Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bana herşeyi De yapamaz deme
Kız yapamıyorum kii
Hulolop un resmini atarmisin alayım sana zahmet olmassa
Küçüklükten bu yana yapamam
Mahallede yaparlardi
Anilarrr

Yapcam kiii
Ben de kucukken hic yapamazdim. 24den sonra ogrendim Ben de kiz. Morara morara ogrendim. Kuzenime ozendim. Bendeki celik. Plastik kaplamasi yok. 2 kilo nerdeyse. Dur simdi atiyorum resmini

Ben de kucukken hic yapamazdim. 24den sonra ogrendim Ben de kiz. Morara morara ogrendim. Kuzenime ozendim. Bendeki celik. Plastik kaplamasi yok. 2 kilo nerdeyse. Dur simdi atiyorum resmini

Ayyy o daha etkili dır baya çaba sarfetmenize lazım.
At bana zahmet olmazsa valla birde hiç olctunmu belini zayiflaamasan bile sımsıkı bir belin olur belini olctunmu hiç
Ve nerden aldin

Ahahahah kaslı ficut kadına yakışmıyor. Ben karın kası çok seviyorum Evli misin çocuk var mı şu an ficut un nasıl yumuşak mi he anlatsana biraz.

sporcuyum didi, eliptük didi kaçırırmıyım

aaa ben dee...

nerde yaşıyosun sen? hangi bölümde y. lisans yapıyosun? anlatsana azcık tanışalım

aha bak sende atladın hemen

güüü naayyy dıınn
nasılsın sarayca? temizmisin?

ahahahah sendemi ankaraaaaa
ay durun bi erik dalı koyuvercemmm

Ablam senin durumlar nasıl yaklaştık mı partiye
Kulak kabartan smiley

Eski masum geri geldi

Bende de iki aslan kız var biri 14 digeri4 yasinda anam ben nerelere gidem

Yaaa salon haaa cumayi gorelim hala morti olmak istersen rovaş olur neden olmasin1-0
2-0
3-0
.
.
.

Ne güzel :))) hamilelik kilolarım munimdadır hic yüksek olmadı kızım 4.1 kilo olmasına rağmen ben almadım benim metobolizma terst işliyor ayarsiz ondan

4 kiloyu nassı doğurdun, aramızda doğurmaktan korkanlar olabilir. 4 kilo bebek diyince ben şuraya bi maşallah bırakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…