- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
Yok be kuzu tartıda oynayan bişi yok ki
Ekmekler çok olmuş onun dışında
Merhaba hanımlar ben geldim. Oğlanin ateşi biraz düştü şükür 37yi gördük. Ama sabaha kadar nobetteyiz gene.tam da annemlerden kvye gelmiştim. Biraz da orada kalıp haftasonu kendi evime gececektim. Evet eşimle bugün fena tartistik. Ateş dusmedikce bana sardı bi de diyet çıkardın başımıza bilmem ne diye.aksamlari 6 dan sonra yemiyorum normalde o da söylenip duruyordu.hic birsey yemiyorsun bencillik edip çocuğun hakkına giriyorsun diye. Bugün patladı ben de o benim de evladim sen Karışma falan dedim. Hem ona üzüntüye hem çocuğa süt iyice azaldı. Sonra bu annesine söylemiş o da sevdiği şeylerden yesin de sütü artsın demiş. Bi nutuk da ondan yedim. Sonra eşim getirmiş işte tatlı falan süt olacak diye. Bi de insan zaten kendini kötü hissediyor beslenen inek gibi. Yani karşı koyamadim hepsini yemedim ama tatlarina baktım mecburen. Ama hiç zevk almadım gerçekten. KV rahatsiz zaten iyi niyetli de kırmak da istemem onu ama işte eski kafalı. Iyilik yapıyor aklınca. Olan bana oldu çok yiprandim bugün. Ne güzel giden bi tartım vardı ilk defa bugünkü kadar bozuldu.neyse oğlum iyileşir de inşallah. Yanı benden haberler böyle malesef.
Yer miyim la seni de kendimi de tartiyi da uzer miyim?Berna da pasta yesin
Ayyy canım cok gecmis olsun Çocuğun hastalanması insanı cok yıpratıyor allah yardımcın olsun biran once iyileşsin kuzucuk
Ateslendi canım şimdi biraz daha iyi şükür
Amon kizlar ayy cocuklar hasta olmasin dunyam karariyor remen hatice sizede gecmis olsun canimOy kuzu gecer insaallah Rabbim şifa versin
Cozum bulunca banada soyle nolur gobegime degiyo resmen vıcik vicikEmziren ve daha önce emzirmiş olan anneler benim de bi sorum olcekkk.. bu sarkan göğüslere bi çözüm bulabildiniz mi?? Yaptığınız sporlar işe yaradımı ??
En azından kahvaltıda yemişsin sürekli yemedikten sonrada arada bir abartmalar sıkıntı olmaz benceOff bendede yaa.. regl düzenim oturmadı diyemi acaba
Off bence de çok oldu.. böyle böyle 2 ileri bi geri gidip anca süreyi uzatıyorum.. boğacam kendimi yaa
Niye bu kadar dert ediyosun bunu.dert ettikce strese giriyosun.sezeryan oldum 2 gun sutum gelmedi hastanede aglaya aglaya bir hal oldum cocuga faydam yok aç diye.dokktor geldi stresten gelmiyo eve git ilik bi banyo yap biraz uzan bak nasil gelecek dedi ki dedigi gibide oldu.Cocuk buyumus sutun azalmadi sadece senin tosun emip bitiriyo sen az saniyosun.gunluk kakaya cikiyomuYani haklısın. Yok sikinca da gelmiyor bugün. Humana lar lactamil falan vardı evde onları çıkardım içiyorum. Bi de bol bol yavrumu seviyorum inşallah düzelir bakalım. Yani karbon hariç herseyi yiyorum zaten ama porsiyonlari da biraz arttırmayı deneyeyim bari.
Doğum günün kutlu olsunBu hayat benim
...acılarıyla güzellikleri getirtikleri götürtükleriyle 36 seneyi geride bıraktığım bu gün
Herşeyiyle seviyorum onları içimde sonbahar yapraklarının altında demleye bırakıyorum birgün biryerde bana lazım olacak....
İyiki dogdum
Dondurma dolabı anahtarını iade ettim diyince dedim heralde markette çalışıyon. Torba torba abur cubur diyince dedim kesin markettesin. Ben markette çalışırken çok kilo almıştım. Mide kazındıkça çikolata bisküvi alırdım,pastane bölümüne gidip baklava ekler aşırırdım ooy oy.şimdi onları vermeye çalışıyorum işteHayır ama sanki market bana çalışıyor. Marketle nasıl bir samimiyet kurduysam tüm aile beni tanıyor ve anahtar veriyorlar şaka gibi. Nasıl bir izlenim verdigimi bilmiyorum berbat olmalı
Burcun ne kız senin bu kadan kıskançlık abooResmen sana olan ilgimi kıskandım şuan kendimi de kıskandım artık kıskançlıkta evereste ulaştım
Off bi bulabilsem zatenCozum bulunca banada soyle nolur gobegime degiyo resmen vıcik vicik
En azından kahvaltıda yemişsin sürekli yemedikten sonrada arada bir abartmalar sıkıntı olmaz bence
Ayy ben ne zaman regl olurum acaba ilk oğlumda 9 ay olmamıştım bunda da böyle olurmuyum ki
Aaaa bayağıda olmuş aslındaOff bi bulabilsem zatenbi hareket var iyi geleceğini düşünüyorum ama emin de değilim. Mantıken şınavın da iyi gelmesi lazım bu bizim takımdaki jilliancı bacıları merak ediyorum bi fark var mı diye
Bende 6. Ay oldum yani ekim 18de oldum hala gelen giden yok.. yoksaaaaaaa
Bi test mi alsam napsamAaaa bayağıda olmuş aslında
Ay beklemen kabahat olur zaten hemen sabah yap bi test normal regl aralığın bu kadar uzun değilse bilemedim YaniBi test mi alsam napsam
Ben daha hic olmadım kiiOff bi bulabilsem zatenbi hareket var iyi geleceğini düşünüyorum ama emin de değilim. Mantıken şınavın da iyi gelmesi lazım bu bizim takımdaki jilliancı bacıları merak ediyorum bi fark var mı diye
Bende 6. Ay oldum yani ekim 18de oldum hala gelen giden yok.. yoksaaaaaaa
Yoktur bişey inşallah. Tabi istiyorsan olsun da. Ben test stogu yaptım eve canım sıkıldıkça yapıyorum. Bişey yok şükür. Ama adet olmadım daha. Dana gibi sistim, bi olsam rahatlayacam sanki.Bi test mi alsam napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?