Ben çok abartılı sabirliyimdir çiçeğim patlamam da cok fenadir karşında kim ne kulaklarim soylediklerimi duymaz kim olursa olsun beklerim beklerim biriktirip biriktirip patlarim bu çok kötü bir huy biliyorum ama başka turlusu gelmiyor elimden sabır taşı gibiyim diyorum bi patlayınca etrafinda kim varsa kime kizdiysam ne varsa ayarsizca söylerim işte noktaya getirme beni diye kaç kere uyardım ama bu sabah çok fena bi patlama yasadimBen de benimkine kizdim dun. Bugun de kizginim. Bazen gercekten insan dayanamiyor, yeter diyor. O safhaya getirmeyin yani
Kerevizin kendisi koktu niyeyse canım yaa. Bi günde enginar deneyeceğim. Ondan da hiç yemedim:))Kerevizi rendele içine süzme yoğurt dere otu sarımsak azıcık karabiber köy üstüne az tereyağı ile pul biber kizart offf canım çekti bak yine
Beklemenin anlamı yok .Bizimde aslında 2 ay önce olurdu ama eşimin bir yakını vefat edince beklemek zorunda kaldık
Ben çok abartılı sabirliyimdir çiçeğim patlamam da cok fenadir karşında kim ne kulaklarim soylediklerimi duymaz kim olursa olsun beklerim beklerim biriktirip biriktirip patlarim bu çok kötü bir huy biliyorum ama başka turlusu gelmiyor elimden sabır taşı gibiyim diyorum bi patlayınca etrafinda kim varsa kime kizdiysam ne varsa ayarsizca söylerim işte noktaya getirme beni diye kaç kere uyardım ama bu sabah çok fena bi patlama yasadim
Senin duruşun çok önemli canım.Eskilerin düşünce yapısı daha radikal o yüzden zor ikna oluyolar.Eğer ailede sadece baban itiraz ediyosa diğerleri senin yanındaysa daha kolay atlatırsın.Benim babam son dakkaya kadar vermem diyodu .Bi de babam kendi memleketinde çalışıyodu o zamanlar,izne gelmişti eve ,bunu duyan erkek tarafı da iki gün sonra istemeye gelcez diye sıkıştırınca tutuştuk,sağolsun bütün akrabalar 3 koldan ablukaya aldılar babamı ama babam inat.En son,baba dedim vermicek misin beni,cevap hayır,orda benim film koptu tabi seyreyle gümbürtüyüHe işte mesele mezhep. Damdan düşeni damndan düşen anlar misali
Benim doktorum 7 aylık kizima verdi bunu ilaç olarak dusunmeyin dedi bi ağaç özü surupuymus yani verdiğin pekmez gibi dusun dedi ve gercektende memnunum benO surubu duydum canım doktorumuz yasindan once onermemisti.Gerci bizim doktorumuz hic ilac sevmeyen birisi virus kaynakli maksimum 15 gu.de gececek 4.gun cok yoğun olacak korkmayin diyo hep.Pazartesi zaten 1 yas rutin kontrolumuz var duzelmezse bisey soyler elbet :)
Igdemmmm hosgeldin
Bizimkiler de ilk dutdugunda aman cok uzak aman atansin gelsin dediler.kp eski durumlari vardi fln fln onlari öne sürdüler ya annem aman hisimi dusmani vardir seni bulur bile dedimerak etme kararli oldugunu gorecegine kacmasin da vereyim diyolar :) sıkıntılı bi surec ama duzeliyor her sey.Böyle de psikoloğa terapi yapoyo gibi oldu ama neyse
İnşaat teknikeri begüşüm. Doğruu tahmin vallaküçük yaşta kafasına koyduğunu yapan insan,kararlı ne istediğini bilen hep başarılı olmuştur,sende öylesin ve çok zeki bir kızsın bunu anlamak zor değil,mimar olsan ne olcaktı sevmediğin bir meslekte başarısız,üretemeyen bir iğde (nurella bakışı attım burda)
oğlumun psikolojiye çok ilgisi var ama bölümü sayısal hiçbir zaman önünde durupta oğlum mühendis ol demedim,neye ilgin varsa ne istiyosan o ol ama senden tek istediğim iyi bir üniversite olsun dedim
çalışma hayatına atılıp insanları tanıdıkça yaptığın işi öneminden ziyade ve ona karşı ilgin alakanın,severek yapmanın ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyor insan
babanın mesleği işi nedir bilmiyorum ama içinde bastırılmış duyguları var sanırım,sen daha iyi anlarsın gerçi,bende konuşuyorum
Ben de eskiden oyleydim simdj en ufak bir seye bile tepki veriyorum elimde degil artik sabrim tukenmis yani. Zamaninda bir seylere sustugum icin de cok pismanim. Artik ben uzulecegime karsidaki uzulsun mantigindayim.Ben çok abartılı sabirliyimdir çiçeğim patlamam da cok fenadir karşında kim ne kulaklarim soylediklerimi duymaz kim olursa olsun beklerim beklerim biriktirip biriktirip patlarim bu çok kötü bir huy biliyorum ama başka turlusu gelmiyor elimden sabır taşı gibiyim diyorum bi patlayınca etrafinda kim varsa kime kizdiysam ne varsa ayarsizca söylerim işte noktaya getirme beni diye kaç kere uyardım ama bu sabah çok fena bi patlama yasadim
Deliii Doktoru kendisine şikayet etmişBen de tam daş olucammmmmmmmm
Şaka ciddi olamazsın açılman kaç saat sürdü hey maşallah helll olsun bnde çok zorlandim 2 gün sancı çektim suni sancımda çektim catim darmis anam ağladı 2 gün açıdan sonra açlığa dayanamadım bayılmışım sonra sezaryen ama hep içimde kaldı. O anı yaşamak isterdim Bn birde bni sezaryen yapacak doktor um benm doktorumdu Bn ne kafasindaysam doktorumu kendisine şikayet ettim
Çok ağır duruyor yaaaaaa. Spor mağazalarına bakayım bi İnternet'ten de bakayim
Ayyy nerden almış acaba
Ayyyy incecik bllllllll
Hell olsun.
Kesinlikl öyle canımAsil olay ne biliyor musun eflalim. Zor elde edilen her zaman daha degerlidir.
Geniş aile bazlı düşününce laf eden çok olur. Amcalar filan destek ama onu biliyorum.Senin duruşun çok önemli canım.Eskilerin düşünce yapısı daha radikal o yüzden zor ikna oluyolar.Eğer ailede sadece baban itiraz ediyosa diğerleri senin yanındaysa daha kolay atlatırsın.Benim babam son dakkaya kadar vermem diyodu .Bi de babam kendi memleketinde çalışıyodu o zamanlar,izne gelmişti eve ,bunu duyan erkek tarafı da iki gün sonra istemeye gelcez diye sıkıştırınca tutuştuk,sağolsun bütün akrabalar 3 koldan ablukaya aldılar babamı ama babam inat.En son,baba dedim vermicek misin beni,cevap hayır,orda benim film koptu tabi seyreyle gümbürtüyüo halimi görünce illallah senden tamam dedi vericem yeter dedi
Tamam canim aklimdaBenim doktorum 7 aylık kizima verdi bunu ilaç olarak dusunmeyin dedi bi ağaç özü surupuymus yani verdiğin pekmez gibi dusun dedi ve gercektende memnunum ben
Aminnnn canımmmm sağolasınCanım hoşgeldinRabbim gönlüne göre versin.Hayırlısı ne ise o olsun...Geçer inşaallah herşey düzelir...
Benimde ikinci boyle oldu ya o kadar hızlı ilerledi ki anlamadım hatta bazen dalga geçiyorum su eskiler eşikte dusmus falan derler ya herhalde ucunu coxugumjz olursa bende ayağımı atarım duserDeliii Doktoru kendisine şikayet etmişbenim sancılarım toplasam yarım gün sürmüştür dogum zante başladımı yarım saatte dogum olmuş olur hatta doguma gitmeden evin tamamıni temizleyip öyle gidiyordum birde öyle salaklıklarımda vardır.
Oğlumda eşim il dışından cagırdım sancım var eve gel dogum başladı artık dedim eşim eve geldi evi temizlemişim son ütü kalmış ben sancı girdimi oturuyorum gectimi geri kalkıp ütüye devam ediyorum adam ne dogumu hani sanci diyor bana kızıyor yürü düş önüme şurda dogurursam görüsün dogumu dedim gittik direk dogumhaneye aldılar 15 20 dakikada dogdu üstelik 3.9 kiloydu tosunumtabi adam neye uğradıgini sasırdi inanmadigi icin
Nedersesin senGeniş aile bazlı düşününce laf eden çok olur. Amcalar filan destek ama onu biliyorum.
Anam tarafsız. Babama karşı çıkamaz ama içten içe olsun istediğini biliyorum. Bi ufak bacım var cadaloz. Babamın hakkından en iyi o geliyor
Ben pek zıtlaşmak istemiyorum ondan oluyor ayak diresem bugün he der biliyorum...
İstiyorum ki herkesin gönlü olsun herkes memnun olsun
Efserim bence o panik korku gibi bişeyden. Sen farketmiyorsun ama içten içe bi korku var illa ki. Anam da bizim oğlanda sezeryan olacak ama sancısı başlamış. Bütün evi temizledik. sonra o halde babamla beni markete alışverişe gönderdi.Şu yazdıgımı okuyomda ne salakmışım ya otur sancını cek salakZaten inanmıyacak birde öküz beni mubüsle doguma götürdü zaten ben adımıni o yüseklige atasam cocuk dogar demiyor taş arabasından farkı yoktu
burdayım aplaNedersesin sen
Annene çok iş düşüyo babanı en iyi annen işler çünkü,sen önce anneye çalış canım anne iyice ikna olsunki babayı da ikna edebilsin.Benim anama aşk sevda de aboo dünyayı yıkar gözü çok karadır en son boşarım lan seni bu kızın mutluluğu için dediGeniş aile bazlı düşününce laf eden çok olur. Amcalar filan destek ama onu biliyorum.
Anam tarafsız. Babama karşı çıkamaz ama içten içe olsun istediğini biliyorum. Bi ufak bacım var cadaloz. Babamın hakkından en iyi o geliyor
Ben pek zıtlaşmak istemiyorum ondan oluyor ayak diresem bugün he der biliyorum...
İstiyorum ki herkesin gönlü olsun herkes memnun olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?