- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
İkizlerim
oglak mısın ?
Yarın ola hayır ola :))
Geçmiş olsun. AdamHahaha cok komik düşmüş video gordum kahka attim nasıl anaysam artiko dusme ile o plastik sandalye nasil paramparca oluyor ben sok ...cok sukur biseyi yok...
Ee tamam ortanca kardeşin varmış onla idare etsinSaçlarımdan tut beni
Önce yerlerde sürükle bonuuuuus
Ben mimar olmaya kalksam okulu bitiremezdim bilmiyor.
diğer kardeşim bazen takılır babama. Bu sene de güzel sanatlara hazırlanacam der
Ortancamız ziraat mühendisi çıkacak bu seneye işte onla idare etsin
Senin oğlan da olur kız belki psikiyatrist. Olmasa bile psikolojiye ilgisinin olması güzel. Feylesof da muhasebeci ama ben kadar psikoloji bilgisi var neredeyse. İlgisi olması çok güzel bence
Yok balım en son 55.7
Neden balım.sabahlari peynir zeytin yok akşam neden salata yok zeytin ve zeytinyağı dan kaçma balım sağlıklı yağa çok ihtiyacın olur emzirirken süt içinBen de menu yazayım madem
Sabah 1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta bol yeşillik 1 dilim tb ekmek
Ara 3 kaşık kısır yoğurt
Ara 1 elma
Aksam 1 tabak karnabahar 1 parça tavuk göğüs
Aksam da 1 bardak sut icebilirim belki
Su 3 litre oldu
@MiuLego
Ada çok geçmiş olsunKizim yine kreşte düşmüş bilgi verdiler sandalyeden düşmüş esime haber verdim video atacaklar
Aldım bu hafta ama korkumdan yapamıyorumCanım kerevizin kokusu çok ağırdır ve hee damağa hitap etmezdeynepnaz a demiştim kokusunu alınca şok olma diye :))
Ben de istemiyorumBuradan tüm evrene sesleniyorum çat kapı misafir istemiyorum
Gelen yoldayiz aciz diye geliyor artık siyirmaya ramak kaldı uyuyorum müsait değilim dedim eee biz çıktık yola geldik bile kapının onundeyizBen de istemiyorumBir de yatılı misafir istemiyorum Bir de yemek seçen misafir istemiyorum .Bir de yaramaz çocuklu misafir istemiyorum ,başka türlü gelen gelsin severim misafir için uğraşmayı Hele misafir gelecek diye evin bal dök yala olması şart arada
Gelen 1.derece yakınsa sorun yok ta ,veya kadın kadına ise,ama karı koca olunca ,ev uygun olmayınca insan mahçup oluyor.Ben anneme giderken bile arıyorum önceden.Gelen yoldayiz aciz diye geliyor artık siyirmaya ramak kaldı uyuyorum müsait değilim dedim eee biz çıktık yola geldik bile kapının onundeyiz
Menün güzel ama kahvaltıyı biraz daha çeşitlendirebilirsin aslındaBen de menu yazayım madem
Sabah 1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta bol yeşillik 1 dilim tb ekmek
Ara 3 kaşık kısır yoğurt
Ara 1 elma
Aksam 1 tabak karnabahar 1 parça tavuk göğüs
Aksam da 1 bardak sut icebilirim belki
Su 3 litre oldu
@MiuLego
Ay beklemen kabahat olur zaten hemen sabah yap bi test normal regl aralığın bu kadar uzun değilse bilemedim Yani
İşte ben 1,5 ay önce ilk regli oldum 2. GelemediBen daha hic olmadım kii
bi stok da ben yapayım en iyisiYoktur bişey inşallah. Tabi istiyorsan olsun da. Ben test stogu yaptım eve canım sıkıldıkça yapıyorum. Bişey yok şükür. Ama adet olmadım daha. Dana gibi sistim, bi olsam rahatlayacam sanki.
ilkini oldum ya 2. Yi bekliyorum :)Bisey olmaz ben 1'5 sene olmadim
Çok kötü yaaa... ben normalde yapı olarak çok sıkıyımdır sarktığına inanamıyorumOnun icin benne cozum istiyorum dogum olmadan sarkiyor nerdeywe
Çok haklısınız aslında beni bilirsiniz anı yaşarım ama bu dolunay geldimi hep böyle oluyorumgeçen ayda aynı dönemde aynı bunalımı yaşamıştım şimdi yeni kararlar aldım tezli yüksek lisans yapacam bakalım ozaman neler olacak..ozamana kadarda kendimle ilgilenmek istiyorum işe taktım iki haftadır hiç tartılmadım ne durumdayım Allah bilir artık bi yandan iş başvurmaya devam etsemde olduğu kadar diyeceğim.
kırıkkale iktisat mezunuyum sene 2006
Sonra işte eylül 2010 smmm stajı başlattım 2014 martta staj bitti yeterlilikler 2016 martta bitti belge ogün bügündür yatıyo sosyal medyaya tepki mesajı yazdım benim gibi olan bi çok kadın çıktı anne oldukları bayan oldukları tecrübesiz oldukları için mesleği yapmamışlar bilmiyom artık Allah sonumuzu hayır etsin kibirden gururdan kendini beğenmişlikten Allah a sığınıyorum nefsim öne geçti farkındayım artık daha sakin olmaya çalışacağım
Kadın ama uyuyor olabilirim evde olmaya bilirim yeter da iki haftadır yol geçen hanı gibiGelen 1.derece yakınsa sorun yok ta ,veya kadın kadına ise,ama karı koca olunca ,ev uygun olmayınca insan mahçup oluyor.Ben anneme giderken bile arıyorum önceden.
Gelen yoldayiz aciz diye geliyor artık siyirmaya ramak kaldı uyuyorum müsait değilim dedim eee biz çıktık yola geldik bile kapının onundeyiz
Kadın ama uyuyor olabilirim evde olmaya bilirim yeter da iki haftadır yol geçen hanı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?