anam bir ankaralı daha geldi aramızaaaaankaradayım canım, sağlık idaresinde yapıyorum yüksek lisansı
eski lisanslı teakwandocuyum.
sen de ankaradasın ve yüksek lisansını biliyorum ama sporcu olduğunu bilmiyordum, tabi ben seni tanıyıncasende sanki beni tanıyosun gibi düşündüm galiba spor dalın ne?
Neysekı bitmek Üzere ama ben kaşınıyorum aynı yazarın dağlar yankılandı kitabını aldımayyyy ben uçurtma avcısında çok ağladım, hala düşününce bile kötü oluyorum ya
anam bir ankaralı daha geldi aramızaaaaankaralılar olarak takımı ele geçirdik
ben de voleybol :)
uzuuun yıllar oynadıktan sonra antrenörlük yaptım.. şimdi de y. lisans bakalım
ankaradayım canım, sağlık idaresinde yapıyorum yüksek lisansı
sen de ankaradasın ve yüksek lisansını biliyorum ama sporcu olduğunu bilmiyordum, tabi ben seni tanıyıncasende sanki beni tanıyosun gibi düşündüm galiba spor dalın ne?
Neysekı bitmek Üzere ama ben kaşınıyorum aynı yazarın dağlar yankılandı kitabını aldım sırad a o var
bu kadın hergün hergün hepimizle spor yapıyo ama daha fazla zayıflamıyo demek belli bi yerden sonra oda etki etmiyo derrrmişimmm
sabah sabah sıyırdım
30 dak da hulohop
ankaradayım canım, sağlık idaresinde yapıyorum yüksek lisansı
Bi kac gun gayret gostersen yaparsin ki canim. Hadi Ben sana candy yapamaz ki, candy hulahop yapamaz ki soyliyeyim de hirslan birazKeşke bende yapabilsem
Bi kac gun gayret gostersen yaparsin ki canim. Hadi Ben sana candy yapamaz ki, candy hulahop yapamaz ki soyliyeyim de hirslan biraz
Keşke bende yapabilsem
Tekvando cumu ay ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?