Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun morticim sıkma canını.. üstüne geldiklerinde en çok stresin süt azalttığını seni germemeleri gerektiğini de hatırlat.. akşam 8 gibi 1 sb süt ve bi porsiyon meyve yersen diyetini de bozmaz şekerini de çok yükseltmez hemde ağızları kapanır. Takma kafanı kuzum.. diş falan mı çıkarcak acaba tam o dönemlerdesiniz

Oglum gunduz yine cok az uyudu 8 bucukta uyuttum 9 bucuk olmadan kalkti ve daha yeni uyudu mahvetti babasini da beni de gozleri kapaniyo ama uyumuyo tam daliyo diyorum aglayarak kalkiyo inşallah asinin etkisidir ve gecer yoksa halimiz yaman.Grip de oluyo burnu akiyo oksuruk var.Yarin da doktor randevumuz var erken kalkcaz.
Ben yine spor yapamadim kendimi cok.hantal hissediyorum. Aglamak istiyorum

Off bendede yaa.. regl düzenim oturmadı diyemi acaba

Off bence de çok oldu.. böyle böyle 2 ileri bi geri gidip anca süreyi uzatıyorum.. boğacam kendimi yaa
En azından kahvaltıda yemişsin sürekli yemedikten sonrada arada bir abartmalar sıkıntı olmaz bence
Ayy ben ne zaman regl olurum acaba ilk oğlumda 9 ay olmamıştım bunda da böyle olurmuyum ki

Niye bu kadar dert ediyosun bunu.dert ettikce strese giriyosun.sezeryan oldum 2 gun sutum gelmedi hastanede aglaya aglaya bir hal oldum cocuga faydam yok aç diye.dokktor geldi stresten gelmiyo eve git ilik bi banyo yap biraz uzan bak nasil gelecek dedi ki dedigi gibide oldu.Cocuk buyumus sutun azalmadi sadece senin tosun emip bitiriyo sen az saniyosun.gunluk kakaya cikiyomu

Doğum günün kutlu olsun
Yeni yaşında hayalini kurduğun ne varsa gerçekleşmesi dileğiyle
3 dk kala yetiştim kutlamaya

Hayır ama sanki market bana çalışıyor. Marketle nasıl bir samimiyet kurduysam tüm aile beni tanıyor ve anahtar veriyorlar şaka gibi. Nasıl bir izlenim verdigimi bilmiyorum berbat olmalı
Dondurma dolabı anahtarını iade ettim diyince dedim heralde markette çalışıyon. Torba torba abur cubur diyince dedim kesin markettesin. Ben markette çalışırken çok kilo almıştım. Mide kazındıkça çikolata bisküvi alırdım,pastane bölümüne gidip baklava ekler aşırırdım ooy oy.şimdi onları vermeye çalışıyorum işte

Cozum bulunca banada soyle nolur gobegime degiyo resmen vıcik vicik
Off bi bulabilsem zaten bi hareket var iyi geleceğini düşünüyorum ama emin de değilim. Mantıken şınavın da iyi gelmesi lazım bu bizim takımdaki jilliancı bacıları merak ediyorum bi fark var mı diye

En azından kahvaltıda yemişsin sürekli yemedikten sonrada arada bir abartmalar sıkıntı olmaz bence
Ayy ben ne zaman regl olurum acaba ilk oğlumda 9 ay olmamıştım bunda da böyle olurmuyum ki

Bende 6. Ay oldum yani ekim 18de oldum hala gelen giden yok.. yoksaaaaaaa

Aaaa bayağıda olmuş aslında

Herkesler uyumuş sanırsam ben menumu yazim o vakit
Sabah peynirli omlet 2 dilim kep ekmek zeytin
Ara 1 elma
Öğlen etli kemiksuyu çorba 5 minik grissini yoğurt 3 kaşık
Aksam 1 kase tarhana çorbası 5 kaşık patlıcan yemeği 1 dilim k ekmek
2 lt su
Yatmadan limonlu sodali ayran içtim

Ben daha hic olmadım kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…