Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben müdahale ediyorum bu yüzden başım da belaya giriyor ama olsun...
Öğretmenlik gibi kutsal bir meslekte bile çıkıyor malesef böyle çürük elmalar. Çok zor zamanlardı eflal. Bizimkiler başta destek olmadı. Biz 3 kız kardeş çabaladık durduk. Okul müdürü babamın arkadaşı onla konuştuk önce... Tutup babama kızların şikayet ediyor memnun değilseniz alın demiş (öğretmen güya urfadaki en iyi ilk okul öğretmenlerindenmiş, millet torpille onun sınıfına aldırıyormuş, para filan veriyormuş, babam arkadaşı diye almış onun sınıfına. minnetli yani)
Sonra çocuk eve geliyor bi gün burnu kanamış. Vurmuş burnu duvara gelmiş canavar kadın. Urfaya koştum hemen. Okul çıkışı gittim konuşmaya car car konuşunca belki yanlış ama üstüne yürüdüm... Biraz da tartakladım. Veliler araya girmese parçalardım o kadını. Sonrasında ailem de destek oldu neyse ki kurtardık çocuğu. Ama yetmedi bana. Bi bizim çocuk yok ki. Hepsi aynı sıkıntıda. Anlattıkça sinir vuruyor

10 gündür sabah eşimle konuştuk çiçeğim ama ben biraz ağır konuştum galiba hatta fazla ağır oldu otur biraz dusun dedim çıktım odadan
Ben de benimkine kizdim dun. Bugun de kizginim. Bazen gercekten insan dayanamiyor, yeter diyor. O safhaya getirmeyin yani

Canım benim grip ve öksürük için prospan kullan bitkisel bi ilaç biraz pahalı ama işe yarıyor her gripte ve öksürük kullanabilirsin
O surubu duydum canım doktorumuz yasindan once onermemisti.Gerci bizim doktorumuz hic ilac sevmeyen birisi virus kaynakli maksimum 15 gu.de gececek 4.gun cok yoğun olacak korkmayin diyo hep.Pazartesi zaten 1 yas rutin kontrolumuz var duzelmezse bisey soyler elbet :)

Igdemmmm hosgeldin
Bizimkiler de ilk dutdugunda aman cok uzak aman atansin gelsin dediler.kp eski durumlari vardi fln fln onlari öne sürdüler ya annem aman hisimi dusmani vardir seni bulur bile dedi merak etme kararli oldugunu gorecegine kacmasin da vereyim diyolar :) sıkıntılı bi surec ama duzeliyor her sey.Böyle de psikoloğa terapi yapoyo gibi oldu ama neyse

elifcim başınız sagolsun cnm ,
yeni işin ve çocukalrın okuluda hayırlı olsun.

Biz de Mart'ta tanıştık ve 5 ay sonra evlendikBen de 20 yaşındaydım ve eşimle aramda 8 yaş var...Ne kadar ortak noktamız varmış

Ruh hastası birde dövüyor! Biraz tartaklama ne ki ben aynısını yapardım ona! Pislik!

Canım hoşgeldin.Ah o aileler ve kuruntuları endişeleri.İnşallah kavuşursunuz en kısa zamanda.Ben de çok uğraştım benim herifle evlenebilmek için,babamı 2 sene ikna edememiştim hem eşimle tahsillerimiz farklı diye hem de mezhep farklılığından dolayı vermem diyodu babam.Ama kararlı durursan ikna olacaklardır Allah yardım eder

Canım hoşgeldinRabbim gönlüne göre versin.Hayırlısı ne ise o olsun...Geçer inşaallah herşey düzelir...

Yalnız olmadığımı görünce sevindim masumum...
Sadece babamdan ummazdım diyemeyecem. Hala daha arkamdan mimar olsaydı ne vardı psikoloji okuyacak der. Onda bile neler etti. 16 yaşında geçtim karşısına anlattım ideallerimi... ciddiye almadı. Şimdi içten içe gurur duyuyor ama asla söylemez yüzüme. bi kere anneme şey demiş; Bu kız çocukluğundan beri neyi nasıl isterse öyle yapıyor. İnatçı tuttuğunu koparır, doğru yapıyor demiş... Hoşuma gitti ne yalan diyim. Bunda da öyle olacak. Önce uğraştıracak sonra amaaan senin hayatın diyecek

hayrış neredesin sen nasılsın kuzum ya merak ettik

çok çok geçmiş olsun, walla tam saç baş yolmalıkmış kadın. böyle durumlarda hiç eğitimli biri gibi davranmak değil ortalığı kasıp kavurup onu bunu yolmak istiyorum. küçücük çocukları korkutunca arşa değmiş mi acaba başı!!!

hey maşallah, allah nazarlardan korusun

ya bazı öğretmenleri anlayamıyorum anlayamayacağım da galiba

He işte mesele mezhep. Damdan düşeni damndan düşen anlar misali

ya varya direk aklıma o video geldi

feylesof senin için büyük fedakarlık yapmış ailenin bazı şeyleri görebilmesi gerekir ama genelde her ailede vardır bu,benim kızım daha iyilerine layık, bu çocuk benim kızımı taşıyamaz halbuki 2 gönül bir olmuş neden durursunki karşısında,bir ömür mutsuz etmeye değermi çocuğunu,sonu ne olacaksa olsun bırak yaşasın görsün kendi karar versin ama işte aileler....

feylesof ta kaçırmaya niyetli gibi seni haa
aranızda düğün neyim yaparsan haberimiz olsun boşuna halaylar,twerkler yapmadık burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…