu olmayı bileceğiz...Rabbim sağlık versin gerisi zamanla olacak.Birde şunu unutmayalım İnsanlar yaşattıklarını yaşamadan ölmezler.Birgün elbet güzel günler gelecek ve devran dönecek...
Bende 3 kere izledim ve bu şarkı insanın içine işliyor yani en azından bana öyle geliyor anne sesi gibi
Çok geçmiş olsun canım kader arkadasiyiz bugün. Allah şifalar versin.Kuzular yine cene dusmus
Benim kuzuda iyilesseydi bende gelecektim ama kusuyor ishal bi yandan salya sumuk hangi tarafina yetisecegimi sastim
Çocukların için dik durİnan bekletim yok tükendim yoruldum o istemedikten sonra benim bekletide olmam bana zarar Şu saatten sonra çocuklardan ötesi yokistesre beni fizana götürsün nevo umurumda degil
Yani yiyorum zaten ama biraz daha fazla yiyeceğim artık. Çok sağol.Emzirirken ceviz, cig badem, findik, kayisi, fistik , dut kurusu..
Bunlardan aciktikca tuket canim. Bebege de cok faydali. Guclendirir onu hem.ayrica herkesin yapisi farklidir, kendini karsilastirma kuimseyle
Bana ögretirken biraz acımasız davrandı sanırımÇocukların için dik durKulaklarını tıka Herşeyi kafana takma...İşin özü insanları önemsememeyi öğren canım
Bi yerini kasi abla nazarim degecekİnsanity bitti
Jillian bitti
Eliptige gidiyorumama önce azıcık bi mola
Sen gece yiyor musun peki 6dan sonraE cnm bebegin büyükmüş belki de sutun azalmamıstır ama cocuk buyurduğu İÇİN hızlıca emip tuketıyordur yanı benimde 9 aylık kızım bende sutumu az hissediyorum gecen bi Seyehat yapmak zorunda kaldım emzıremedım davul oldu gogusler demek ki sutum var ama cocuk hemen bitiriyor yetmemesı normal artık bu aydan sonra sonuçta büyüyorlar bende ilk altı aydasın diye düşündüm bence hic kafana takma temiz beslen sık ara ogunlu temiz gıdalardan duyana kadar ye karbonhıdrata dikkat et sadece yeter sebzelerden falan Öyle kasık hesabı yapma bol bol ye eti de aynı sekilde ekmege dikkat et ama
Mayayi ilk defa diydum .Aaaa kotu olmuş canim bol bol dereotu ye marul yeşillikler Bı de suyunu eksik etme asla sakin olmaya calis sut stresten cok etkilenir canim bi de kuru maya var ya bende cok ıse yaramisti 1 tk yiyip Bı bardak su içiyordum ama biraz sısırıyor malt içecekleri de cok iyi geliyor ama sekerim tabı onlar
Aksamlari esinin yaninda gostermelik hafif seylerden ye.Bu arada az önce gördüm yarın a101 e akıllı bileklik geliyormuş. Kalori nabız olcuyormus ve adimsayar. Haber vereyim dedim almak isteyen olursa.
Yarınlar güzel olacak canımBana ögretirken biraz acımasız davrandı sanırım
Canım benim haklısın rabbim huzur versin ama ne yapalım ,ne yaparsak yapalım bazı şeyleri değiştiremiyoruz..Ne yapacağız elimizdekilerle mutlu olmayı bileceğiz...Rabbim sağlık versin gerisi zamanla olacak.Birde şunu unutmayalım İnsanlar yaşattıklarını yaşamadan ölmezler.Birgün elbet güzel günler gelecek ve devran dönecek...
Ben o gün için yaşıyorum canımİnsanlar yaşattıklarını yaşamadan ölmezler.Birgün elbet güzel günler gelecek ve devran dönecek...Abla su sözün varya sanki bana demis gibisin.
Tüm yüregimle kocaman bi aminnnnnBen o gün için yaşıyorum canım
Hepimizin hayatında var sıkıntılar...Ben bunların sürekli olacağını düşünmüyorum...Birgün elbet sıra bize de gelecek
Hayırlı geceler canımHayirli mutlu şifalı huzurlu geceler.....
Bi yerini kasi abla nazarim degecek
Masallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?