Burdayım kız geldim şükür.hayrış neredesin sennasılsın kuzum ya merak ettik
aaa ben seni bırakıp başkasını tuttum mu hiç aşk olsunA saraycam bilmiyordum Ece'nin teorisi vardı ya mortim in mortisi ortim diye siz guclerinizi birlestirdiniz sandım canım saraycam güzel saraycam
Zaten nerdeyse kaptanlar Begüm falan hep ececiler çok yanlizdim depresyon a gidecektim sevenim destekleyenim yok diye
az kaldı kız, uğraşıyorum 70 olabilmek içinBurdayım kız geldim şükür.
Dedim bakam sarayca 70 mi olmuş
Aynen nazlanmak çok işe yarıyorŞimdi evlilik ile ilgili yazdığınız mesajlardan çıkardığım şu : Eğer aileler hemen ikna olup veriyorsa o evlilik b. sarıyor tıpkı benimki gibiyok direnirlerse gül gibi evlilik oluyor
Ben konussam da benimki baska bi yerinden anliyor hep lafi.
kaç yılında evlendin ben 2004Biz de Mart'ta tanıştık ve 5 ay sonra evlendikBen de 20 yaşındaydım ve eşimle aramda 8 yaş var...Ne kadar ortak noktamız varmış
Yalnız olmadığımı görünce sevindim masumum...
Sadece babamdan ummazdım diyemeyecem. Hala daha arkamdan mimar olsaydı ne vardı psikoloji okuyacak der. Onda bile neler etti. 16 yaşında geçtim karşısına anlattım ideallerimi... ciddiye almadı. Şimdi içten içe gurur duyuyor ama asla söylemez yüzüme. bi kere anneme şey demiş; Bu kız çocukluğundan beri neyi nasıl isterse öyle yapıyor. İnatçı tuttuğunu koparır, doğru yapıyor demiş... Hoşuma gitti ne yalan diyim. Bunda da öyle olacak. Önce uğraştıracak sonra amaaan senin hayatın diyecek
mevzu ebeveynler için önemli kuzum yaHe işte mesele mezhep. Damdan düşeni damndan düşen anlar misali
Malesef var oyle ogretmenler nasil kiyiyorlarsa ben dun kizimin kresinde baska bi sinifin ogretmenini gordum minnak yavrulari dizmis siraya nasil bagiriyor. Ya onlar daha yavrucuk nasil bagirirsin. Kendi okulumdan ogretmen yani, o kadar uzuldum ki. Yapamiyorsan birak madem, kucucuk bebelerin psikolojisini bozmaya hakkin yok ki.ben müdahale ediyorum bu yüzden başım da belaya giriyor ama olsun...
Öğretmenlik gibi kutsal bir meslekte bile çıkıyor malesef böyle çürük elmalar. Çok zor zamanlardı eflal. Bizimkiler başta destek olmadı. Biz 3 kız kardeş çabaladık durduk. Okul müdürü babamın arkadaşı onla konuştuk önce... Tutup babama kızların şikayet ediyor memnun değilseniz alın demiş (öğretmen güya urfadaki en iyi ilk okul öğretmenlerindenmiş, millet torpille onun sınıfına aldırıyormuş, para filan veriyormuş, babam arkadaşı diye almış onun sınıfına. minnetli yani)
Sonra çocuk eve geliyor bi gün burnu kanamış. Vurmuş burnu duvara gelmiş canavar kadın. Urfaya koştum hemen. Okul çıkışı gittim konuşmaya car car konuşunca belki yanlış ama üstüne yürüdüm... Biraz da tartakladım. Veliler araya girmese parçalardım o kadını. Sonrasında ailem de destek oldu neyse ki kurtardık çocuğu. Ama yetmedi bana. Bi bizim çocuk yok ki. Hepsi aynı sıkıntıda. Anlattıkça sinir vuruyor
Onların oralarda gelenek gibi bişey sanırım kaçmak. Aile verse bile kaçanlar oluyormuşya varya direk aklıma o video geldi
feylesof senin için büyük fedakarlık yapmış ailenin bazı şeyleri görebilmesi gerekir ama genelde her ailede vardır bu,benim kızım daha iyilerine layık, bu çocuk benim kızımı taşıyamazhalbuki 2 gönül bir olmuş neden durursunki karşısında,bir ömür mutsuz etmeye değermi çocuğunu,sonu ne olacaksa olsun bırak yaşasın görsün kendi karar versin ama işte aileler....
feylesof ta kaçırmaya niyetli gibi seni haa
aranızda düğün neyim yaparsan haberimiz olsun boşuna halaylar,twerkler yapmadık burda
He işte mesele mezhep. Damdan düşeni damndan düşen anlar misali
Asil olay ne biliyor musun eflalim. Zor elde edilen her zaman daha degerlidir.Şimdi evlilik ile ilgili yazdığınız mesajlardan çıkardığım şu : Eğer aileler hemen ikna olup veriyorsa o evlilik b. sarıyor tıpkı benimki gibiyok direnirlerse gül gibi evlilik oluyor
Benim 2002 canım
benimkide dinler he he der
sonra bakarım dedigime gelir
mantıklıysa eger benim dedigimm.
ama anlatırken sanki ben dünyanın en saçma şeyini konuşuyorum gibi yapıyor
kaç yılında evlendin ben 2004ve ikizlerimiz var ahahahaha harbi çok ortak nokta
benim eşim 4 yıllık bir ilşkisini noktalamış
6 ay sonra benimle tanışmış ve 3. görüşmede ben evlenmek istiyorum
seninle dedi ben şok, yaş 20çenesi kuvvetlidiri eşimin çeneyle bagladı beni
amaaa evlenince fıssssss çenesi çekildi tövbeee
yok annem yaaa etrafına bak hep aynı sıkıntılar var
ya ama bak iki tane çocukta benim var
insan bazen gerçekten istediig gibi olsun istiyor
mesela ben istiyorumki ıspanak sevsinler , kırmızı sevsinler filan filan
ama bi bakıyorum tam tersi , önce zorluyorsun öyle olması için
sonra bi birey oldugunu fark eidyorsun onlarında düşünceleri var diye kabulleniyorsun
emin ol babanda kabul edecektir..
igdedali
ben eşimle 18 mayısta tanıştım
3 ekimde evlendim 4.5 ayda
babam hiç istemedi 8 yaş var aramızda diye
ve ben 20 yaşındaydımm
ama ben çok kakarlıydım aptal cesareti mi bilmiyorum
amaa babam vermezse sıkıntı çıkartacagımı anladı
şimdi olsa bukadar kısa sürede tanımadan evlenirmiydim bilemiyorum
ama 14 yıllık evliyim, eşimle sorunalrım tabiki oldu , oluyorda
amaa bir gün olsun neden evlendim diye lanet etmedim..
yollarımı ayırmayı bile düşündügüm oldu amaa
keşke evlenmeseydim demedim..
ben evlencem diyincede herkes şok olmuştu
18 mayıs tya tanıştıgım insan,
25 gün sonra ailemle tanıştı
şimdi onlara göre eşimden iyisi yok
yani sonradan herşey düzelir takma kafayı
ben müdahale ediyorum bu yüzden başım da belaya giriyor ama olsun...
Öğretmenlik gibi kutsal bir meslekte bile çıkıyor malesef böyle çürük elmalar. Çok zor zamanlardı eflal. Bizimkiler başta destek olmadı. Biz 3 kız kardeş çabaladık durduk. Okul müdürü babamın arkadaşı onla konuştuk önce... Tutup babama kızların şikayet ediyor memnun değilseniz alın demiş (öğretmen güya urfadaki en iyi ilk okul öğretmenlerindenmiş, millet torpille onun sınıfına aldırıyormuş, para filan veriyormuş, babam arkadaşı diye almış onun sınıfına. minnetli yani)
Sonra çocuk eve geliyor bi gün burnu kanamış. Vurmuş burnu duvara gelmiş canavar kadın. Urfaya koştum hemen. Okul çıkışı gittim konuşmaya car car konuşunca belki yanlış ama üstüne yürüdüm... Biraz da tartakladım. Veliler araya girmese parçalardım o kadını. Sonrasında ailem de destek oldu neyse ki kurtardık çocuğu. Ama yetmedi bana. Bi bizim çocuk yok ki. Hepsi aynı sıkıntıda. Anlattıkça sinir vuruyor
Biz de Mart'ta tanıştık ve 5 ay sonra evlendikBen de 20 yaşındaydım ve eşimle aramda 8 yaş var...Ne kadar ortak noktamız varmış
Yalnız olmadığımı görünce sevindim masumum...
Sadece babamdan ummazdım diyemeyecem. Hala daha arkamdan mimar olsaydı ne vardı psikoloji okuyacak der. Onda bile neler etti. 16 yaşında geçtim karşısına anlattım ideallerimi... ciddiye almadı. Şimdi içten içe gurur duyuyor ama asla söylemez yüzüme. bi kere anneme şey demiş; Bu kız çocukluğundan beri neyi nasıl isterse öyle yapıyor. İnatçı tuttuğunu koparır, doğru yapıyor demiş... Hoşuma gitti ne yalan diyim. Bunda da öyle olacak. Önce uğraştıracak sonra amaaan senin hayatın diyecek
Beklemenin anlamı yok .ben 2,5 ayda evlendim, ailemle tanıştıkları sırada nikah yerini ayarlamıştım
offf okudukça ben burda sinirlendimaz bile yapmışsın
yaşta geçemedim sizi ama ayda geçtim. 27 yaşında 2,5 ayda tanışıp evlendim. hatta bazı yurdumun fesat insanları(iş arkadaşları ve akrabalar) hamile kaldım da acele evlendim sanmışevlendim 1 ay geçmeden bebek diye soruyolar, dedim ben düşünmüyorum, bön bön suratıma bakmışlardı (o zaman sinir olmuştum ama şimdi gülüyorum)
Bana da hitap etmedi :))Canım kerevizin kokusu çok ağırdır ve hee damağa hitap etmez@deynepnaz a demiştim kokusunu alınca şok olma diye :))
Benim 2002 canım15 bitti bizim
Benim eşiminde çene bayağı düşük beni hemen bağlamıştı
Aynen bana yetişemez
ben 2,5 ayda evlendim, ailemle tanıştıkları sırada nikah yerini ayarlamıştım
offf okudukça ben burda sinirlendimaz bile yapmışsın
yaşta geçemedim sizi ama ayda geçtim. 27 yaşında 2,5 ayda tanışıp evlendim. hatta bazı yurdumun fesat insanları(iş arkadaşları ve akrabalar) hamile kaldım da acele evlendim sanmışevlendim 1 ay geçmeden bebek diye soruyolar, dedim ben düşünmüyorum, bön bön suratıma bakmışlardı (o zaman sinir olmuştum ama şimdi gülüyorum)
En sooon 2 hafta önce 58,7 imişim. Şu an 56 yım öhöm öhömaz kaldı kız, uğraşıyorum 70 olabilmek için,
sen kaçsın de hele
İnşallah masumum. Onları da anlamak lazım şimdi. Bizim 3 kız ergenlik denk geldi. ben geç yaşadım o buhranlı kısmı. Yetiştik birbirimize. Abboooo. Babam bi gün biz yine delirmişiz baktı yola koyamıyor anamı alıp Mersine gitti 3 günlüğüne. Geldikleri gün kapıdan bi girdiler birimiz temizlik diğerimiz yemek yapıyorduk öbürü de sofra kuruyordu.
benimkide dinler he he der
sonra bakarım dedigime gelir
mantıklıysa eger benim dedigimm.
ama anlatırken sanki ben dünyanın en saçma şeyini konuşuyorum gibi yapıyor
kaç yılında evlendin ben 2004ve ikizlerimiz var ahahahaha harbi çok ortak nokta
benim eşim 4 yıllık bir ilşkisini noktalamış
6 ay sonra benimle tanışmış ve 3. görüşmede ben evlenmek istiyorum
seninle dedi ben şok, yaş 20çenesi kuvvetlidiri eşimin çeneyle bagladı beni
amaaa evlenince fıssssss çenesi çekildi tövbeee
yok annem yaaa etrafına bak hep aynı sıkıntılar var
ya ama bak iki tane çocukta benim var
insan bazen gerçekten istediig gibi olsun istiyor
mesela ben istiyorumki ıspanak sevsinler , kırmızı sevsinler filan filan
ama bi bakıyorum tam tersi , önce zorluyorsun öyle olması için
sonra bi birey oldugunu fark eidyorsun onlarında düşünceleri var diye kabulleniyorsun
emin ol babanda kabul edecektir..
Kesinlikle katılıyorum sana çiçeğimMalesef var oyle ogretmenler nasil kiyiyorlarsa ben dun kizimin kresinde baska bi sinifin ogretmenini gordum minnak yavrulari dizmis siraya nasil bagiriyor. Ya onlar daha yavrucuk nasil bagirirsin. Kendi okulumdan ogretmen yani, o kadar uzuldum ki. Yapamiyorsan birak madem, kucucuk bebelerin psikolojisini bozmaya hakkin yok ki.
Degil bagirmak dovmek taciz eden ogretmenlere sahit oluyoruz ya. O yuzden cocuklariniza dikkat edib, gezilere falan guvenmeyin . Ben bunu bir ogretmen olarak soyluyorum. Siz gezdirin cocugunuzu, okula ogretmene guvenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?