Sağlıksız kilo vermemizi istiyorsa yapsınŞimdi yemeyelim diye daha çok yapmasın?
Tamam canımEflalim ok ru da varsa benide etiketler misin
Çok ormantikEfser hiç hediyeden anlamıyorsun adam orda beraber piknik yaparsınız, kamp kurarsınız diye almış arsayı
8ADINIZ: hepfit
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:61
HEDEF KİLONUZ:50
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: stres, hareketsiz yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski fit günlere dönmek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: merhaba kamuda masa başı işte çalışan evli, çocuksuz biriyim. ay buraya hobilerimi falan yazasım geldi :) hayatım oldukça düzenli aslında, hiç bu kilolara çıkmamıştım ki yüksek lisans tezi beni mahvetti. fakat artık dur demem lazım, tezle birlikte yürütmeyi öğrenmenin zamanı geldi. diyet+eliptik şeklinde zayıflayacağım. beni kabul ederseniz sizle zayıflamak isterim
Aramıza hoşgeldiniz
Kuzum akşama bulgur , bitterle eksi olur mu hiç. Son kilolarda zorCok pis gaza gelmisim ne kadanda abartmisim -1 ne demek hele ki hormon yuklenirkendun sabah 54.7 iken bugun sabah 55.1 le uyandim hicbisey de yemiom halbuki
Sabah
2 haslanmis
1 dlm tb ekmegi
Domat
Zeytin
Ucgen peynir
Ara nescafe badem fındık bi kac cubuk kraker
Aksam bulgur pilavi bir kase
2 kare bitter
Günaydın kızlar
Köprüden önce son çıkıştayiz, yarın hepimizin yüzü güler inşallah
Gunaydin canlaaaaarrrrrr
Günaydınn
Gunaydin
Gunaydin hanımlar hazirmisin cumaya
@Antepia27 isin zor diyeyimde yemekten icmekten kesil nasil yenecem diye düsünmekten
Günaydın ballı fıstıklar canım ballı fıstık çekmiş olabilürHayırlı sabahlar 7.takım
Geçmişe dalayım
Günaydın kuzum olsun 2 mil de spor sonuçtaGünaydın ,
bugün geç kaldım 2 mil lesile yapabildim
kendi kendime uyu Banu boşver dedim ama sonra içim rahat etmedi kalktım yaptım
Gunaydin bugun dunden guzel olsun hepimiz icin
Gunaydin millet
Günaydın canlarGünaydın
Hoşgeldin aramıza canımADINIZ: hepfit
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:61
HEDEF KİLONUZ:50
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: stres, hareketsiz yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski fit günlere dönmek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: merhaba kamuda masa başı işte çalışan evli, çocuksuz biriyim. ay buraya hobilerimi falan yazasım geldi :) hayatım oldukça düzenli aslında, hiç bu kilolara çıkmamıştım ki yüksek lisans tezi beni mahvetti. fakat artık dur demem lazım, tezle birlikte yürütmeyi öğrenmenin zamanı geldi. diyet+eliptik şeklinde zayıflayacağım. beni kabul ederseniz sizle zayıflamak isterim
Günaydın Kızlar bugün baskülüm beni şok ettikeşke yarında böyle olsa
Kesinlikl katılıyorum. Huu huuuuuuu listedeki arkadaşlar iyimisiniz? Ne oluyor cıs cosBen diyeyim bari
Kizlar kaptan perte cikti cuma.birinci olunda geri gelsin biraz gayret herkesler cıs.yemekten bahsediyor onada.yazik kaptan dön dön @Antepia27 menüsünü oku iyi gelir
Günaydın ballı fıstıklar canım ballı fıstık çekmiş olabilür
Günaydın kuzum olsun 2 mil de spor sonuçta
Günaydın canlar
Hoşgeldin aramıza canım
Günaydın canım yarın daha da güzel şoklar yaşayacağın bir tartı olur inşallah
Pattisi haşladım yiyorum bileListeyeeeeee diyoruuum
Kızlarrr
Kimsenin detoks yapmasını istemiyorum ben
Birileri çok aç kalırken diğer tarafta sabit geliyorsa
Ya da artı
Detoks yapıp aç kalanlar olsun istemiyorum
Hiç adil değil
Hem de hiç
O yüzden detoksçular
Nevooo
Eflalll
Detoks yok emi
AmiiiiiinGünaydın ballı fıstıklar canım ballı fıstık çekmiş olabilür
Günaydın kuzum olsun 2 mil de spor sonuçta
Günaydın canlar
Hoşgeldin aramıza canım
Günaydın canım yarın daha da güzel şoklar yaşayacağın bir tartı olur inşallah
Ahu bu hayatta neyi çok istersen sınavın onunla oluyor. Rahat ol artık, hayatının odak noktası haline getirdin, bırak ya bırak, aksiyonlu eski hayatta dön, gör bak o zaman tıkır tıkır işler
Çok haklısınız aslında beni bilirsiniz anı yaşarım ama bu dolunay geldimi hep böyle oluyorumYaaa ahum olduğu kadar
Olmadığı kader
Deyip şartlardan mutlu olsana yaşadığım sürecin zorluğu ugradigim
Haksızlıgi Rabbim biliyor
Ama çok şükür iyiyim
Dinleniyorum kitap okuyorum evim hiç olmadığı kadar temiz çocuklarıma kendime zaman ayırıyorum kısmeti min olacağı Birand ada ise döneceğim adım gibi eminim ama şartlar şimdi bu ilk defa uzun soluklu spor yapıyorum hayat yanlizca iş değildi diğer güzellikleri ve yaşanılacak karı kaçırma kafana takipte ablacim
kırıkkale iktisat mezunuyum sene 2006Senin bölümün ne canımm
Çok çakal gördüm seni nilişkommalipina sporun nedir özellikle seni soruyorum bak bugün spor yapacak mısın yapma şişersin anam yarın tartı artı gösterir baaaakkkkk
Geçmiş olsun canımCuma günü sabah hastane öğleden sonra anneme yardıma gidecem biraz rahatsız inş ama arada ugrar bakarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?