Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy efser benimki sezeryandı ama bende evimi temizledim bir haftalık yemeğimi pişirip öyle gittim

İğde Allah kalbinize ferahlık versin. Ben eşimle onları tanıştırmak istediğimi söylediğimde babam annem tanımak dahi istemediler. Bana da öyle şeyler söylediler ki. Önyargılar herkes ne derler... Kültür farklılığı.. falanlar filanlar. Zorlu geçecek bu dönem. Sınanacaksınız. Sen ailen ve onun arasında kalıp sıkışacaksın. Birine yönelsen diğerini bırakacaksın gibi gelecek. Ne aile bırakılır ne kalbin körelir. Ben böyle iki sene geçirdim. Hayatımın kayıp iki senesi. Dile kolay. İki sene. Ben sevmekten vazgeçmedim. Eşimde. Dua et iğdem. Ben hep hakkımda hayırlsıı olsun babamın kalbi yumuşasın diye dua ettim. Çok ayrıntı var iğde iki seneyi bikaç kelimeye dökmek haksızlık bana göre. O yüzden Allah kalbine ferahlık versin. Sevginiz bağlılığınız sınanıyor. Kolay olmayacak zor çok zor olacak. İnşallah ilerisi buna değecek. Üç kişilik bir dünyam var şimdi. Canım eşim canım kızım canım kendim:) minnak bir dünyam. Ailem o geçen zaman için çok pişman. Ben inanıyorum ki sevginin önünde hiçbirşey duramaz. Bu kuru kuruya söylenen bir cümle dümdüz bir cümle gibi ama bana hissettirdiği çok derin. Allah hakkında hayırlsını versin.

Kaçan kovalanir sözünü hep begenmisimdir.

anam asla yapamaz gulüm. Direkt babama değil de bi amcamın eşiyle konuşmuş. Amcam aradı geçen gün. Meseleyi benden dinledi. O konuşacakmış bir de. Bekliyorum

Benimde ikinci boyle oldu ya o kadar hızlı ilerledi ki anlamadım hatta bazen dalga geçiyorum su eskiler eşikte dusmus falan derler ya herhalde ucunu coxugumjz olursa bende ayağımı atarım duser
3 de öyle oldu en zoru 3. Dü guya hastane 9 girdim 2 bucukta dogum oldu bana süni sancı verdiler hemsıreye dedim bu sancıyla dogum olmaz bunu ben evde cekerim hele hel biz senle bir dogum haneye gitek dedim dr geldi hasta böyle diyor dedi tamam dedi gitik cocugun kafası dogum yolunda degilmis yoluna soktular yarım saatte iş tamam dr diyor fizyolijik zorluklarda yapacak bir sey yok ama dogumda hasta bize yardım etmezse herseyi zora sokuyolar didi

Heytt be aslan hatun

Demek ki çoğumuzda olan bişeymiş...
Ben alışkınım babama direnmeye beyaaa. O değil derdim. İlla ki herşeyde karşımda durur. Sonunda olacaksa neye yoruyor diye kızıyorum.
Önyargılarını kenara bıraksa kafa yapısı olarak herşey olarak bana uygun olduğunu görecek.
Kültür olayı bende de çok önemlidir. Ama bu süreçte ailesini de onu da o kadar inceledim ki. Öyle seviyorum diyip peşinden gitmedim açıkçası... Ailesi nasıl diye çok baktım. Çünkü aile çok önemliydi... Karşı taraf hiç sıkıntı etmedi bunu etnik köken mezhep farklı evet ama lafı bile edilmedi. En sert gördüğüm babasıydı. O bile sorun etmedi. Tanıştığımız günden beri kabulendiler hemen beni.
Bakalım sonu güzel olur inşallah

Sanci öyle olmuyor sancı girdimi ayata durman imkansız oturman lazım yoksa dizlerinin üzerine düsersin ama annemin nashatini dinledim
Biliyorum kuzum sancı çektim bende suni sancı da. Süni sancı da çok kolay gelmişti bana. Son dk girdim sezeryana, kalp atışı düştü benim paşanın.

anam asla yapamaz gulüm. Direkt babama değil de bi amcamın eşiyle konuşmuş. Amcam aradı geçen gün. Meseleyi benden dinledi. O konuşacakmış bir de. Bekliyorum
ay iyi olur inşallah .Sırayla herkes devreye girer artık,kendi günlerim canlandı gözümde tekrar.iyi düşün iyi olsun kuzum hakkında hayırlısını versin rabbim

Ayy iğde olmasın Allah hasret çekenlere nasip etsin. Hap içtim ama beklemedeyim
Hakkında hayırlısı olsun. Stresten de gelmiyor olabilir. Bekleyince gelmez ya o nalet. Ben de şişim 2 gündür. Karnım belim sancılarda...Bakıyorum daha 10 gün var ama erken olacak sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…