Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de benimkine kizdim dun. Bugun de kizginim. Bazen gercekten insan dayanamiyor, yeter diyor. O safhaya getirmeyin yani
Ben çok abartılı sabirliyimdir çiçeğim patlamam da cok fenadir karşında kim ne kulaklarim soylediklerimi duymaz kim olursa olsun beklerim beklerim biriktirip biriktirip patlarim bu çok kötü bir huy biliyorum ama başka turlusu gelmiyor elimden sabır taşı gibiyim diyorum bi patlayınca etrafinda kim varsa kime kizdiysam ne varsa ayarsizca söylerim işte noktaya getirme beni diye kaç kere uyardım ama bu sabah çok fena bi patlama yasadim

Kerevizi rendele içine süzme yoğurt dere otu sarımsak azıcık karabiber köy üstüne az tereyağı ile pul biber kizart offf canım çekti bak yine
Kerevizin kendisi koktu niyeyse canım yaa. Bi günde enginar deneyeceğim. Ondan da hiç yemedim:))

oglak mısın ?

He işte mesele mezhep. Damdan düşeni damndan düşen anlar misali
Senin duruşun çok önemli canım.Eskilerin düşünce yapısı daha radikal o yüzden zor ikna oluyolar.Eğer ailede sadece baban itiraz ediyosa diğerleri senin yanındaysa daha kolay atlatırsın.Benim babam son dakkaya kadar vermem diyodu .Bi de babam kendi memleketinde çalışıyodu o zamanlar,izne gelmişti eve ,bunu duyan erkek tarafı da iki gün sonra istemeye gelcez diye sıkıştırınca tutuştuk,sağolsun bütün akrabalar 3 koldan ablukaya aldılar babamı ama babam inat.En son,baba dedim vermicek misin beni,cevap hayır,orda benim film koptu tabi seyreyle gümbürtüyü o halimi görünce illallah senden tamam dedi vericem yeter dedi

Benim doktorum 7 aylık kizima verdi bunu ilaç olarak dusunmeyin dedi bi ağaç özü surupuymus yani verdiğin pekmez gibi dusun dedi ve gercektende memnunum ben

İnşaat teknikeri begüşüm. Doğruu tahmin valla
Lisedeyken sayısalda da eşit ağırlıkta da iyiydim ama ilgim bu taraftaydı... Babam da zamanında maddi sıkıntılardan ötürü 4 yıllık okuyamamış.
İstedi ki birimiz sayısalcım olalım. Aslında ufak kız kardeşim o yolda ilerliyordu hatta fen lisesine falan gitti. Ama 4. sınıfta okulunu alanını değiştirdi adam şok geçirdi

Ben de eskiden oyleydim simdj en ufak bir seye bile tepki veriyorum elimde degil artik sabrim tukenmis yani. Zamaninda bir seylere sustugum icin de cok pismanim. Artik ben uzulecegime karsidaki uzulsun mantigindayim.

Deliii Doktoru kendisine şikayet etmişbenim sancılarım toplasam yarım gün sürmüştür dogum zante başladımı yarım saatte dogum olmuş olur hatta doguma gitmeden evin tamamıni temizleyip öyle gidiyordum birde öyle salaklıklarımda vardır.
Oğlumda eşim il dışından cagırdım sancım var eve gel dogum başladı artık dedim eşim eve geldi evi temizlemişim son ütü kalmış ben sancı girdimi oturuyorum gectimi geri kalkıp ütüye devam ediyorum adam ne dogumu hani sanci diyor bana kızıyor yürü düş önüme şurda dogurursam görüsün dogumu dedim gittik direk dogumhaneye aldılar 15 20 dakikada dogdu üstelik 3.9 kiloydu tosunum tabi adam neye uğradıgini sasırdi inanmadigi icin

Asil olay ne biliyor musun eflalim. Zor elde edilen her zaman daha degerlidir.
Kesinlikl öyle canım
Ben hep evliliğimizle ilgili. Düzelsin sorunlar bitsin vs diye dua ediyordum. Bu ara Allahım eşim kıymetimi bilsin hem de burnu sürterek bilsin diyorum. Çok canımı yaktı çünkü.
Ne kadar fedakarlık yaparsan o kadar kıymetsiz oluyorsun net.
Akşam geldi , elinde telefon yüzümüze bakmıyor, çocuklara durun susun. Şalter attı benim. Hadi çocuklar uyuycaz dedim. Tabi onlar babaya hasret yok dediler. Götürdüm. Söylendim de. Elinde telefon bilmem ne diye. Çocuklar da beni bıraktı yanına gittiler. Hem suçlu hem güçlü gelin yavrum gelin diyor!
İyi dedim aldım telimi gittim yatak odasına açtım dirilişi telden yattım izledim. O da çocukları uyuttu.
Gelmiş birde napıyorum diye bakıyor.
Sabah sırnaştı hayret! Burnu sürtüyor gerçekten galiba

Geniş aile bazlı düşününce laf eden çok olur. Amcalar filan destek ama onu biliyorum.
Anam tarafsız. Babama karşı çıkamaz ama içten içe olsun istediğini biliyorum. Bi ufak bacım var cadaloz. Babamın hakkından en iyi o geliyor
Ben pek zıtlaşmak istemiyorum ondan oluyor ayak diresem bugün he der biliyorum...
İstiyorum ki herkesin gönlü olsun herkes memnun olsun

Benimde ikinci boyle oldu ya o kadar hızlı ilerledi ki anlamadım hatta bazen dalga geçiyorum su eskiler eşikte dusmus falan derler ya herhalde ucunu coxugumjz olursa bende ayağımı atarım duser

Nedersesin sen

Efserim bence o panik korku gibi bişeyden. Sen farketmiyorsun ama içten içe bi korku var illa ki. Anam da bizim oğlanda sezeryan olacak ama sancısı başlamış. Bütün evi temizledik. sonra o halde babamla beni markete alışverişe gönderdi.
Listede neler mi vardı:
Patlıcan
2 kutu çamaşır suyu
Yağ çözücü
Kireç çözücü
Cif
Gittik aldık mecburen
aldıklarımızı eve bırakıp hastaneye koşturduk sonra

Annene çok iş düşüyo babanı en iyi annen işler çünkü,sen önce anneye çalış canım anne iyice ikna olsunki babayı da ikna edebilsin.Benim anama aşk sevda de aboo dünyayı yıkar gözü çok karadır en son boşarım lan seni bu kızın mutluluğu için dedi Annen kilit nokta iğdecim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…