Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şimdi evlilik ile ilgili yazdığınız mesajlardan çıkardığım şu : Eğer aileler hemen ikna olup veriyorsa o evlilik b. sarıyor tıpkı benimki gibiyok direnirlerse gül gibi evlilik oluyor

aaa ben seni bırakıp başkasını tuttum mu hiç aşk olsun

tuttum mu yoksa, hafızam beni zorluyor artık

Şimdi evlilik ile ilgili yazdığınız mesajlardan çıkardığım şu : Eğer aileler hemen ikna olup veriyorsa o evlilik b. sarıyor tıpkı benimki gibiyok direnirlerse gül gibi evlilik oluyor
Aynen nazlanmak çok işe yarıyor
Hatta aile böyle arkada olunca erkek evlenince eşini hiç incitmiyor...

Ben konussam da benimki baska bi yerinden anliyor hep lafi.

benimkide dinler he he der
sonra bakarım dedigime gelir
mantıklıysa eger benim dedigimm.
ama anlatırken sanki ben dünyanın en saçma şeyini konuşuyorum gibi yapıyor

Biz de Mart'ta tanıştık ve 5 ay sonra evlendikBen de 20 yaşındaydım ve eşimle aramda 8 yaş var...Ne kadar ortak noktamız varmış
kaç yılında evlendin ben 2004 ve ikizlerimiz var ahahahaha harbi çok ortak nokta
benim eşim 4 yıllık bir ilşkisini noktalamış
6 ay sonra benimle tanışmış ve 3. görüşmede ben evlenmek istiyorum
seninle dedi ben şok, yaş 20 çenesi kuvvetlidiri eşimin çeneyle bagladı beni
amaaa evlenince fıssssss çenesi çekildi tövbeee

yok annem yaaa etrafına bak hep aynı sıkıntılar var
ya ama bak iki tane çocukta benim var
insan bazen gerçekten istediig gibi olsun istiyor
mesela ben istiyorumki ıspanak sevsinler , kırmızı sevsinler filan filan
ama bi bakıyorum tam tersi , önce zorluyorsun öyle olması için
sonra bi birey oldugunu fark eidyorsun onlarında düşünceleri var diye kabulleniyorsun
emin ol babanda kabul edecektir..

Malesef var oyle ogretmenler nasil kiyiyorlarsa ben dun kizimin kresinde baska bi sinifin ogretmenini gordum minnak yavrulari dizmis siraya nasil bagiriyor. Ya onlar daha yavrucuk nasil bagirirsin. Kendi okulumdan ogretmen yani, o kadar uzuldum ki. Yapamiyorsan birak madem, kucucuk bebelerin psikolojisini bozmaya hakkin yok ki.
Degil bagirmak dovmek taciz eden ogretmenlere sahit oluyoruz ya. O yuzden cocuklariniza dikkat edib, gezilere falan guvenmeyin . Ben bunu bir ogretmen olarak soyluyorum. Siz gezdirin cocugunuzu, okula ogretmene guvenmeyin.

Onların oralarda gelenek gibi bişey sanırım kaçmak. Aile verse bile kaçanlar oluyormuş
Valla bu defa ben de niyetli gördüm. ciddi ciddi dedi bana bunu. Eğer istersen kaçırırım dedi. güldüm ama ben ciddiyim diyor begüşüm
Geçen gün düşünüyorum düğünde hani gelinin arkadaşları oynuyor ya. benim çok arkadaşım yok. 7. takımı çağırırım tam olarak bu şekil oluruz ne güzel dedim

He işte mesele mezhep. Damdan düşeni damndan düşen anlar misali

igde benimde aklıma gelmişti
benimde görümcem evlendigi kişi meshep farklı
kv yıktı ortalıgı vermemde vermem diye
hatta damadın ailesi hiç dügüne filan gelmedi görümcemi istemeidler
şimdi 10 yıl oldu
görümcemden iyi gelin
kocasındna iyi damat yok
malesef ki meshep sorunları oluyor
çok iki uç nokta dahi olsa ortası oluyor cnm

Asil olay ne biliyor musun eflalim. Zor elde edilen her zaman daha degerlidir.

Benim 2002 canım15 bitti bizim
Benim eşiminde çene bayağı düşük beni hemen bağlamıştı
Aynen bana yetişemez

ben 2,5 ayda evlendim, ailemle tanıştıkları sırada nikah yerini ayarlamıştım

offf okudukça ben burda sinirlendim az bile yapmışsın

Biz de Mart'ta tanıştık ve 5 ay sonra evlendikBen de 20 yaşındaydım ve eşimle aramda 8 yaş var...Ne kadar ortak noktamız varmış

yaşta geçemedim sizi ama ayda geçtim. 27 yaşında 2,5 ayda tanışıp evlendim. hatta bazı yurdumun fesat insanları(iş arkadaşları ve akrabalar) hamile kaldım da acele evlendim sanmış evlendim 1 ay geçmeden bebek diye soruyolar, dedim ben düşünmüyorum, bön bön suratıma bakmışlardı(o zaman sinir olmuştum ama şimdi gülüyorum)

küçük yaşta kafasına koyduğunu yapan insan,kararlı ne istediğini bilen hep başarılı olmuştur,sende öylesin ve çok zeki bir kızsın bunu anlamak zor değil,mimar olsan ne olcaktı sevmediğin bir meslekte başarısız,üretemeyen bir iğde (nurella bakışı attım burda )
oğlumun psikolojiye çok ilgisi var ama bölümü sayısal hiçbir zaman önünde durupta oğlum mühendis ol demedim,neye ilgin varsa ne istiyosan o ol ama senden tek istediğim iyi bir üniversite olsun dedim

çalışma hayatına atılıp insanları tanıdıkça yaptığın işi öneminden ziyade ve ona karşı ilgin alakanın,severek yapmanın ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyor insan

babanın mesleği işi nedir bilmiyorum ama içinde bastırılmış duyguları var sanırım,sen daha iyi anlarsın gerçi,bende konuşuyorum

Beklemenin anlamı yok .Bizimde aslında 2 ay önce olurdu ama eşimin bir yakını vefat edince beklemek zorunda kaldık

Oy oy geçmişi okudum da bugün herkes bi dertli. Allah kolaylik versin hepimize. igdedali ben geldim sen gittin canım çok fazla gorusemedik ama hakkında hayırlısı olsun. Tek tavsiyem illa olsun diye dua etme hakkımda hayirliysa olsun de canım. Bu sonra yasananlarda insanı çok rahatlatiyor.
Whiteblacklife hiç üzülme canım esin bu konuşmayı çoktan haketmisti bazen böyle patlamalar da gerekiyor inşallah gereken dersi alır eşin.

Benim 2002 canım15 bitti bizim
Benim eşiminde çene bayağı düşük beni hemen bağlamıştı
Aynen bana yetişemez

ay benimkide bana yetişemez ne mümkünn
ama erken erken evlenmişiz nevo şimdi olsa hemen he dermiydik
bence evlilik ne demek bilmiyorduk bile ya
ama biz ilk evlendiigmizde bizi görenler varya
sanki yılalrdır tanıyorsunuz birbirinizi derdi
yılalr birbirimizi tanımak ile geçti gitti
işte, tanıdıgımız noktadada sorunlarr nüks ediyor
ama öyle böyle gidiyor işteee
ben çemkiririm o susarr trip atarım hemen anlar

vay yavrum vay bizden hızllılar varmış yaww

az kaldı kız, uğraşıyorum 70 olabilmek için,

sen kaçsın de hele
En sooon 2 hafta önce 58,7 imişim. Şu an 56 yım öhöm öhöm

İnşallah masumum. Onları da anlamak lazım şimdi. Bizim 3 kız ergenlik denk geldi. ben geç yaşadım o buhranlı kısmı. Yetiştik birbirimize. Abboooo. Babam bi gün biz yine delirmişiz baktı yola koyamıyor anamı alıp Mersine gitti 3 günlüğüne. Geldikleri gün kapıdan bi girdiler birimiz temizlik diğerimiz yemek yapıyorduk öbürü de sofra kuruyordu. İstiyorlar ki onların dediği gibi olalım ama nerdeeee

Kesinlikle katılıyorum sana çiçeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…