Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ADINIZ: hepfit
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:61
HEDEF KİLONUZ:50
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: stres, hareketsiz yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski fit günlere dönmek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: merhaba kamuda masa başı işte çalışan evli, çocuksuz biriyim. ay buraya hobilerimi falan yazasım geldi :) hayatım oldukça düzenli aslında, hiç bu kilolara çıkmamıştım ki yüksek lisans tezi beni mahvetti. fakat artık dur demem lazım, tezle birlikte yürütmeyi öğrenmenin zamanı geldi. diyet+eliptik şeklinde zayıflayacağım. beni kabul ederseniz sizle zayıflamak isterim

Aramıza hoşgeldiniz
8

Kuzum akşama bulgur , bitterle eksi olur mu hiç. Son kilolarda zor

Dün ki menüm @MiuLego begum75

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe brokolili sebze çorbası + yarım porsiyon kurufasulye + 1 kase salata
Ara; 15:00 - 2 fincan türk kahvesi + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:30 - 1 ad.kerevizin %70 kısmı + 1 ad.yeşil elma + 2 ad.ceviz + yoğurt

33 dakika tempolu yürüyüş + 25 dakika jillian / bacaklarım çok ağrıyor pert oldum + 10 dakika pilates:212,50 point
Akşamcılar temizim Sarayca begum75 @masumm @Makbule007 ada81 Triplimelek Megi

Günaydın kızlar
Köprüden önce son çıkıştayiz, yarın hepimizin yüzü güler inşallah

Gunaydin canlaaaaarrrrrr

Gunaydin hanımlar hazirmisin cumaya
@Antepia27 isin zor diyeyimde yemekten icmekten kesil nasil yenecem diye düsünmekten

Hayırlı sabahlar 7.takım
Geçmişe dalayım
Günaydın ballı fıstıklar canım ballı fıstık çekmiş olabilür
Günaydın ,

bugün geç kaldım 2 mil lesile yapabildim
kendi kendime uyu Banu boşver dedim ama sonra içim rahat etmedi kalktım yaptım
Günaydın kuzum olsun 2 mil de spor sonuçta
Gunaydin bugun dunden guzel olsun hepimiz icin

Günaydın canlar
Hoşgeldin aramıza canım
Günaydın Kızlar bugün baskülüm beni şok etti keşke yarında böyle olsa

Günaydın canım yarın daha da güzel şoklar yaşayacağın bir tartı olur inşallah

Ben diyeyim bari
Kizlar kaptan perte cikti cuma.birinci olunda geri gelsin biraz gayret herkesler cıs.yemekten bahsediyor onada.yazik kaptan dön dön @Antepia27 menüsünü oku iyi gelir
Kesinlikl katılıyorum. Huu huuuuuuu listedeki arkadaşlar iyimisiniz? Ne oluyor cıs cos bizim canımız yok mu bizde yiyelim hem kaptana hem listede emek veren diğer arkadaşlara haksızlık oluyor

günaydın ve teşekkür ederim hoşbuldumm, bi yerden yakalayıp sohbete dalıcam inşallah

Pattisi haşladım yiyorum bile

Amiiiiiin

Ahu bu hayatta neyi çok istersen sınavın onunla oluyor. Rahat ol artık, hayatının odak noktası haline getirdin, bırak ya bırak, aksiyonlu eski hayatta dön, gör bak o zaman tıkır tıkır işler

Çok haklısınız aslında beni bilirsiniz anı yaşarım ama bu dolunay geldimi hep böyle oluyorum geçen ayda aynı dönemde aynı bunalımı yaşamıştım şimdi yeni kararlar aldım tezli yüksek lisans yapacam bakalım ozaman neler olacak..ozamana kadarda kendimle ilgilenmek istiyorum işe taktım iki haftadır hiç tartılmadım ne durumdayım Allah bilir artık bi yandan iş başvurmaya devam etsemde olduğu kadar diyeceğim.
Senin bölümün ne canımm
kırıkkale iktisat mezunuyum sene 2006
Sonra işte eylül 2010 smmm stajı başlattım 2014 martta staj bitti yeterlilikler 2016 martta bitti belge ogün bügündür yatıyo sosyal medyaya tepki mesajı yazdım benim gibi olan bi çok kadın çıktı anne oldukları bayan oldukları tecrübesiz oldukları için mesleği yapmamışlar bilmiyom artık Allah sonumuzu hayır etsin kibirden gururdan kendini beğenmişlikten Allah a sığınıyorum nefsim öne geçti farkındayım artık daha sakin olmaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…