- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
Ben de kucukken hic yapamazdim. 24den sonra ogrendim Ben de kiz. Morara morara ogrendim. Kuzenime ozendim. Bendeki celik. Plastik kaplamasi yok. 2 kilo nerdeyse. Dur simdi atiyorum resmini
Bana herşeyi De yapamaz deme
Kız yapamıyorum kii
Hulolop un resmini atarmisin alayım sana zahmet olmassa
Küçüklükten bu yana yapamam
Mahallede yaparlardi
Anilarrr
Yapcam kiii
Ben de kucukken hic yapamazdim. 24den sonra ogrendim Ben de kiz. Morara morara ogrendim. Kuzenime ozendim. Bendeki celik. Plastik kaplamasi yok. 2 kilo nerdeyse. Dur simdi atiyorum resmini
Tanimiyorum ki. Kim oldugunu bilmiyorumDonna_salut profil resmindeki hatunun ismi ne
Ben yapamamıştım çünkü iştahım çok açık oluyor ben kilolarımı hamileliklerimde almadım emzirme döneminde aldımEmzirirken kilo vermek daha kolay onu anladım :)
ayyy aslında güzel olamadı, şöyle ki ergenlikte başladım haftada 6 gün 2 saat hiit antreman yapıyorduk ve ben artık erkek tipi kaslanmaya başlamıştım. ronaldonun bacakları gibiydi bacaklarım şişik şişikoğlanlar senin pazun var falan diyodu ki ben genç kız olarak uzaklaştım spordan(siyah kuşakta kaldım, ilerleyip antrenör olabilirdim oysa ki). bu sefer abartmadan spor yapıcam inşallah
Ben yapamamıştım çünkü iştahım çok açık oluyor ben kilolarımı hamileliklerimde almadım emzirme döneminde aldım
havada kaptı
aaa ben dee...
nerde yaşıyosun sen? hangi bölümde y. lisans yapıyosun? anlatsana azcık tanışalım
günaydın,
@igdedali dan haber var mı
ahahahah sendemi ankaraaaaa
ay durun bi erik dalı koyuvercemmm
Kulak kabartan smileyAblam senin durumlar nasıl yaklaştık mı partiye
Eski masum geri geldi
ay valla bende merak ediyorum
sabah hastaneye gidicem birde
kahvaltı yapmasam diyorum
tahlil filan isterse dr veririm diye
tartılıp çıkarım
bende bu hafta hiç tartılmadım ahu
ama saglam diyet yaptım
0 kaçamaklı diyet yaptım
son 6 aydır neredeyse en sıkı haftam
Bende de iki aslan kız var biri 14 digeri4 yasinda anam ben nerelere gidemaslan
süpersin banu şeytan sesine kulak verme
detoks yapmaaaaa
balgam yasak mı yani balgam deme balgam midemi bulandırıyor kanlı balgam falan diyince kötü oluyorum balgam derse yemek yiyemem mi diyorsun yani
balgam
balgam
balgam
vayyyyyyyy minnağıma bak heleee
menüsü tertemizzzzz
sporu harikaaa
jillian bile yapılmış
tamam o iş bende
aşırı meraktayımsabah kaçta paylaşırsın kilonu ona göre erkenden uyanayım alarm kurup
Ahahahahkaslı ficut kadına yakışmıyor. Ben karın kası çok seviyorum Evli misin çocuk var mı şu an ficut un nasıl yumuşak mi he anlatsana biraz.
Ne güzel :))) hamilelik kilolarım munimdadır hic yüksek olmadı kızım 4.1 kilo olmasına rağmen ben almadımHadiiii ben hem bu emzirmeden ötürü verdim
O kadar afedersin hayvan gibi yememe ragmen
Yaaa salon haaa cumayi gorelim hala morti olmak istersen rovaş olur neden olmasin1-0Hee her s en evde otururken rakibin salonda ter atıyor hatta sana bisiklet ten yaziyor
Ay aynı bende nana gibi olurduk olsun bizim yarisimiz da güzel
Yaaa nasıl olama izaman haftaya devam edersek rövanş ya işte sana 99
haZirlamaya calisirim
Kulak kabartan smiley
Eski masum geri geldi
Bende de iki aslan kız var biri 14 digeri4 yasinda anam ben nerelere gidem
Hava güzel yüriycem şişirmez omalipina sporun nedir özellikle seni soruyorum bak bugün spor yapacak mısın yapma şişersin anam yarın tartı artı gösterir baaaakkkkk
Ne güzel :))) hamilelik kilolarım munimdadır hic yüksek olmadı kızım 4.1 kilo olmasına rağmen ben almadımbenim metobolizma terst işliyor ayarsiz ondan
inşallah eceee
Normallll4 kiloyu nassı doğurdun, aramızda doğurmaktan korkanlar olabilir. 4 kilo bebek diyince benthis HTML class. Value is Foğraf parası veren şuraya bi maşallah bırakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?