- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
Ever canim come etkili. Belim inceldi epeyi. Ama Jillian ablanin da hakkini yememek lazim :)Ayyy o daha etkili dır baya çaba sarfetmenize lazım.
At bana zahmet olmazsa valla birde hiç olctunmu belini zayiflaamasan bile sımsıkı bir belin olur belini olctunmu hiç
Ve nerden aldin
Ayy çok çok çok sağol canım.Emziren anneler için örnek bir diyet listesi
Kahvaltı: 1 bardak süt, 1 tane haşlanmış ya da çok az tereyağında pişmiş yumurta veya 1 su bardağı ıspanakla 1 yumurta ile yapılan omlet, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim orta yağlı peynir, 5 tane zeytin.
Ara öğün: 1 tane yeşil elma ya da içinde 1’er tane kuru kayısı kuru incir olan, orman meyveleri olan 1 kase yoğurt
Öğle: 1 porsiyon etli kuru baklagiller ya da sebze yemeği, etli türlü olabilir, 1 büyük kase dolusu ceviz ve badem de eklenmiş yeşil salata, ara öğünde tüketilmediyse 1 kase yoğurt
Ara öğün: 1 büyük bardak muzlu, avokadolu smoothie ya da yoğurtlu kereviz salatası
Akşam: 1 kase besleyici çorba (bulgur, karabuğdayla yapılmış bol tavuklu tavuk suyu çorba olabilir), fırında ya da ızgarada pişmiş bir porsiyon kırımızı et, tavuk, 3 tane köfte veya balık, bir büyük kase dolusu yeşil salata
Gece: 1 bardak süt ya da 1 kase meyveli yoğurt (meyveler evde yeni doğranmış olmalı), veya yarım elma, armut, muz, yenebilir.
hatice901217
normal doğum mu yaptınNormallllsoguk espiri kralicesi @MiuLego
Noldu ki ?
Bosver canim hic aldirma . Kudursun kendine benim esim de oyle konusmaz trip atar.günaydın kızlar, herkese mutlu perşembeler dilerim.
öylesine yoğun ve her türlü yorucu bir hafta geçiriyorum ki. haftasonun iple çekiyorum.
inşallah canım. çok teşekkür ederim empatin için..
maalesef kamera sistemi sadece okul içinde izlenebiliyor oda bu ara arızalıymış.
gün içinde yönetici hocadan foto istediğimde foto alabiliyorum devamlı izleme şansım yok.
açıkçası ögretmeninin telefonunu da vermedi bunu da anlamış değilim. söylediği şu herkese versek hocam cocuklarla ilgilenmeyi bırakıp telefonlara bakması lazım. bana da mantıklı geldi.
genel olarak kızımı takip ediyorum. her sayko anne gibi orası burası morarmış mı kızarmış mı akşamları kontrol ediyorumçok şükür şimdiye kadar birşey görmedim. rahatsız bir durumu yok hatta dün beni ögretmeninin kucagında karşıladı. benim sıkıntım ondan çok eşimden kaynaklanıyor. tabi üstüne kızımı tanımadığım insanlara bırakmanın sıkıntısı tuz biber. bu kreşi zaten arkadaşım önerdi, ben insanlara kefilim dedi. bu da bana yetti açıkçası. ekonomik olarakta diğer kreşlere göre oldukça uygun.
vallahi kavgada söylenmeyecek laflar vardır aus ve eşim bunları söyledi öyle diyeyim.
özür dilemesini de açıkçası çok samimi bulmuyorum, hepsi beni yumuşatıp annesini yeniden eve kabul etmeme yönelik pazarlama çabalarıydı.
durmadan bana trip atıyor, benim eşim maalesef kız gibi trip atar. sanki ben erkeğim o kadın. annesi gitti diye bu tripleri çekmek zorunda dğeilim. yaptığım yemeği yemiyor, yanıma gelmiyor uyumaya. gerçi bundan şikayetçi değilim kızımla ohh yayıla yayıla yatıyorum
neyse gerçekten çok zor zamanlar geçiriyorum. bi yandan kızımı kreşe bırakmanın ilk günlerki stresi bi yandan seyahatlerim olacak o ara kızımı kime bırakacağım. aslında abime ablama bırakabilirim ama eşim inatla onlardan alıyor. izmire gittiğimde yaptığı gibi. olan yavruma oluyor. el kadar bebe şantiyelerde soguk aldı. 1 haftadır burnu akıyor. bu adam inadına ederken bana değil kızına da ettiğini bilmiyor. çok yoruldum vallahi yeter..
valla ilk gün gittim oraya alıştırma olsun diye. bırakmicaktım. baktım diger cocuklarla aktivite yapıyor. iyi zaman geçiriyor. o gün bıraktım. akşam geldiğimde aglıyordu ama uykudan kalkmış nazlı dediler. dogrudur. şimdilik bir sorun yok. el kadar bebeyi her gün bilmem kaç km götür getir bilmiyorum allah yavrumu korusun
annesi zaten imkan dışında artık. bunu açıkça söyledim diye günlerdir trip yiyorum. çok doluyum yemin ederim. durmadan sataşıyor bana ben uymuyorum ya. anasına kalmadım oh kreşe de verdim ya kudursunlar
sagolasın çiçekim desteğiniz çok önemliydi. siz olmasanız belki daha da zorlanırdım. şimdi anasına kalmadım, bir daha asla dedim ya. kreşe de verdim ya. inanılmaz rahatsız oluyor eşim bundan. işten çık kendin bakta diyemiyor. oh olsun. ama sataşıyor bana. uymuyorum
iyiyim canım şimdilik herşey yolunda. tek düşüncem yakında yine seyahatim var . onu günü birlik haftasonuna denk getirdim mi bu iş şimdilik tamamdır.
sonrasına allah kerim..
çok teşekkürler.canımsınız..
Bak ya resmen tezgah açıyolar bana uykum açıldı resmen.Çok çakal gördüm seni nilişkom
Çok hoşuma gitti
Dur ben pınara sporu yasaklayım bugün
hulahop çember
Ablam senin durumlar nasıl yaklaştık mı partiye
Yaaa salon haaa cumayi gorelim hala morti olmak istersen rovaş olur neden olmasin1-0
2-0
3-0
.
.
.
Resimde faklı baktım bu ne diyorum mercektemi böyle duruyor dedimNoldu ki ?
Çok sağol eflal Cansın. Yani ben zaten buna yakın yiyorum da bi gece öğün û yapmıyorum. Onu yapicaz artık. Eşimle sabah konuştuk anlaştık böyle böyle diye. Bakalım ortada buluscaz. Şu haftasonu bi geçsin kendi düzenimi oturtmak istiyorum artık.Ender Saraç emziren anneler için diyet listesi açıklıyor.
Pazartesi ; sabah: 1 bardak süt,1 adet yumurta, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmeği, ara öğünde 1 adet yeşil elma, öğle yemeğinde 1 porsiyon etli türlü, 1 ufak tabak makarna , 1 kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, ara öğün: 1 dilim kepek ekmeği ve 1 dilim beyaz peynir, akşam : 1 kase domates çorbası, 1 porsiyon balık ızgara, salata ,meyve
Salı ; sabah:1 bardak süt , 1 adet yumurta, 1 tatlı kaşığı bal, 1 dilim kepek ekmeği ve 1 adet domates, ara öğün: 1 adet muz, öğle: 1 porsiyon etli taze fasulye, 1 porsiyon pilav yağsız, 1 kase komposto ,1 dilim kepek ekmeği, ara öğün: 1 adet yeşil elma, akşam: 1 kase tarhana çorbası, 6 adet ızgara köfte, 1 tabak püre, 1 kase yoğurt, 1 tabak kayısı, yatmadan 1 saat kadar önce 1 bardak süt
Çarşamba ; sabah :1 bardak taze sıkılmış portakal suyu, 1 dilim beyaz peynir, 1 adet yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, ara öğün: 1 adet muz, öğle: 1 tabak taze etli bezelye, 1 kase cacık, 1 ufak dilim börek, 1 kase komposto , 1 dilim kepek ekmeği, ara öğünde 2 top dondurma, akşam:1 kase yayla çorbası, 1 tavuk but haşlama, 2 adet havuç, 1 adet domates, salata tabağı, yatmadan 1 saat kadar önce 1 bardak süt (şekersiz)
Perşembe ; sabah: 1 adet yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 1 adet domates, 1 dilim kepek ekmeği, bir bardak bitki çayı, ara öğün:1 adet muz, öğle : 1 porsiyon barbunya pilaki, 1 dilim kepek ekmeği, bol yeşil salata, 1 ufak kase kaymağı alınmış yoğurt, ara öğünde 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu, akşam:1 porsiyon bonfile, 1 adet patates haşlanmış, 1 tabak taze fasulye, 1 kase cacık, 1 dilim kepek ekmeği, 1 adet domates, yatmadan 1 saat kadar önce 1 bardak süt (şekersiz)
Cuma ; sabah:1 bardak süt (şekersiz), 1 adet yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmeği, bitki çayı (şekersiz), ara öğün:1 adet yeşil elma, öğle: 6 adet yağsız kıyma ve az ekmekle yapılmış ızgara köfte, 1 ufak kase kaymaksız yoğurt, 1 tabak süt ile hazırlanmış püre, 1 adet portakal, ara öğünde 1 adet muz, akşam yemeğinde 1 kase mercimek çorbası, 1 tavuk göğüs haşlama (derisiz), 1 tabak taze fasulye, 1 kase cacık, 1 adet elma ve portakal, yatmadan 1 saat kadar önce 1 bardak süt (şekersiz)
Cumartesi ; sabah:1 dilim kepek ekmeği, 1 bardak süt (şekersiz), 8 adet siyah zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1 adet mevsim meyvesi, ara öğün: 2 top dondurma, öğle: 1 tabak yağsız et ile yapılmış türlü, 1 kase cacık, 1 ufak tabak yağsız pilav, 2 adet portakal, ara öğün: 1 bardak az tuzlu ayran, akşam:1 dilim kepek ekmeği, 1 adet alabalık haşlama, 1 adet domates, 2 adet havuç, 1 adet salatalık, birkaç maruldan oluşan tabak, 1 ufak tabak yağsız makarna, yatmadan 1 saat kadar önce meyve tabağı
Pazar ; sabah :1 bardak süt (şekersiz), 1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, 1 adet domates, ara öğünde 1 adet muz, öğle yemeğinde 1 tabak taze bezelye, 1 dilim kepek ekmeği, 1 kase cacık, 2 adet havuç, 2 adet domates, 1 adet haşlanmış patates, ara öğünde 1 adet elma ve portakal, akşam yemeğinde 1 kase domates çorbası, 1 porsiyon bonfile, 1 dilim kepek ekmeği, 1 patatesten püre, 1 adet domates, 1 adet salatalık, 1 adet havuç ve 1 adet muz, yatmadan 1 saat kadar önce 1 adet muz
hatice901217
Begüm aşkolsun ssend de mi brütüssenin menünü sevsinler
jillian çarptı demialışırsın zamanla
bencede malipina yarına şişer daha fazla spor yapmasın
kuzucum bana gelsin
bence pon pon ları hazırla ahuu
hayırdır masum doktora neden gidiyosun?
masumm bende çok meraktayım
ahaaa yarın tüm maşetler masumu yazıcak
Eki Görüntüle 2076146
burdayız
Evet 3 dogum 3 de normal oğlumda 3.9 dogdu yani kiloları hep yüksek oluyor üstelik son dogumumda ameliyattı hazırlattı dr dedi ben deniyecegim dedimnormal doğum mu yaptınoyyy ben nere gidem daha çocuğu yapma cesaretim yok zati de bana 3 kg bile çok büyük geliyo
Evet 3 dogum 3 de normal oğlumda 3.9 dogdu yani kiloları hep yüksek oluyor üstelik son dogumumda ameliyattı hazırlattı dr dedi ben deniyecegim dedim
Begüm aşkolsun ssend de mi brütüs
Bu cocuga baglıayyyy maşallahama yine de benimki ufak olsun
Allah'tan gazla çalışmıyomyok olurmu hiçsenin için dedim ben hani kasların şişer artıları görürsün falan maazallah, ondan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?